Reinkarnáció és Lélekvándorlás | Önmegvalósítás.hu

Reinkarnáció és Lélekvándorlás

2010. december 18. szombat, 20:55 | karma tsering

Személy szerint, én a Reinkarnációban hiszek és nem a lélekvándorlásban. Elég behatóan foglalkoztam e témával, és jómagam is egyfajta módszer segítségével, sikerült több embert segíteni visszaemlékezni, néhány előző életére. Olyannal viszont eddig nem találkoztam egy alkalommal sem, hogy valaki, ásvány, növény, rovar, vagy valamelyik állatfajhoz tartozott volna, elmúlt életében.
Persze nem zárom ki ennek lehetőségét sem, de tapasztalataim szerint nem ez a jellemző.

Általában ezért azt mondhatjuk, hogy egy emberből, újra csak ember lesz, hogy így minden egyes életével egyre többet tapasztaljon és tanuljon. A Buddhizmus, a Krisna tudat és még néhány vallás, azt tanítja, hogy halálunk pillanatában kell arra a helyre, és létformára összpontosítanunk, amely helyen és létformában lenni szeretnénk. Ezáltal akár állati vagy másfajta testbe is kerülhetünk, különböző körülmények közé. Igen ám, de mondjuk tegyük fel, hogy valaki nyúlként születik újjá, (nem is beszélve itt az alacsonyabb létformákról) és végigélve nyúl életét, egy fejletlen, aggyal, tudattal rendelkezvén, ami csak a létfenntartást szolgálja, hogy fog arra gondolni ismét, hogy ember lesz?
Véleményem szerint a logika is kizárja ezt, hogy így történjen.

Mindenkinek akiket érdekel e téma csak ajánlani tudom: Dr.Michael Newton-Lelkünk útjai című háromkötetes könyvét, mely a halál és újjászületés közötti időről vagyis-a köztes létről szól.Dr.Michael Newton, mint egy vallásokon kívülálló, és szkeptikus írja le könyveiben esettanulmányait. Azokat, amelyeken a különböző fejlettségű lelkek mennek keresztül a halálukkor így kerülvén a köztes létbe, és beleláthatunk abba is, hogy miként készülnek fel az újjászületésre.
Ellenben itt a Buddhizmussal nem kell feltétlen a Nirvánába jutni ahhoz, hogy az ember ne szülessen újjá. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a léleknek nincs több tapasztalásra, fejlődésre szüksége a Megvilágosodáshoz. Visszajönni ezért nem kötelező az anyagi világba, hanem csak egy lehetőség a sok tapasztalat közül!

Másrészről megtudhatjuk azt is, hogy nem mi leszünk növények, rovarok, vagy állatok, hanem odaát, a nálunk jóval magasabb szinten álló Entitások, Mesterek, egyszerűbb létformákat tanítanak nekünk teremteni. Természetesen itt az Isten vagy Úr fogalma is más megvilágításba kerül. A lelkek nem úgy írják körül az Urat mint egyetlen személyt, hanem mint személyeket! Akik többen vannak és akik magasan Mindenek fölött állnak és mint egy szervezett csoport mindent irányítanak. -Akiket a Bölcsek Tanácsának is neveznek. -Ezért mindenkinek csak ajánlani tudom e könyveket.

karma tsering képe
A Reinkarnációról!
2010. december 18. szombat, 20:59 | karma tsering

-Én is emlékszek, legfőkép sajnos- a közvetlen előző életemre, spontán 6-éves korom óta. Akkor volt a legelső testelhagyásos élményem! A családom értetlenséggel állt a dolog előtt. Hiába bizonygattam az igazamat, és mesélgettem,hogy mire is emlékszem. Ők csak annyit mondtak túl nagy a fantáziája ennek a gyereknek, és szó szerint kiröhögtek. Akkor még nem voltak Indigó- Kristály, meg egyéb gyerekek. Azt hitték meg vagyok zavarodva, ezért egyből pszihológushoz kezdtek járatni, gyógyszerekkel tömtek,évekig. A pszihológus, szintén ki akarta kezelni, az úgymond "fantáziáimat"! viszont tudni kell minderről, hogy tragikus véget ért, számomra előző életem, ezért van egy kis áthallás belőlle, ami nem feltétlen jó. mindenesetre évtizedekig lekezeltek és bolondnak néztek, ezért én magam, beleástam ebbe az irodalomba. -Majd léleklátokhóz látnokokhoz kezdtem járni, ami akkor még nem volt, annyira elterjedt- mint ma. Ők felfedtek előttem egy két titkot, és megértettek engem! A családom a mai napig egy elég materialista család, eggyiket sem érdekli még csak hasonló téma sem. A Karmáról csak annyit tudnak, hogy a kutyának és a macskának is van! Higgyétek el, rendkívűl nehéz dolog is lehet ilyen élményekkel együtt élni. Ráadásúl mindez még bonyolultabb is ennél, amire nem térek ki. Megtanultam, valakitől, egy módszert amit regressziós hipnózisnak hívnak, amiben álomképeket lát előző életeiről az ember, csak utánna emlékszik is rá! Mindezt pedig nem könyvekből hanem egy mester segítségével. Könyvekből csak nagyon kevés embernek, sikerül ezt megtanulnia, és veszélyes is lehet! Mindezt írányítani kell tudni, végig kell vezetni! Azért is bonyolult, hogy csak egy példát mondjak, mi van ha valaki anyja az előző életében a mostani fia szeretője volt, vagy az apja előző életében meggyilkolta, és még számtalan ilyen variáció létezik. Viszont nincs kizárva, hogy ezáltal előjönnek a régi sérelmek, vagy bármi a felszínre bukkanhat! Mégis egyben feszültségoldó és terápiás hatása is van annak aki tudja kezelni! -aki meg nem az könnyen bele is őrülhet mindebbe!

fehercsongor képe
a logika kizárja ezt
2010. december 18. szombat, 23:06 | fehercsongor

Biztos,hogy a logika mindenható,és nem csak egy segédeszköz ahhoz,hogy ne kelljen az általunk logikátlannak tartott lehetőségekkel foglalkoznunk?Üdvözlettel :felacsó

Feliratkozás Hírlevélre