Maximalizmus | Önmegvalósítás.hu

Maximalizmus

2012. szeptember 22. szombat, 18:49 | Látogató

Sziasztok! most vagyok itt elösször.sok érdekes dolgot találtam és gondoltam megkérdezem hogy tudtok e segíteni..
Kiskorom óta táncolok jelenlge művészeti iskolába járok és mostanában azt veszem észre hogy nem csak a kitartásomat fújta el a szél hanem azt is aki voltam.Azelött magabiztos voltam és hittem abban hogy tehetséges vagyok..ha órám volt mindig arra törekedtem hogy meg tudjam csinálni amit kell..
Most pedig visszahúzódó vagyok senkivel sem merek igazán őszinte lenni és észreveszem magamon hogy bár próbálok közvetlen lenni igazából feszülten és távolságtartóan viselkedek amit persze mások nem evsznek észre.
Most jutottam el arra szintre hogy fogalmam sincs mi a célom.. nemrég rájöttem hogy maximalista vagyok..de az a fajta akinek ha nem megye elsőre akkor úgymond 'feladja'.. nincs kedvem az órákhoz..azthittem hogy másokhoz hasonlítom magam és ezért van,de rájöttem hogy magamtól várok sokkal többet mint kellene.. a furcsa ebben csak az hogy mindenki más magamon kívül tehetségesnek és 'táncra születettnek' tart..
És az élet más terén is feltünt hogy nem tudok örülni az életemnek.. bár igazából jobban belegondolva nincs is miért .. de még is úgyérzem hogy utálom az életem és azt aki vagyok..
Reménykedve várom hogy valaki tud segíteni nekem..a megoldást tudom.. hogy legyek nyitottabb és higgyek magamban de Hogyan ?
előre is köszönöm hogy elolvastad :)

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

Domoszlai Katalin képe
A kulcs a szeretet
2012. szeptember 23. vasárnap, 14:21 | Domoszlai Katalin

Átalakulsz most és a mostani önmagad nem akarod a táncon keresztül megmutatni, ez természetes. Majd ha kiforrott, akkor igen.

A maximalizmus és az önutálat mögött olyan múltbeli szülői magatartás rejlik, ahol a teljesítményhez mérték a szeretetet.

Neked most az a dolgod, megtanuld elfogadni a gyengeségeidet, megtanuld megszeretni újra saját magad, tökéletlenségeiddel együtt, ahogy kisgyerekként képes voltál rá.

Ebben sokat segít a meditáció, ahol a szív nyitását tanulod meg. Amikor a szívünket nyitjuk, megtaláljuk azokat a sérüléseket, amik miatt elveszítettük a szerethetőségünk hitét. Megtanulhatod megadni a hiányzó szeretetet, összekapcsolódhatsz a Belső Gyermek éneddel és a jövőbeni éneddel is.