Nőiség-szexualitás | Önmegvalósítás.hu

Nőiség-szexualitás

2009. november 28. szombat, 11:15 | Inyó

Az elmúlt két hétben azt tapasztalom, hogy VALAMI van! Olyan külső és belső visszajelzéseket kapok, amelyek megerősítik bennem azt az érzést, hogy valami nagy változás történt bennem.

A kollegáimtól, barátaimtól, volt csoporttársaimtól feltűnő mennyiségben kaptam a külsőmmel, kisugárzásommal kapcsolatos pozitív jelzőket! Meglepett, hogy egy kollegám, akivel igencsak ritkán beszélek, odajött hozzám egy szünetben, hogy én újabban tündöklök és micsoda nyugalmat árasztok. Olyan érzést keltek benne, hogy én nagyon jól érezhetem magam! Pislogtam. Néhány nap múlva egy volt csoporttársam, mondta pepitában ugyanezeket... Ezek voltak a nőktől a visszajelzések!

A Férfiak!! A pasik megnéznek az utcán. /Persze, réggebben is megnéztek!:-)/De most nem ugyanúgy! Nem azt érzem, hogy esetleg megtetszik nekik a hajam, szemem... és emiatt. Azt érzem, hogy valami erő, energia, szexualitás árad belőlem, ami miatt felfigyelnek rám. Érzem, hogy ez most más!

A külső visszajelzéseken túl, magamban is érzem a változást. Olyan, mintha felébredt volna bennem a Nő! Új energiákat érzek magamban, érzem a csábítás, a vonzerőés a szexualitás energiáit! Nagyon izgalmas, bizsergető érzések!

Gondolkodtam, hogy mi hozhatta ezt a gyökeres, erős változást bennem.

Több okra tudom visszavezetni: Deekhsa program, ahol a csakrákat tisztítjuk, a blokkokat oldjuk, Nalíni női jóga gyakorlatok, és Sanyi önismereti meditációi. 

 

Inyó képe
Nők, Férfiak!
2009. november 28. szombat, 11:20 | Inyó

Nők, ti mit tesztek a nőiségetek kibontakoztatásáért?

Férfiak, ti megérzitek a külső szépségen túl a nőiség energiáit?

Érdekelne a ti véleményetek, meglátásotok! 

Inyó képe
Okfejtés
2009. november 30. hétfő, 18:57 | Inyó   Előzmény

Nekem sok problémám volt és van is / de kevesebb!!!:-)/a nőiségemmel és a szexualitással is. A nőiségem elég nehezen bontakozott ki /már kibontakozott?:-)/ Nagyon szégyenlős kislány és később nagylány, majd nő(?) voltam, aminek az volt az oka, hogy... itt most felsorolhatnám, hogy mik zavartak a testemben, amiket nem akartam megláttatni másokkal- de a valós ok az  volt, hogy nem szerettem a testem, nem fogadtam el önmagam. Mondták nekem az "okosabbak", hogy önszeretet gyakorlatokat kellene végeznem, amikhez nem igazán fűllött a fogam, de mostanában ezt a gyakorlatot is vagy 2-szer elvégeztem! Valamint egy ilyen szégyennel teli testi problémámról beszéltem a párommal, amit ezidáig erősen takargattam.

Szóval a meditációban feloldottam a félelmeim, elkezdtem szeretni magam, így már nem éreztem, olyan borzasztó nagy problémának az addig igen kínos gondomat. Nehezen, de tudtam beszélni a problémámról a párommal is, tudtam, hogy ezzel oldom a blokkomat is és a páromat is közelebb engedem magamhoz. Mindezek eredményeként, egy óriási gátamat oldottam fel és ennek hatására kinyílt a nőiségem egy újabb ajtaja. ezen az ajtón jönnek ki most olyan energiák, amiket mások és én magam is megérzek.

Köszi, ha elolvastad az okfejtésem. Hangosan gondolkodtam, hogy mi okozhatta a változást!

Szeretettel.: Inyó 

Szia Inyó! :)
2009. november 30. hétfő, 19:28 | Bochecha   Előzmény

Köszi, hogy megosztottad ezeket a gondolatokat.

Most olvastam egy másik írásodat, amit Skarmának írtál a Kisugárzás blogba. Nálam valahogy összefügg a kettő téma, vagyis...

Kiskoromban duci, szemüveges voltam, állandóan csúfoltak. Aztán 13-14 évesen elkezdtem hirtelen nőni, meg valami vírus 'segített' némi súlyt veszíteni, szóval lefogytam, és nagyon jó alakom lett. Tehát nálam nem ott van a kutya elásva, hogy elfogadom-e a testem. Vagyis... olyan van, hogy most elégedett vagyok a külső megjelenésemmel, de közben a belső gyermekem meg még mindig duci, szemüveges, akit csúfolnak?
Naná, hogy van, ok, ezt megbeszéltem magammal. Szóval ezért nem megy a kisugárzás...

Én is hangosan gondolkodtam. :)

köszi!

szeretettel: Zsani / Bochecha

Szia Inyó!
2009. november 29. vasárnap, 18:54 | Bochecha

Elég 'ütős' lehet ez a kombináció... :)

Gondoltam, valamennyire a témához kapcsolódik, amit most leírok. A Nintendo-nak van egy otthonra tervezett fitness-kütyüje. Van hozzá egy board, ami úgy néz ki, mint egy mérleg számlap nélkül. (Lehet vele jógázni, baseball-ozni, meg még pár dolgot, de most nem ez a lényeg. )

Ha ráállsz a 'mérlegre', akkor kidob mindenféle adatot, testtömegindex, hasonlók. Ami viszont nekem megdöbbentő volt: azt is megmutatja, hogy hol van a súlypontod. Mondanom sem kell, nekem nem középen... Jobb oldal. Úgyhogy van még mit dolgoznom ezen a nőiség-témán...

Az az 'effektus', amit leírsz, nálam akkor szokott működni, ha egyensúlyban vagyok (gondolom, Másnál is... :) )
Szóval az írásod meg a kütyü eredménye jó kis figyelmeztetés volt, hogy megint neki kéne állni megnézni, hol van még kutya elásva, miért is nincs meg az az egyensúly pillanatnyilag...

Köszönöm! :)

szeretettel: Zsani

Kirsikka képe
férfién
2009. november 30. hétfő, 20:09 | Kirsikka

Hú... hát ezen a téren bőven van dolgom... egy időben tök jól elvoltam (nem volt probléma a nő(i)ségemmel) aztán történtek dolgok, amik miatt lassan elférfiasodtam :( nem merek nőnek látszani... néha tökjól érzem így magam, de volt már olyan is, h sírógörcsöt kaptam, mert vettem egy magas sarkú cipőt, itthon szépen elkopogtam benne, de mikor arra került a sor, képtelen voltam rá, hogy kimenjek az utcára, annyira nem éreztem magam elég egészen-nőnek hozzá... szerencsére ez már a múlté, de még messze nem tartok ott, hogy elégedett legyek a női énemmel...

Szóval nagyon köszi h jópéldát mutatsz, Inyó! :)

Sziasztok!! Nagyon jó, hogy ezt a témát hoztad, hoztátok fel!!!
2009. december 01. kedd, 0:56 | pol (útkereső)

Sziasztok!!
Nagyon jó, hogy ezt a témát hoztad, hoztátok fel!!! Úgyan ezen megyek mentem keresztűl az idén májusban kezdődött velem! Már korábban is éreztem, hogy valami készűlőben van de nem tudtam megmodani, hogy mi lesz és, hogy mi ez! Elsőnek is az tünt fel, hogy nagyon sokan megnéznek kivált képp a férfiak! Eddig is volt ilyen de ez most teljesen más! Elsőnek azt hittem, hogy valami nevetséges dolog van rajtam olyan férfiak is megnéztek és közeledtek hozzám akikt álmomba sem gondoltam volna "kisebbség érzetből adódóan":):):) aztán azzal folytatódott, hogy a hasam aljában olyan erős érzést ha lehet így mondani éreztem, hogy elképesztő! Olyan erős sexuális erőt keztem el érezni amit eddig még soha!!! Volt olyan hogy felerősödött aztán legyengűl és ez hullámokban tört rám! volt olyan hogy egy egésznapon keresztűl. Aztán a nap végére olyan volt mintha mintha egy hetes kemény fizikai munkát végeztem volna teljesen elfáradtam.
Elmentem egy látó ismerősömhöz és megkértem, hogy nézze meg mi is ez valójában! Elkezdett mosolyogni és azt mondta, hogy egy fejlődési folyamaton megyek kersztűl nagyon erős az aurám ami előtte is az volt de most még erősebb lett az energia mező és hogy a kunkdulum kígyó ami a gyökércsakrából jön fel végíg az egész csakrán a fejtetőig az életre kellt!!! Meg kell tanulnom meditálni mert ebből feltudom tölteni magam mivel a sexuális energia a legnagyonn energia! Elmodta hogy aktus során minden ember feltöltődik vagy fel kell töltődnie most ezzel az energiával aktus nélkül feltudok töltődni és amikor ezt érzem kezdjek el meditálni és a csakráimat töltsem fel! Úgy hogy ezt gyakorlom most:) azért van erre szükség mert egyensulyba kell tartani mert ha nem abból adódik a fáratság vagy a tulfütöttség. Majdem olyan mikor az emberben felborul az egyensúly. Ezért kell meditálni. Röviden ennyi

Ugyanaz
2009. december 01. kedd, 12:53 | Oiolosselote   Előzmény

Sziasztok!

Mindőtöknél ugyanazt a változást látom. Örülhettek, mert ez egyszerűen felemelő.
A következőben látom a lényeget: Sirius Black egyszer azt mondta Herry Potternek, hogy - idézem - "Nem a képességeink határozzák meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink."
Ha nem tévedek, nektek sem a képességeitek, az adottságotok változott, hanem az a tény, hogy eldöntöttétek: Nem akarok többé félni önmagamtól. Ennek a döntésnek sok következménye van. Ilyen az önelfogadás, a másokkal szembeni nyitás, belső változások, hormonális átalakulás, és még sok-sok egyéb. Csak akkor léphetünk tovább az életben, ha előbb megtanuljuk elfogadni azt, amiből tovább kell lépnünk. Ti ezt tettétek: helyes döntést hoztatok. Jól tettétek, csak gratulálni tudok nektek.