Miért hagynak el a pasik? | Önmegvalósítás.hu

Miért hagynak el a pasik?

2016. szeptember 03. szombat, 11:31 | Marika29

Sziasztok én már nem tudom kihez forduljak tanácsért mert nem bírom tovább.
Van egy pasim kb 1 hónapja vagyunk együtt mármint így személyesen azóta ismerjük egymást. Kezdetben minden olyan szépen indult egy nap többször is írtunk egymásnak tartottuk a kapcsolatot. Aztán utána megismertük egymást személyesen is.

Volt már nálunk háromszor is és anyámnak is nagyon tetszett meg a falubelieknek is azt mondták,hogy hozzám való ne veszítsem el.
Múlt héten meg én is voltam náluk megismertem a családját anyját apját mamáját és nagyon szimpatikusak voltak a számomra meg ahogy vettem észre én is nekik.
Sajnos nem egy helyen lakunk mert ő Nagykanizsán él én meg ugye Keszthelytől 10 km-re egy kis faluban és csak hétvégenként tudunk találkozni mert ő dolgozik.

Na mind1 nem is ez a lényeg amióta voltam náluk a pasim megváltozott velem szembe teljesen más ember lett mintha már nem akarna engem úgy mint kezdetben.
Amikor hazajöttem tőlük megírta nekem,hogy mi nem tetszett velem kapcsolatban. Kérdeztem tőle,hogy rosszul viselkedtem talán? Mi volt a baj velem? Azt mondta,hogy nem viselkedtem rosszul de viszont 2 dolog nem tetszik neki.
Az egyik a filmnézés mert ő ugye imádja minden nap megnéz valami filmet amit letölt a netről. Én meg ennek az ellentéte vagyok mivel nem érdekelnek a filmek sőt egyenesen utálom őket. A pasimnak meg beszóltam amikor nézte,hogy mennyire unom már mikor lesz vége ennek a baromságnak stb és ez nem tetszett neki.

A másik gondja meg az,hogy kritizálok másokat azt figyelem ki mit mond rólam és ez sem tetszik neki. Akkor éreztem már,h valami nincs rendben kettőnk közt úgy éreztem szakítani akar velem mert nem tud elfogadni olyannak amilyen vagyok.

Kérdeztem is tőle,hogy ez miatt most elhagysz engem? Azt mondta nem akar de viszont ezt meg kell beszélnünk majd.
Azóta nekem egy perc nyugtom nincs mert érzem,hogy valami megváltozott már nem is szólít engem szivemnek drágámnak ahogy régen és ez nagyon fáj.
Amikor kérdezem tőle,h szakítani akar mindig az a válasza,h nem majd megbeszélünk mindent. Eddig úgy van,hogy jövő héten találkozunk mert megint nekem kell elmennem hozzájuk. De annyira félek,hogy nem lesz belőle semmi mert egyszer csak közli velem,hogy vége hagyjam békén mert unalmas vagyok már.
Az a baj velem,hogy túlságosan is ragaszkodó vagyok megfojtom őt a szerelmemmel és elmenekül tőlem. Hol van még jövő hét vége mire találkozunk addig bizonytalanságban kell éljek.

Ő egyáltalán nem zavartatja magát mintha nem is érdekelné,h mi lesz ezzel a kapcsolattal. Azt is mondta nekem,hogy majd kialakul a kapcsolat csak jobban meg kell ismerjük egymást. Kezdetben még azt mondta,h szeret imád de amióta eljöttem tőlük már csak kedvel és majd kialakul a dolog. Én biztos vagyok benne,h ő már nem akar engem csak nem meri megmondani inkább hiteget,hogy majd jövő héten megbeszélünk mindent. Állítása szerint nem akar engem hülyíteni ne hasonlítsam őt a többi idiótához. Ha szakítani akarna már rég megmondta volna. De nekem ez akkor sem tetszik a viselkedése mert megváltozott és ebben teljes mértékig biztos vagyok.

Nem tudom mit csináljak mindenki engem okol még a saját anyám is meg az ismerősök is azt mondják,hogy bennem van a hiba és elfogom őt is veszíteni. Mindig én vagyok a rossz mindenki szemében akkor ezek szerint mégis csak van benne valami igazság.
Túlságosan is ragaszkodó vagyok és ezzel fojtom meg a pasikat.

Kérem valaki adjon tanácsot,hogy mit csináljak nem akarom elveszíteni őt is. Azt is mondták,hogy én ne írjak neki várjam meg amíg magától keres had hiányozzak neki.


Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Olykor mások jobban látnak minket kívülről, mint mi magunkat bel
2016. szeptember 04. vasárnap, 22:40 | Huszti Sándor -...

Szia!

Olykor mások jobban látnak minket kívülről, mint mi magunkat belülről. Ha pedig mind ugyanazt mondják, akkor gyanús, hogy igazuk van!
Hogyan engedj a szorításból?
Gondolkodj el a ragaszkodásod természetén! A ragaszkodás önmagában még nem lenne baj, ha ezt a másik is így akarja. Viszont, ha a partner nincs úgy oda érted, mint Te Őérte, akkor máris fojtásnak éli meg.
A kérdés ilyenkor az, hogy van türelmed kivárni, amíg Ő is beindul a kapcsolatban, vagy keresel-találsz egy olyan partnert, aki viszonozza a Te rajongásodat?

A másik probléma a film fikázás és mások kritizálása. Lehet ezt úgy is nézni, hogy a partnered nem fogad el Téged, meg úgy is, hogy van neki egy igényszintje, amit kifejtett és várja, hogy felnőjél hozzá.
Ha el akart volna hagyni, már megtette volna. Talán kaptál haladékot a változásra.
Ideje lenne átgondolnod, mire is jó neked az, hogy másokat leszólsz? Talán Te olyan tutin csinálod az életedet, hogy ettől érzed magad feljogosítva? Vagy akkor érzed magad valakinek, ha lenyomod a másikat?

Ezekre nagyon őszintén kellene megtaláld magadban a válaszokat. Nagyon fontos, hogy tudj őszinte lenni magadhoz, mert ez a srác türelmes Veled és őszintén visszajelezte mi a baja. Más nem biztos, hogy ilyen lesz, hanem egyszerűen csak faképnél hagy.
Úgyhogy én nagy lehetőséget látok ebben a kapcsolatban a fejlődésre, ha Te is akarod!

Majd írj, hogy mire jutottál!
Szeretettel: Sanyi