A magas tudatszintű ember hatása másokra | Önmegvalósítás.hu

A magas tudatszintű ember hatása másokra

2013. december 30. hétfő, 16:01 | Ezüstrózsa

Sok könyvben azt olvasom, hogy a magas tudatszinten levő egyénnek meg sem kell szólalnia társaságban, a többiek azonnal érzékelni kezdik a magasabb energiát. Van valakinek erről tapasztalata?
Ha ez így van, akkor Jézust sem ölhették volna meg, hiszen érezniük kellett volna a nagyságát, nem?

Domoszlai Katalin képe
Pont azért akarták elpusztítani
2014. január 03. péntek, 7:31 | Domoszlai Katalin

mert tükrözte a saját alávalóságukat.

Így adta a legnagyobb tanítást, feltámadok, mert halhatatlan vagyok.

Michaelita képe
álljunk meg egy szóra!
2014. január 04. szombat, 10:30 | Michaelita

Érezték is, ettől váltak iríggyé és rosszindulatúvá, ez kiderül a bibliai sorok rejtett üzeneteiből is.

De Jézus életében és halálában a lényeg nem a megöletés, mert hisz egyértelműen készült rá, tudta, hogy ez az ő küldetése, missziója a Golgotai Misztérium. Azt is kijelentette többször és több formában, hogy elfogadja ezt a küldetést és az emberiség megmentéséért hajlandó arra az áldozatra, amire az Atya gyermekeként vállalkozott még földi léte előtt.
Azon a ponton, ahol az emberiség akkor tartott ez az áldozat elengedhetetlenné vált ahhoz, hogy a többi ember is megtalálja az Atyához visszavezető utat. Ha nincs meg ez a szeretetteli véráldozat, akkor az Atyához visszavezető út elveszett volna. Ez a Golgotai Misztérium egyértelmelűen le van írva: "Szeretett Fiát adta érettünk, hogyha valaki hiszen Őbenne, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen"
Ami még azt is jelenti, h nem csak az Atyához való út nyílt meg újra az emberiség előtt, hanem a lehetőség, hogy az emberek egyenként megtalálják a saját halhatatlanságukhoz visszavezető utat.

Ennek fényében teljesen át kell értékelnünk ezt a megöletés és Júdás féle árulás dolgot. Észre kell vennünk és tudomásul kell vennünk, h mindazok akik felelőssé tehetők lennének a haláláért, mindazok "csak" eszközök voltak az Isteni Tervben. Éppen ennek bizonyságaként fohászkodik Jézus: "Atyám bocsáss meg nékik, nem tudják mit cselekszenek!"

Mit tanított ezzel Jézus, amit több helyet ki is jelent?
Azt hogy nem a hibáztatás, az indulatok, a gyűlölködés emel bennünket magasabb szellemi szintekre, hanem csakis az elfogadás és a szeretet.

GulyásÁgi képe
Kínhalál és Istenhez kapcsolódás
2014. január 04. szombat, 12:22 | GulyásÁgi   Előzmény

Én néha mélyen elgondolkodom ezen és mindig arra jutok csak, amit nekem tanít, nem vagyok nagy szakértője ennek a témának.
Maga a halál, úgy gondolom hogy Jézus részéről nem áldozat volt, hanem tanítás az embereknek a hitről, a hit erejéről, a csodákról. Ő maga teljes bizonyossággal tudta, hogy egy "jobb helyre" megy, aki ezt tudja, az nem is fél a haláltól.
VIszont nem amolyan egyszerű szép mennybemenetel volt a halála, hanem kínszenvedés, vélhetően emberfeletti igazi fizikai fájdalmakkal. Azon is szoktam gondolkodni, hogy vajon lelki fájdalmat érzett-e. Kudarcnak érezte-e hogy nem sikerült mindenkit megerősítenie a hitben, vagy győzelemnek, hogy pár embert mégis sikerült és el tudta hinteni az új fajta gondolkodás magjait, a szeretet és a megbocsájtás magvait. Gondolom talán az utóbbi lehet és valószínűleg a lelkében nem lehetett fájdalom.
Számomra, mivel valahogy így vagyok összerakva az is a tanítás, hogy mély fájdalmakon keresztül lehetséges kapcsolódni Istenhez. Akiben nincs hit, annak lelki fájdalmakkal is.

GulyásÁgi képe
A mnagasabb rezgés hatása
2014. január 04. szombat, 12:31 | GulyásÁgi

És az alap témához kapcsolódva pedig nekem az a véleményem, hogy azt a hatást, ami egy magasabb rezgésszintű emberből árad, mások feltétlenül nem érzékelik, sőt van hogy kifejezetten menekülnek előle, vagy kellemetlenül érinti őket a tisztaság, bolondnak nézik az illetőt, nem hisznek neki stb. Ezeknek az embereknek, a menekülőknek, lekezelőknek, okoskodóknak, kirekesztőknek stb volt talán akkoriban szüksége olyan nagy erejű konkrét bizonyítékra mint mondjuk egy feltámadás. Ebben a mostani világunkban, hát nem is tudom... elég hasonló a helyzet, de talán kevesebben vannak az "üldözők"

Emlékszem, pár hónapja éppen sorban álltam az egyik bankban
2014. január 04. szombat, 21:02 | Occam

én elég érzékeny vagyok az energiákra, nem is szeretem a közösségi helyeket, és itt is alig vártam hogy menekülőre fogjam, amikor egyszer csak a hátam mögül hihetetlen nagy és tiszta energiát éreztem. Teljesen beterített körülöttem is mindent, még az arcom is kisimult, hátrafordultam és 1 pasit láttam állva csukott szemmel éppen kifújta a levegőt. nekem ez bőven elég volt...

Jézussal az a gondom, hogy ha igaz a pletyka és szíriuszi volt, akkor komoly felsőbbrendűségi komplexussal küzdött, gyerekkorában gyakran csúnyán vissza is élt a kapott energiáival, nem volt ember, szíriuszi lévén a szeretet- megbocsátás is jobban ment neki a sok asztalborogatás után, szóval így nem csoda ha le akarták húzni. Én nem szeretek semmit túlbecsülni, részemről ő csak saját magát váltotta meg azon a kereszten a tanítása csak azaz út volt, vagy folyamat ami mindannyiunkban benne van. Ok és okozat törvénye. Az univerzum törvénye.
Tanult rossz - Ismétlés - Felismerés - Megbocsátás. Itt a pont.

Nem halt meg.
2014. január 17. péntek, 9:58 | Panka2011

Az is van, hogy a Biblia Jézus tanításainak és életének 5%-át sem közli, a 95% apokrif (tiltott) irat.
Ha felmész a Wikipédiára, sok olyan evangélium leírása megtalálható, amik kimaradtak a Bibiliából és - kapaszkodj meg - ezek többsége is CENZÚRÁZVA VAN még a Wikipédián is!
Júdás könyvének összefoglalója viszont olvasható, ehhez tudod mérni, hogy ha ez publikus már, akkor vajon mi lehet a tiltottakban!
Ld.: http://hu.wikipedia.org/wiki/Apokrif_iratok

Tehát Jézus ezen iratok szerint nem halt meg, hanem egy beavatáson ment keresztül. A neve kumbaka jóga, a halál jógája, mely 48 órán át tart kb., míg az illető lelke bejárja mindenséget és nagy forróság és villanás közepette csapódik vissza a testébe.
Sajnos én is csak töredékeket hallottam, tehát nem értem, ha abban a korban ezt tudták, és utána látták is az élő Jézust, miért nem ismerték fel és miért nem üldözték már.
Számos kutatásban 114 éves koráig követik végig Jézus életét.
Időnként eljön, szeret az emberek közé járni, ő "az ember barátja" állandósult jelzőjű Isten. De 2000 év óta nem jött el.:(

Nekem kicsit sántít
2014. január 20. hétfő, 10:46 | Nagy Edit2

Beleolvastam abba a Judás evangéliumába a link alapján, amit közzé tettél. Igyekszem mindennel szemben nyitottnak lenni, és megvizsgálni magamban az új infókat, hisz tudni nem tudom az igazságot, csak elmélkedni tudok az olvasottakról.

Néhány megjegyzésem lenne, amit nem tudok hova tenni:

„Jézus kineveti a tanítványok pészachi imáját (egyébként az egész szövegben végig cinikus velük szemben”

Nekem nehezen fér össze egy isteni pláne egy Isteni megnyilvánulással szemben, hogy cinikus legyen a tudatlanabb emberekkel szemben, olyan dologgal kapcsolatban, amiről egy átlag halandó nem tudhat.

„Az egész evangélium azon a gnosztikus tanon alapszik, hogy nem egy Isten van, hanem több és ráadásul a földi világ teremtője egy alacsonyrendű istenség. A világ pedig egy gonosz hely, ahonnan menekülni kell, valamint, hogy Jézus nem a teremtő fia.”

El tudom képzelni, hogy akár több Istenség létezik. De hogy ebből a világból menekülni kell? Ez megint nem fér össze egy Isteni minőséggel. Miért született volna ide, ha innen menekülni kell. Ő azt tesz, amit csak akar. Tévedésből született le a Földre Jézus? Hisz pont az tűnik ki a Bibliából, hogy nagyon is készültek az eljövetelére, tehát nem valami téves cselekedet volt a megtestesülése. Ráadásul én nem érzem, hogy ebből a világból menekülni kéne. Pont ellenkezőleg! Maradni, és cselekedni, és tudatosodni….

„Teste nem igazi test, csak szellemi megtestesülés, amitől meg kell szabadulnia, hogy visszatérhessen oda, ahonnan érkezett.”

Sokan megérintették, sőt keresztre feszítették. Egy szellemtesttel ez hogyan lehetséges?
És megint ott tartok, hogy miért kellett szabadulnia, hogy visszatérhessen? Hisz mindenható. És ezer könnyebb és fájdalom mentesebb és gyorsabb módja is van annak, hogy valaki testileg távozzon a földi létből. Az egész azt sugallja nekem, hogy tévedésből, tudatlanságból rossz döntést hozott egy isten, és mint a csapdába szorult egér menekülni akar a labirintusból. Na de hát Jézus nem egy tudatlan kis egér!

Nekem ezek furák, és nem férnek össze se azzal amit eddig tanultam a világról, se azzal, amit megtapasztaltam.

tévedésből született???
2014. március 31. hétfő, 8:17 | arjuna

"Nekem kicsit sántít
2014. január 20. hétfő, 10:46 | Nagy Edit2"

kedves Edit!

...valóban készültek Jézus eljövetelére,és amikor "eljött az idő", a földi lélekminőség (rezgésszint) elérte a befogadhatóságot, akkor meg is érkezett, és érkezik is, hisz mindig is itt volt a földön (is)...ám erről bővebben olvashatsz az "apostoli Fény. hu"-n...

...hogy kicsoda Jézus a KRISZTUS...és kicsoda az ISTEN, és hogy az ember (akit mi nevezünk embernek) micsoda...ha érdekel, és ha összecsenga szívedben élővel...

...remélem időnként jársz erre, és olvasni fogod...

Kedves Arjuna! Bele fogok olvasni az oldalba amit írtál,
2014. március 31. hétfő, 14:55 | Nagy Edit2   Előzmény

Kedves Arjuna!

Bele fogok olvasni az oldalba amit írtál, köszi.

Azt szeretném kérdezni, hogy mit akartál mondani nekem azzal amit írtál, mert nekem nem jön át az üzenete.

Én nem állítottam, hogy nem készültek a jövetelére, sőt. Csak a nem hivalalos említett evangéliumra reagáltam.

...nem jön át az üzenete...
2014. április 01. kedd, 3:15 | arjuna

Kedves Edit!

...mert nincsen más üzenete, mint ami oda van írva...vagyis, ha nem tudod elfogadni az apokrifnek nevezett, de ki tudja honnan származó evangeliumot-mert különbözik az általad "hivatalosnak"mondott,evangeliumi Jézus-képtől-akkor már bizonyos, hogy van valami, aminek alapján ezt eldöntöd, és ez nagyon "jó"....ezért az egészséges kritikádért hívtalak meg, mert sohasem lehet tudni...:)...vagyis hátha összecsengő lesz a te szíveddel is az, amit a jelzett írások közvetítenek...különösen ha készülsz is az eljövetelére...bizonyára nem lehet ez véletlen! ...de a látóköröd (tudatszinted emelkedni) biztosan tágulni fog azok által az írások által, akkor is ha nem tudsz azokkkal egyetérteni...

üdvözöllek, arjuna