Maya Asztrológia (kivételesen nem a 2012-es téma) | Önmegvalósítás.hu

Maya Asztrológia (kivételesen nem a 2012-es téma)

2009. április 15. szerda, 5:15 | jaguar

Soha nem érdekeltek különösebben a horoszkópok, lehet mert túl sok kamu létezik belőle a világban (de hát ilyen ez az Ezo műfaj nemde?). Na meg a 2012-es maya apokalipszis-téma is csak azért kezdett foglalkoztatni néhány hete, mert egyre több helyen találkoztam vele és már irritált.. Viszont:

A napokban egy olyan oldalon találtam magam, ami születési dátumból olvas ki maya kalendárium alapján személyre szabott jellemzőket.. Egy 4-5 soros, ködös versikét dob ki a gép, ami olyan, mintha az ember leszületésekor hozott karmikus feladatait (?), tulajdonságait írná le archaikus nyelven - sajnos csak angolul. És nincs is sok magyarázat hozzá fűzve, ezért is érdekelne, tud-e valaki a kiértékelésekhez valami segítséget. Mit jelent konkrétan az a 20 törzs stb.. Abszolút nem értek a témához, végig is néztem utána rögtön legalább 50 iwiw-es ismerősömet, hátha fogást találok a rendszeren, de nem nagyon. Ez lenne az oldal:

http://13moon.com/decoder.htm

ha valaki tud infót, magyarázatokat, linkeket a témához azt megköszönném.

maya
2009. április 15. szerda, 7:31 | Bochecha

szia Jaguarete!

a 20 törzs a mi horoszkópunkban a csillagjegyeknek felel meg.
A törzsek egyestől felfelé haladva egyre finomabb energiákat jelentenek, minél magasabb a törzsed sorszáma, annál magasabb az energiaszinted, annál finomabb energiákkal dolgozol.

Annyit tudok Neked segíteni, hogy ha 'véletlenül' Akbal vagy (Blue Electric Night), ahhoz tudok Neked küldeni egy két oldalas elemzést.

Illetve van egy kontaktom egy olyan kineziológushoz, aki maya naptárral is foglalkozik, tart workshopokat.

üdv:Bochecha

Mit jelent az, hogy annál finomabb energiákkal dolgozol?
2009. április 24. péntek, 21:19 | Ágica13 (útkereső)   Előzmény

Szia! nagy vonalakban körül tudnád írni, hogy mit jelent az hogy "annál finomabb energiákkal dolgozol"? ha nekem például a 19-es jutna, akkor tutira megvilágosodott lennék, de ha csak például a 6-os, akkor nem jutnék sehová az életben? vagy mi? (amúgy 11-es lett -monkey :) köszi szépen

chuen :)
2009. április 28. kedd, 9:41 | Bochecha   Előzmény

szia!

chuen-nek hívják a monkey-t. nagyon játékos természet. :)

nem biztos, hogy jól fogalmaztam.
ezek csak minőségek, nem biztos, hogy túl nagy jelentőséget kellene nekik tulajdonítani.

pl ha az jön ki, hogy egyes vagy, akkor is bárhova eljuthatsz, ha dolgozol Magadon, és ha pl 20as vagy, és nem használod ki a képességeidet/lehetőségeidet, akkor meg "sehova" sem jutsz...

remélem, így érthetőbb. :)

szeretettel: Bochecha

jaguar képe
star wars
2009. április 30. csütörtök, 1:17 | jaguar   Előzmény

"minél magasabb a törzsed sorszáma, annál magasabb az energiaszinted"

- ez így valahogy egyre kevésbé világos. Mert mi van akkor, ha én egyes vagyok viszont velem van az Erő, ahogy Yoda mester mondaná: "guided by the power of Life Force"? Az mit jelent, lehet belőlem Jedilovag?

"pl ha az jön ki, hogy egyes vagy, akkor is bárhova eljuthatsz, ha dolgozol Magadon, és ha pl 20as vagy, és nem használod ki a képességeidet/lehetőségeidet, akkor meg "sehova" sem jutsz..."

- Ha egyesről indultam, akkor már mostanra túlteljesítettem volna a tervezettet? Nem hinném. Szerintem ezek inkább csak kasztok lehetnek, mint a szerepjátékokban. Pl azt hallottam egy előadáshanganyagon, hogy a fehér kutya az médiumi képességekkel bír, a tükrök azok meg azért vannak közöttünk hogy tükröt tartsanak másik embereknek és ráébresszék őket a hibáikra... De mondom nem értek hozzá csak találgatok.
Ja meg van ilyen is hogy Skywalker :), az mindenesetre tuti hogy a Star Wars ezeken alapszik.
Meg azok mit jelentenek vajon hogy "polar kin", vagy "I'm a galactic activation portal, enter me"??

maya
2009. április 30. csütörtök, 7:04 | Bochecha   Előzmény

sziasztok!

szerintem az egyes jegyeknél az, hogy "guided by the power of...." azt jelenti, hogy az adott jegyet az a típusú energia-minőség motiválja.

pl hogy engem, mint blue electric night-ot az eredményesség motivál.

a sorszám szerintem nem mérvadó, pl a nyugati horoszkópban sincs olyan, hogy a pl. a bak "jobb" lenne a kosnál...

nem vagyok szakértő a témában, csak ezekre az infókra vezetett az intuícióm. :)

szeretettel:Bochecha

Feliratkozás Hírlevélre