Rezgésszint emelés | Önmegvalósítás.hu

Rezgésszint emelés

2009. április 20. hétfő, 20:49 | Szabó_Péter

Sziasztok!

Volt már veletek olyan, hogy valahol valakivel vagy valakikkel voltatok családban, rokonságban. ketten, buszon, városban, akárhol és kis idő után azt vetted észre, hogy az eddigi jókedved, energikusságod csak úgy hopp, elszáll.

Ez gyakran fordul velem elé és már únom. Szóval ha tud valaki valamilyen módszert, rezgésszint emelésre, megköszönném..

SŐT, a legjobb az lenne, hogy hogyan tudjuk lezárni magunkat az ilyesfajta energia-leszívás ellen?

aura lezárása
2009. április 20. hétfő, 22:53 | Bochecha

szia!

a jelenség,amit leírsz, arra utal, hogy energiavámpírok áldozata lettél az adott szituációban.

képzelj el egy aranyfonalat, ami körbetekeredik az aurádon lentről felfelé, úgy, hogy nem hagy rajta rést(a talpad alól a fejed/ korona csakrád felettig)

fontos, hogy lezárd a talpad alatt és a fejed felett bármilyen szimbólummal (kereszt, Ankh, Om, bármi, ami Neked bejön)

ha úgy érzed, hogy bizonyos idő után elvesztette a hatását, csináld meg újra.

sok szeretettel: Bochecha

Köszi a segítséget..... picit még magas nekem pár dolog abban,
2009. április 21. kedd, 1:35 | Szabó_Péter   Előzmény

Köszi a segítséget..... picit még magas nekem pár dolog abban, amit írtál. Miféle szimbólumok....

De, amúgy ezek az energiavámpírok mire jók? És miért törvényszerű, hogy leszívják az energiáinkat? Nekik ez mire jó?

Gyanítom, h van pár nyitott hely, ahol pikk-pakk le tudnak szívni és hamar... Az utóbbi egy hétben 2-3szor fordult elő...

Ilyenkor nem a rezgésszint csökken le? Valaki, aki alacsonyabb rezgészinten él(még) találkozik velem, aki azért már el kezdett magasabb szinteken rezegni, akkor valahogy kiegyenlítődik...... ő feljebb jön, de engem lecsökkent.. ezt olvastam valahol..... Ezek az energiavámpírok működése is?

Ha abból indulok ki, amit mondtál, akkor az egy bizonyos
2009. április 21. kedd, 12:40 | Szabó_Péter   Előzmény

Ha abból indulok ki, amit mondtál, akkor az egy bizonyos illető(exem :) ) iránt valamiféle sajnálatot érzek, labilis és nem tudom, h mikor csinálna valami baromságot, és igen, ide jön az amit írtál, hogyha nemet mondok neki... viszont valahol olvastam, h kerülni kell a szemkontaktust és volt egy egész hosszú szembenézésünk..........

Bosszant benne, h amig laktunk együtt már szakítás után totálisan el akart nyomni és most is nem hagy semmiféle pozitív dolgot felém...önző és labilis :)

na, lényeg, hogy ha együtt vagyunk agy órát, akkor már érzem, h elkezdett leszlopálni meg akkor már basztatjuk egymást.... :) Amikor felbosszant, mindig megfogadom, h szarok rá, de aztán vmiért nem megy... büntudat nem tom.... és ős szeret bűntudatokelteni mindekiben, aki kicsit is nemet mond :)

Röviden ennyi...

MEGFOGADOM MINDKETTŐTÖK TANÁCSÁT! :)

:)
2009. április 21. kedd, 19:35 | Bochecha   Előzmény

szia!

a szimbólum, amit írtam, és nem volt tiszta: képzeld el, hogy raksz egy pecsétet a talpad alá az aranyfonalból készült "palástra", és ugyanezt a fejed fölé.

bármi lehet az a szimbólum, ami eszedbe jut- kereszt, kör, om-jel, lakat, tényleg csak a fantáziád szabhat határt.

amit még kipróbálhatsz: keresztezd a karjaidat-lábaidat, azzal lezárod az energiáid "áramkörét". :)

szeretettel: Bochecha

Szia Mackó! Igazad van, lehet van összefüggés az önelfogadás
2009. április 22. szerda, 17:53 | Szabó_Péter   Előzmény

Szia Mackó!

Igazad van, lehet van összefüggés az önelfogadás és a bűntudat között, amit nem ártana körüljárnom... A könyv, amit ajánlottál nagyon ismerős, párszor visszacsengett a címe és ha már most is, akkor el kell olvasnom. :)

Viszont egy időben sajnálatot éreztem az exemmel kapcs.ban, mert kűzd szenved és nem halad... vagyis én ezt éreztem, aztán mostanában kezdek feleszmélni, hogy az már legyen az ő baja, hadd ne vigyem már a sorsát, nekem is van, sőt életem is van, amit nekem kell élnem és akkor ide kapcsolom azt, hogy sokáig én is úgy játszottam, h juj, csak meg ne bántsak valakit, mert, akkor haragudni fognak rám.. most már sokkal stabilabb vagyok, mint anno és most már nem érdekel, ki mit mond... én olyan ami szivemen az a számon ember vagyok és senki kedvérét nem vagyok hajladó elnyomi magam :)

Viszont, amit fent ajánlott Bochecha, azt alkalmazni fogom sűrűm, ha több néppel leszel együtt... nincs kedvem ahhoz, h újra-és-újra átérezzem a leszívottságot.:)

remélem, mielőbb megtalálod az utadat, a számodra megfelelő
2009. április 25. szombat, 12:45 | Bochecha   Előzmény

remélem, mielőbb megtalálod az utadat, a számodra megfelelő módszert a saját védelmedre.

amit írtam, azt használtam régebben, de azóta kaptam nadis- nem publikus módszereket, amiket azóta használok.

én is elég érzékeny vagyok a vámpírokra, és nekem avatások után, amikor nyitva volt az összes csakrám, és emelkedett a rezgésszintem, akkor volt sokkoló kimenni az utcára. :)

aztán eszembe jutott, hogy kaptam eszközöket, amiket tudok erre használni. és láss csodát, azóta nincs ilyen jellegű problémám :)

jó keresésT

szeretettel: Bochecha

nadis vonal
2009. április 25. szombat, 21:18 | Szabó_Péter   Előzmény

Szia!

Hétfőn kezdem a nadis 4 nagy kezelésemet aztán szeretném gyarapítani a nadisok táborát.... Az a fajta nem publikus védelem hanyas szintől van már? Gondolom itt a beavatatlanok számára nem publikus szimbólumok, stb-ről van szó, ugye? Vannak nadis ismijeim, abból gondolom :) Ők sem beszélnek erről! :)

Tehát, akkor ha leszek pl kettes szintű, akkor már nem fognak tudni leszippantani? :)

:) micsoda "véletlen" :)
2009. április 26. vasárnap, 13:12 | Bochecha   Előzmény

szia!

már az egyes után is emelkedik a rezgésszinted, az avatásoknak az az egyik lényege, hogy általuk magasabb lesz az energiaszint.
1es szinten ,ha kezeled Magad, azzal tovább tudod emelni.

aztán a továbbiakban egyre több segítséget kapsz ebben (is) :)

igen, arról van szó.
azért maradhatott fent tisztán a tanítás évezredeken keresztül, mert 2es szinttől aki megkapja az avatást, titoktartási fogadalmat tesz.úgyhogy erről többet nem is mondanék. majd megkapsz minden infót ha eljön az ideje. :)

szeretettel:Bochecha

nadi
2009. május 01. péntek, 8:05 | Bochecha   Előzmény

szia!

hogy érzed Magad a 4 teljes kezelés után? :)

szeretettel:Bochecha

Még csak a 4/2-es nagy kezelésen vagyok túl. Jobban érzem magam.
2009. május 01. péntek, 12:17 | Szabó_Péter   Előzmény

Még csak a 4/2-es nagy kezelésen vagyok túl. Jobban érzem magam. Mivel nekem bélgyulladásos problémám akadt, ezért a hasamban vettem észre a javulást, de úgy a közérzetem is jobb lett :) És ami fura volt, h a szívcsakrától lefelé volt csak a "kezelő"-nek meleg a keze, ugye mivel ott a probléma... meg a talpamon is.:) Csakráim is harmonizálódnak, úgy érzem...

Asszem, ha már az élet az utamba hozta a nadit, akkor ez nem véletlen és valószínűleg bele is vágok :) semmi képpen sem veszíthetek vele semmit :)

Érdekelne, h a különböző szintekkel mit tudsz kezdeni, elérni? Mi a különbség az 1-2-3-4-5-6-7-+++ szintek között? Miért jobb ha finomabb energiákkal tudsz dolgozni?

g.kati képe
Rezgésszint emelés
2009. április 23. csütörtök, 22:15 | g.kati

Szia!

Én a rezgésszint emelésének technikájával foglalkozom. Az oldalaimon a http://emf-kryon.blogspot.com/

https://sites.google.com/site/emfkryon/ tudsz olvasni erről az új energiás technikáról. Előadást is tartok róla. Ezen a web lapon is megtalálod rá az utalásokat az EMF kiegyenlítő technikánál.

Nagy szeretettel üdvözöllek,Gábor Kati.

Szia Kati! Nézegettem a weblapod... Nem szeretnék ilyen-olyannak
2009. április 24. péntek, 11:28 | Szabó_Péter   Előzmény

Szia Kati!

Nézegettem a weblapod... Nem szeretnék ilyen-olyannak tünni, visont tudsz mondani olyan technikát Te is, ami publikus? :)

Megadnám az email címem, de mivel Neked van honlapod, ergó onnan tudok majd írni Neked :)
De olyasmi ez, mint a nadi?
Hogyan zajlik egy kezelés sorozat? És hogy lehet kivédeni a Te módszereddel az "energiavámírokat"?:)

Bocsi, ha kötekedősnek tűnök. Érdekel valóban, mert tegnap is fúúú, pillanatok alatt elszívják ez enegiámat, meg pillanatok alatt leseik a rezgészintem.... :(

Szép napot!

g.kati képe
Szeretnélek bíztatni!:-)
2009. július 20. hétfő, 19:53 | g.kati   Előzmény

Szia kedves Péter!

Elnézésedet kérem ,hogy csak most válaszolok Neked.
Az EMF kiegyenlítő technika , amelyet képviselek , olyan mértékben megemeli a rezgés szintedet illetve megerősíti a Téged körül ölelő mágneses teredet , hogy Te sugárzod kifelé a magas rezgésű , csodálatos szeretet energiát , viszont az alacsonyabb rezgésű energiák nem tudnak megérinteni.
Bármi további kérdésed lenne, nyugodtan írj nekem e-mailt , mert erre az oldalra ritkábban látogatok el , viszont az e-maileket minden nap olvasom.A www.emfballancingtechnique.com -on az én web oldalamon túl is találsz további infókat.
Szeretettel üdvözöllek, Gábor Kati

Meditációs koncert a lelki béke és jólét megteremtéséért
2009. május 03. vasárnap, 16:14 | Era Laci

Május 16.-án, szombaton este 7-kor a Kongresszusi Központban, rendhagyó meditációs koncertet tart Bagdi Bella és Soma Mamagésa! Részletesen a programról a **www.bagdibella.hu*
* oldalán olvashatsz. Rezgésszint emelő előadás, ajánlom mindenkinek, akinek fontos a boldogság és a belső jólét.

u.erika képe
Dávidnak
2009. november 04. szerda, 0:46 | u.erika   Előzmény

Szia Dávid!

Csak a saját tapasztalatomat írom le,remélem segít.

Elöször is önmagam vagyok!!Ez nagyon fontos!Azt csinálok amit érzek és azt mondom amit gondolok.Ezért vagyok magabiztos,és ugy veszem észre hogy a környezetem hangulatára hatással vagyok.Amilyen hangulatot árasztok azt veszi át a környezetem,és ez visszahat rám.

Feltünt hogy amikor autot vezettem amikor én türelmetlen és ideges voltam akkor a többi autos is az..!?Amikor nyugodt és elözékeny a többiek ugyanúgy!

A negativ energiához könnyebb hozzáférni.Ezért sokan használják a sajnálat,ill.irigység energiáját,szivesen beszélünk politikárol,a felháboríto és tragikus eseményekröl mert innen is jön az energia!Van aki ettöl érzi jobban magát!Szerintem ezért veszítesz energiát az emberektöl.

Erre is jo az önismeret.Persze én sem vagyok profi!:)

Ha az én energiámat akarja valaki akkor megnézem miért csinálja,és nem megyek bele a játékába. Optimális esetben én veszem át az irányítást,jo hangulatot teremtve.;)De ez csak akkor müködik ha belülröl fakad!Ha eröltetett az fals,és ezt a környezet is észreveszi!!

Ahogy egyre inkább önmagam vagyok és probálom leküzdeni a megfelelni valo kényszert annál erösebb jellemmé válok,és befolyásolom a környezetem.

Persze hallottam védelmi technikákrol,de nekem azok tul ,,elszálltak" attol éppen müködhetnek is.

Remélem hogy érthetö voltam és segítettem! Üdv:Erika

u.erika képe
Mit gondoltok?
2010. március 05. péntek, 15:43 | u.erika

Mit gondoltok a használt tárgyakról,ruhákról?

Szoktam adni,és kapni is használt holmit....
Nos ezetorikus körökben azt hallottam hogy nem biztos hogy jó mert a használati tárgyak átveszik a tulajdonos energáit.

Ezen gondolkozom,de magamtól nem jutok dülöre.
Mert hogy nem csak negatív,káros,de pozitív energia is létezik...

Mi a véleményetek?

Üdv!Erika

Michaelita képe
félelem ellen
2014. január 13. hétfő, 10:31 | Michaelita

Kedves Fruzsi!

Az alapján amiket írsz, azt gondolom, hogy szociálisan nagyon érzékeny vagy és általában is érzékeny lelkivilágú. Nem baj az, csak meg kell tanulnod kezelni :)

Ne pozitív akarj lenni és ne is nyugodtabb, inkább csak tanuld meg jobban megismerni önmagad, az önmagad belső szükségleteit és igényeit.
Mert sajnos mindannyiónkkal előfordul, hogy a nagy megfelelni akarásban elfeledkezünk saját, belső igényeinkről és az valóban idegessé, feszültté tesz bennünket.

Próbáld meg hogy minden egyes rosszul megélt élethelyzeted után kicsit vonulj félre, maradj önmagadba és gondold végig, hogy mi az amit mások kedve szerint szerettél volna csinálni, s valójában mi az, amire legbelül vágytál. Ha ezt tudatosan megfigyeled és nyomon követed, akkor ki fog derülni, hogy mi az, amit önmagadnak nyújtani tudsz, hogy nyugodtabb és elfogadóbb legyél.
De ez csak akkor és úgy fog menni, hogyha törődsz a saját belső szükségleteiddel, igényeiddel is (fordítva nem működik)

S ha bármitől félsz (konkrét dolgok, vagy akár a szeretet megvonásától, elvesztésétől), azt is "szemtől szembe" ismerd meg (ismerd fel), mert csak így tudsz megszabadulni tőle, h ne gyakoroljon hatást irreálisan az életed fölött.

Feliratkozás Hírlevélre