Mi történik velem? | Önmegvalósítás.hu

Mi történik velem?

2012. szeptember 27. csütörtök, 12:46 | Látogató

Sziasztok!

Igazából nem is tudom hol kezdjem, így kezdem az elejéről.
Már elég régóta felfigyeltem rá hogy kicsit más vagyok mint a többiek, ez egész kamasz komoromban kezdődött el kezdtem olyan dolgokat érezni, majd később látni is ami nincs is ott, embereket, árnyakat, megéreztem dolgokat.
Volt egy időszak mikor ezt le tudtam küzdeni és évekig nyugtom is volt.
A legfurcsább viszont az hoz itthon ér a legtöbb ilyen élmény. Nem tudom miért van de pár éve átrendeztem a szobám és az ágyam is átkerült más helyre és azóta egyre gyakrabban történnek dolgok, nyugtalanul alszom ,az ágyam körül árnyakat látok stb.
Viszont laktam máshol ott nem volt semmi, most megint itthon vagyok pár hónapja, és egyre erőteljesebbek ezek a dolgok, pár hónapja éjjel megébredtem és éreztem hogy valami nincs rendben. Egyszer csak érzem hogy az ágyam roppan egyet majd valami leszorított az ágyba, éreztem hogy teljesen rám nehézkedik és meg se tudtam mozdulni, próbáltam szabadulni de nem tudtam, és csak annyi jött ki hang a torkomon hogy "hagyj engem békén!" de ez is iszonyat erőmben tellett. Láttam az árnyat magamon, közben minden más egyéb zajt érzékeltem, kint az autókat, a másik szobából anyám köhögését, úgyhogy tudtam hogy nem álmodom. Majd elengedett és az ágyam szinte ugrott egyet.
Napokig nem tudtam éjszaka aludni, ha igen azt is csak lámpafénynél.

Hónapokba tellett míg újra el tudtam aludni sötétbe.

Erre tegnap ismét megtörtén, megébredtem és elkapott az az ismerős érzés, az ágyam reccsent egyet és megint nem tudtam megmozdulni, e szemem nyitva volt láttam hogy a hátam mögött áll valaki és egy erős fényre is emlékszem ami úgy bevillant hogy fájt a szemem, összeszorítottam a szemhéjam és megpróbáltam szabadulni de nem tudtam, még megszólalni sem, a szívem majd kiugrott és el kezdett szúrni, és hullámokban elfogott valami ismeretlen nyugalom, de olyan érzésem volt ha nem próbálkozom akkor meghalok...
Közben érzékeltem a környező zajokat ( anyukám épp a wc-re ment), de szörnyű volt hogy vannak körülöttem és még se tudok segítségért kiabálni..

És elengedett, kinyitottam a szemem és már világos volt, és nem értem a dolgot, mikor történ még éjjel volt, egy percnek tűnt az egész és mikor mégis mikor meg tudtam mozdulni már világos volt.

Mintha el vettek volna tőlem egy csomó időt.

Mi történik velem?
Kezdek becsavarodni?
Nem értem hogy mi ez?

Nem tudom hogy mit tegyek...


Ne ijedj meg!
2012. október 27. szombat, 11:10 | sirokkó Látogató (útkereső)

Kedves Látogató! Nem csavarodtál be, nekem is voltak hasonló élményeim és azt vettem észre, hogy ha elküldöd, persze megfelelő határozottsággal, elmegy. Én valami olyasmit modgatok ilyenkor, hogy menj vissza oda, ahonnan jöttél! Többször, mély beleéléssel. Ha nem bírsz megszólalni, akkor csak magadban. ÉS NE FÉLJ TŐLE! Ez nagyon fontos!
Sokat segít az este elalvás előtt alkalmazott csakra harmonizálás és az aurád megerősítése.

Ne félj tőle
2012. november 03. szombat, 22:58 | H.Vica (útkereső)

Nekem is volt hasonló élményem gyermekkoromban. Írtóra féltem, ahogy éreztem magamon a leheletét, ahogy közel hajolt, stb. Sokáig féltem tőle, de nem tudtam tőle megszabadulni. Ébren voltam és éreztem, hogy ott van, hallottam a lépteit a szőnyegen és minden más zajt is.
Végül kiderült, hogy segítségért jött. Megkapta a segítséget és békén hagyott.
Ennek már kb. 20 éve és azóta sem volt hasonló élményem.

minden érted van!
2012. november 08. csütörtök, 9:56 | Encsi888

Bár nekem ilyen intenzív tapasztalásom nem volt, neked is annyit tudok súgni, hogy minden ami körülvesz, vagy történik veled, minden a te javad szolgálja! Mikor hatalmába kerít a félelem, csak jusson ez eszedbe, ez egy lehetőség, hogy átformáld a félelmet, haragot, kiszolgáltatottságot. Alakítsd ki a magabiztosságot, hogy CSAK te irányítod az életed, bármilyen külső hatás érted van, hogy fejlődj. Ez egy óriási lehetőség. És van egy bölcs idézet is: Akiket a legnehezebb szeretni, azoknak van a legnagyobb szüksége a szeretetre. Ezt is érdemes bevésni a tudatalattiba hogy megfelelő időben kikukucskáljon :)