Létezik vonzás törvénye? | Önmegvalósítás.hu

Létezik vonzás törvénye?

2009. január 06. kedd, 22:53 | bronzon75

Létezik vonzás törvénye??Olyannál is működik,akinek még a meditáció sem sikerül??Elhatároztam,hogy meggazdagszom.Igen ám,de hol kezdjem??Kocsilolpás?-elavult.Betörés?-kockázatos.Hol szerezhetek tisztességesen milliókat?Ha használom az agyam?Na de hogy??Elég az agykontroll,és alapos beleélés??Angyalterápia??Fogalmam sincs.Adjatok kezdő rúgásokat,és pár millió befektetni való pízt.Na de viccen kivül:ha nagyon hiszem,hogy van,tényleg van(lesz)?Van valakinek élménye ezzel kapcsolatban??Gondoltam,válság ide vagy oda,meg kellene tollasodni.Velem vagy nélkülem?
Tom

Működik
2009. január 07. szerda, 15:12 | zsuzsanya

Szia!

Előre leszögezem: nem vagyok gazdag, szerencsés is mostanában.
Jó 4-5 éve kezdődött, amikor még nem kapták fel a vonzás törvénye kifejezést, hogy beküldtem egy keresztrejtvény megfejtését. Én lepődtem meg a legjobban, mikor nyertem egy teafőzőt. Ettől beindultam, és sorra vettem részt minden olyan pályázaton, aminek érdekelt a nyereménye. Az élelmiszert, tisztítószert úgyis megvettem volna, a vonalkódot, csomagolást, blokkot csak kidobtam volna. Mindenképp megért egy próbát és borítékot, bélyeget. Nyertem már mobiltelefont, utazást, brillköves ékszert, vásárlási utalványokat, sorsjegyeket, belépőket, könyveket, műszaki cikkeket, stb. Manapság már sokkal több a nyereményjáték, és jóval többen pályáznak.
Próbálok rájönni a trükkre, miért van az, hogy néha zsinórban nyerek, aztán hetekig sehol semmi.
Amikor meglátok egy megnyerhető nyereményt, és úgy érzem: de jó! Ezt pont nekem találták ki! Egyszerre vagyok izgatott, lelkes és bizakodó.
Szerintem az érzés az, ami VONZ. És az, hogy csak olyanra mozdulok rá, ami tényleg érdekel, plusz hogy a nyerés érdekében kockáztatok is. Nem gondolkodom azon, vajon hányan pályáznak még rajtam kívül, és pl. bár drágállom az emelt díjas hívást, én akkor is játszani szeretnék, de nem véresen komolyan. Valamit valamiért.
Egy rádióadásban megkérdezték a nyertes telefonálót: meglepődtél, hogy nyertél? Mire a válasz: Nem, ezért telefonáltam. Valakinek nyernie kellett, miért ne lennék én?
Mindenképp érezned kell, hogy ezt te megérdemled. Mert csak így működik, higgy magadban!
A legfontosabb a türelem és a kitartás, amire szükséged van!
Sok sikert, fő az önbizalom!
Zsuzsa

bronzon75 képe
megnyerhetem az egész világot??
2009. január 13. kedd, 23:09 | bronzon75   Előzmény

Szia!

Kösz a biztatást.Tudod,egyet nem értek.Vannak olyan vállalkozók,akik a büdös életben nem foglalkoztak ezo-val,földhözragadtak,mégis mintha menne minden magától.De mivel vagyok rosszabb tőlük??Azt sem tudja,mi az hogy vonzás törvénye,mégis úgy teli van,mint déli busz(boldog-e,arról itt most ne beszéljünk).Egyszerűen százmilliókat csinálnak,én meg meditálok,hogy több legyen,meg jobb legyen,és alig döcögök előre.Ha meg van írva a sorsom,hogy most szegény életem lesz,akkor minek küzdjek??Hol dől ez el??
Üdv.Tom

"Csodák"pedig vannak!
2009. január 14. szerda, 1:27 | erina61   Előzmény

Azt gondolom,hogy mi akik ,belső-ezoterikus életet élünk és nem gondoljuk,hogy csak körülöttünk forog a világ,nekünk nehezebb csak a pénzre öszpontosítani!
Ha hiszel a vonzás törvényében,akkor tudod,hogy eggyek vagyunk és nem gázolhatunk át másokon..

Igaz ez az út lassabb,sok türelem,jóindulat és tudatos célkitűzés kell hozzá!
De már nem hiszek az eleve elrendeltetésben,mert történnek velünk csodák,csak fel kell ismerni őket és az érzést tovább vinni! Akkor majd mi is többet vonzunk belőle,mint azok,akik csak a pénzre gondolnak.!
Üdv. Erina

ne vegyétek sértésnek
2013. augusztus 11. vasárnap, 21:59 | Látogató (útkereső)   Előzmény

nem azért de ez egy kiba...ott nagy baromság én ugyanis csomó mindent képzeltem el akartam nagyon és semmi sem történt mindent magamnak szereztem meg és nehogy azt mondjátok hogy az univerzum segített bele azokba amit megszereztem mert nem igaz

födhözragadt vállalkozók
2009. január 14. szerda, 8:35 | Wonder (útkereső)   Előzmény

Tom, én úgy gondolom, a földhözragadt, sikeres vállalkozókban nincs kétely azt illetően, hogy sikeresek lesznek e vagy nem. Egyszerűen úgy vágnak bele, hogy ezzel ők sok pénzt fognak keresni, és nem bukhatnak bele. És a vonzás törvényének épp ez a lényege, nem kell hinni benne ahhoz, hogy működjön. Épp ezért ők talán nem is tudják, de működésbe hozzák.
Viszont - és itt most ellentmondok talán az előző soroknak - az már bennem is felmerült, hogy az ember meddig szólhat bele a saját sorsába. Mert ha mindent képes felülírni a hittel, akkor hol van az előre megírt sors? Létezik e egyáltalán? Az az igazság, hogy minél inkább belemerülök ebbe a témába, annál több kérdés és ellentmondás van bennem :o)

a praktikus
2009. március 08. vasárnap, 20:17 | Charity (útkereső)   Előzmény

Milyen gyakorlatias vagy!
Igen a határok feszegetése egy fontos kérdés, de attól tartok, erre nincs válasz, mert egyébként is minek a válasz az nem épít, csak lehúz. Szerinted?

kissguba képe
Ezt még decemberben írtam egy blognak!
2011. március 16. szerda, 18:45 | kissguba   Előzmény

Még semmi közöm nem volt a spiritualizmushoz,és a gondolat teremtő erejéről sem hallottam semmit.

A történet:Én Pécsen lakom egy panel lakásban.A feleségemnek a munkájához,amit otthon csinál,szalmára van szüksége.A városban nem igen lehet szalmára akadni.Gondoltam megkérdezem egy-két kollégámat akik falun laknak hogy nem e tudnának szerezni egy-két bálát ,(ami egy évre kb elég lenne)amit kifizetek mindegy menyibe kerülne.Nagy szükség volt a szalmára,mert a feleségemnek megrendelése volt.Meg ígérték hogy érdeklődnek és ha lesz elhozzák.Eltelt egy két nap és mindenkitől azt az infót kaptam hogy nincs szalma.Ez után már állandóan az járt a fejemben,hogy honnan szerezzek szalmát,minden képen szereznem kell.Két nap múlva arra ébredtem,hogy a szalmáról álmodtam ,de pozitív álom volt,mert álmomban valahonnan kaptam két bála szalmát.Aztán ezen kicsit elgondolkodtam: ,de kár hogy csak álom volt,megkávéztam és elindultam a munkahelyemre.A munkahelyem egy falut,Péccsel összekötő út mellett van. amikor odaértem leesett az állam.Pontosan a munkahelyem bejárata előtt hevert két bála szalma, az egyik még teljesen egyben, a másik kicsit szétszóródva.Valószínűleg egy arra járó bálaszállítóról esett pont oda és pont 2 bála. Ha pár méterrel arrébb esik le észre sem veszem az árok és a magas fű miatt.

Aztán délután megbeszéltük a feleségemmel a dolgot.Még azt is kimondtam ,hogy valami felsőbb hatalomnak kell lennie,még ha nem is isten.
Öcsém már jó ideje foglalkozik a spiritualizmussal , ő azt mondta hogy az angyalom próbál üzenni nekem
csak nem hallom meg . Ezen akkor jót vitatkoztunk,mivel én ezeket a dolgokat hülyeségnek tartottam.
Már nem .De akkor azért valahol éreztem ,hogy ez nem volt véletlen.

ennyi!!!!!

Miért ne akarnád.
2013. szeptember 19. csütörtök, 11:47 | csillababy (útkereső)   Előzmény

Igen valamilyen szinten igazad van.Csak az a baj hogy már ilyenekre gondolsz és ezért nem is fog bejönni.Nekem vannak közeli ismerőseim akik a vonzás szerint élnek,nagyon jól mennek fölfelé de nem foglalkoznak senki problémáival.Mindenki maga alakítja a sorsát,én hiszem,hogy megváltoztatom a sorsom.Azokról akikről írtál ők lehet nem hangoztatják a vonzás törvényét,de hidd el biztosak a dolgaikba és csak előre fele haladnak.És igen lehet nem boldogok de akkor a pénz mit ér.Ne foglalkozz másokkal csak is a te dolgaiddal és hidd el befog jönni csak kövesd a vonzás törvényét.

SZABÓ GABRIELLA képe
ha nagyon hiszem,hogy van,tényleg van(lesz)?
2009. január 07. szerda, 21:18 | SZABÓ GABRIELLA

A hit kevés, tudni kell, hogy igen létezik!

Néhány éve egy jó ismerősöm szülinapomon küldött egy SMS-t,
2009. január 13. kedd, 20:46 | Kriszta76 (útkereső)

Néhány éve egy jó ismerősöm szülinapomon küldött egy SMS-t, amiben azt írta, hogy azt kívánja nekem: a mai napon teljesüljön minden kívánságom. Én pár pillanatig elgondolkodtam, hogy mit is kívánhatnék? Mi tenne igazán boldoggá? Aztán azt kívántam magamban: bárcsak lenne egy új fekete kiscicám, amelyik nem "szökik el" tőlem (az előző fekete cicám eltűnt) és láss csodát: még aznap "besétált" hozzám egy fekete kiscica, aki a mai napig megvan. Én azóta hiszek a Jóistenben, avagy a teremtő tudatalatti hatalmában, a végtelen intelligenciában, nevezzük ahogy akarjuk.
Kriszta

bronzon75 képe
Ez sem véletlen
2009. január 13. kedd, 22:59 | bronzon75   Előzmény

Szia Kriszta76!

Ez egy apró kis ajándék az élettől.DE létezik komolyabb véletlen is??És minél nagyobb dolgot szeretnék,annál többet kell gondolnom rá??Azt hiszem,ez kevés.De minden apróságból meríteni kell.
Üdv:Bronzon75

Ez nagyon-nagyon-nagyon aranyos történet. Nem tudom, hogy
2009. január 15. csütörtök, 9:06 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ez nagyon-nagyon-nagyon aranyos történet.
Nem tudom, hogy keveredtem ma ide, erre az olalra, de hogy jobb kedvem lett az biztos.
Ez a történet egyszerűen elragadó, olyan különleges melegség futott végig rajtam, nem is tudom ezt leírni.
Köszönöm szépen!

Mónika

Vonzás törvénye
2009. január 14. szerda, 12:09 | Asemota Beatrix (útkereső)

Sziasztok!

Igen létezik a vonzás törvénye. Ezt sokan megtapasztalhattuk már akár apró dolgokban. Ha valakire gondoltál az felhívott vagy találkozál vele "véletlenűl" ....stb. A világon minden rezgés. Ha emeled a rezgés szintedet pozitív dolgokkal, tettekkel, meditációval ....különböző technikákkal, akkor hamarosan olyan dolgokat vozol be az életedbe, amiket szeretnél és magasabb rezgésűek...azaz passzolnak hozzád, abban a fázisban ahol éppen vagy. Lehet ez munka, párkapcsolat..stb. Ezt én konkrétan a párkapcsolatomban tapasztaltam meg az elmúlt egy év során, ami lassan kezdett pokollá válni számomra. Elkezdtem dolgozni magamon termászetesen előszőr segítséggel a tanítómmal. Mivel én emelkedtem a párom már nem tudott úgy maipulálni, játszmákba bevinni...így kénytelen hozzám "felnőni". Ki tudtam állni magamért, nem érezte a félelem energiáit bennem már, mert nem féltem. Fel tudtam vállani önmagam és azt amit akarok és megtanúltam szeretni magamat. Persze apró léptekkel és kell a türelem a szeretet mindkét oldalról. Nem szabad feladni soha semmit csak úgy könnyen. Ezek feladatok az élet iskolájában és előbb úgy is visszaköszön dúrvább formában, ha nem oldod meg.
Hinni kell és odafigyelni magunkra a lelkünkre és testünkre is. A mai rohanó időben igenis kell időt szánni magunkra, különben a bekerülsz a "darálógépbe" és olyan leszel, mint a sajnos sok ember társunk.
Aki átgázol a másikon, csak azért hogy érvényesüljön. Nézd meg a közlekedést az utakon. Egyszerű példa, de ott lehet látni az nagyon jól az emberi karaktereket. Ha segítettem örülök, ha nem kérdezzetek.

???
2009. március 02. hétfő, 8:18 | k.detti   Előzmény

Sziasztok!

Olyan jó olvasni az írásotokat és olyan jó lenne,így élni. Én még csak most kezem gyakorolni ezt a gondolkodást,de olyan nehéz és belezavarodom,,nem tudom merre induljak,hogyan csináljam. Kérlek segítsetek.

gyöngyház képe
Tanfolyam!!!!!
2009. március 02. hétfő, 17:16 | gyöngyház   Előzmény

Keresd meg! Itt az oldalon értesít minket Sanyi, hogy önismereti és meditációs alaptanfolyamot tart, potom összegért!!!!! Gyere el!!!!!

kissguba képe
Szia k.detti Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint
2011. március 16. szerda, 18:34 | kissguba   Előzmény

Szia k.detti

Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint te.Egy ideig még az oldalt sem látogattam,mert szükségem volt egy kis szünetre. Pont ma léptem be,hosszú szünet után először.De azt már tudom neked biztosan mondani,hogy nem olyan nehéz így gondolkodni,mint amilyennek tűnik.Csak gyakorolni kell a pozitív gondolkodást,nap mint nap tudatosan,és egy kis idő múlva észreveszed,hogy már több a pozitív gondolatod mint a negatív.Én mióta változtattam a gondolkodásomon,teljesen megváltoztam,pozitív irányba.Ma például végig nevettem az egész napot,pedig még én sem tudom ,hogy mitől volt ilyen jó a kedvem.Egy darabig gondolkodtam rajta, de aztán csak elfogadtam,és örültem neki.

Az oldal elején,fel tudsz iratkozni Sanyi mini tanfolyamaira,amiket email-ben küld el.

Sok sikert neked,és mindig azt tedd amit érzel.(szerintem)

Inyó képe
Létezik
2009. január 14. szerda, 15:56 | Inyó

Létezik. Igen, olyanoknak is sikerülhet, aki még meditálni sem tud, ha olyan ellazult állapotban vagy, akkor feltétlen. Nekem az alvást megelőző és az azt követő pillanatok gondolatai szoktak  fizikai síkon is megvalósulni. Például ma is ez történt. a munkahelyemen már régóta ígérik, hogy kicserélik a számítógépemet egy újabb, jobb teljesítményű gépre. Épp erre gondoltam éjjel, hogy milyen jó lenne, mert mennyi hasznos, új dolgot kipróbálhatnék, akkor a munkámban. Erre ma megyek még félig benőtt szemekkel az irodámba és látom, hogy kicserélték a gépem!!!:-)

Ha nem létezne, vagy nem létezett volna, akkor nem beszélnénk
2009. január 14. szerda, 17:59 | Névtelen (útkereső)

Ha nem létezne, vagy nem létezett volna, akkor nem beszélnénk róla.
De ez mindenre igaz.

a vonzás törvénye
2009. január 14. szerda, 19:44 | Nita22 (útkereső)

Szerintem létezik, de rengeteg türelem és kitartás kell hozzá. A lényeg az hogy át kell élni képzeletben azokat a perceket amikor megkapod azt amire vágysz. És ha ezt jól csinálod akkor az 'üzenet' megérkezik az univerzumba ami csak arra vár hogy a kívánságainkat teljesítse. Ezért van az hogy amitől féünk az előbb vagy utóbb megtörténik. Nagyon fontos, hogy pozitívan kell gondolkodni.

Ami az eleve elrendelést illeti, szerintem nincs meghatározva előre az ember élete hanem csak a főbb kérdések. Vagyis ha elérkezünk a döntés meghozataláig akkor miénk a választás. Csak rajtunk múik, hogy hogyan döntünk. De akárhogy is határozunk az lesz a jó döntés:)

Üdv: Nita

SZABÓ GABRIELLA képe
Félelmetes mennyire működik
2009. március 08. vasárnap, 21:03 | SZABÓ GABRIELLA

Egy könyvesboltban válogattam a fitness kazetták között, mikor hátrább léptem felrúgtam valamit, ami a polc legalján volt.
Egy nagy doboz, mi lehet ez? Egy társasjáték volt, Identity. Megnéztem, elolvastam, ez egy pszichológiai játék, nagyon tetszett. Legszívesebben azonnal megvettem volna, de mivel az árát sokalltam, a vásárlást elhalasztottam.
Láss csodát, felmentem a házba ahol lakom, az egyik szomszéd lányhoz és mutatja, hogy nagyon vágyott egy társasjátékra és most végre megvette. Az Identitynek örült nagyon. Igaz ő még nem játszott vele de szívesen kölcsönadja és használjam ameddig akarom, ha kell neki, majd szól.
Hát lassan egy hónapja, hogy nálam a társas, ma a barátaimmal jót játszottunk vele.
Köszönöm Vera!

A másik, gyakran láttam álmomban, vagy csak úgy révedve, amint tornázom egy szőnyegen, ahol szalag gyakorlatot hajtok végre.
Egyszer csak egy olyan munkahelyen találtam magam, amelynek az emblémájában, ott a szalag és az egyik reklámfilmjében, tornász lányok szalag gyakorlatot mutatnak be.

Esszénus tanítás: vállalj felelősséget a gondolataidért és az érzéseidért!
Nagyon törekszem, mert bizony nagyon működik.

fircsi képe
A csodák megtalálnak téged!
2009. március 12. csütörtök, 10:15 | fircsi

Elég hinned azt és érezned, mert az érzelmi átélés a leglényegesebb, hogy egy vagy a többi lélekkel és egy vagy az univerzum (világ) energiájával és fényerejével.
Akkor a vonzás már létezik és mivel tudatosul benned az egység érzete, akkor megosztódnak a javak is.
Bármilyen gyarapodásról legyen szó.
Ez a törvény.
A csodák megtalálnak téged.
Tapasztalatból tudom.

Sok sikert, szeretettel!

A vonzás törvénye sosincs szabadságon.
2009. szeptember 24. csütörtök, 20:55 | Karmatörlő (útkereső)

A vonzás törvénye univerzális törvény. A vonzás törvénye a nap minden órájának minden másodpercében működik.

Mi vonz mit?

Az elektromágneses kisugárzásunk vonzza be életünk minden eseményét. Az elektromágneses kisugárzás tartalmazza a leszületéskor választott és hozott energiamintázatot, a sorsunkat és a karmánkat is. Vagyis a leszületés előtti forgatókönyvet automatikusan éljünk anélkül, hogy bármit is nagyon akarnunk kéne, az mindig megtörténik. Viszont az életben mindig meg kell hoznunk a döntéseinket, amihez érzelmileg valahogyan viszonyulunk, ez minden másodpercben belekerül a kisugárzásunkba. Az alapkisugárzást a pillanatnyi gondolati és érzelmi energiáink színezik vagy írják felül. Műszerrel mérhető.

Vagyis, ha valaki gazdag akar lenni, de fél attól, hogy akkor zaklatni, kirabolni és átverni fogják, vagy adnia kéne ennek, meg annak, akiknek nem akar, csak olyan erkölcstelen módjai vannak, amit ő nem tesz meg, akkor nem történik meg, mert a teremtés folyamatában a gondolatig jut el, a gazdagsághoz kapcsolódó érzés negatív, vagyis elutasítja a gazdagságot. Soha-soha nem lesz gazdag.

Ha a tudatos teremtést végigvisszük, a gondolatot, a vizualizációt és mindent, amit a tanfolyamokon megtanultunk gondosan végigcsinálünk, de egész nap a számláink fölött aggódunk, akkor vajon mit is teremtünk? A tudatos teremtésünket az annak ellentmondó alapbeállítottságunk, a tudattalan, 24 órában működő teremtésünk könnyedén kiüti.

Vagyis, ha gazdagok akarunk lenni, akkor nemcsak azt kell megtanulni, hogy tudatosan hogyan vonzhatunk gazdagságot, hanem a gazdagsággal kapcsolatban bennünk tudattalanul futó programot is fel kell tárni és át kell programozni nekünk megfelelőre, boldogítóra és gazdagítóra.

Akinek a gazdagság az erkölcstelenséghez, romlottsághoz kapcsolódik, az nem tud gazdag lenni.
Akinek a gazdagsághoz a súlyos, rettenetes felelősség tartozik, az nem tud gazdag lenni.
Annak meg kell keresnie a meggazdagodásnak azt a módját, ami számára elfogadható, és át kell írni a kapcsolódást, át kell programozni az automatikus teremtésünk mintáját.
Ha a gazdagsághoz a kreativitás és öröm kapcsolódik, akkor már lehet, hogy el tudja fogadni a gazdagságot. Ha elképzelhetőnek tartja, hogy kedvenc tevékenységéből gazdagodjon meg teljesen legálisan, akkor már lehet, hogy gazdag lesz.

A vonzás törvénye univerzális és halálos pontosságú, 24 órában szakadatlanul működik. A tudatos és tudattalan teremtések együttesen jönnek számításba. Mindkettőre oda kell figyelni.

Ez azt jelenti, hogy mindent mi magunk vonzunk be.
Amiről azt gondoljuk, hogy mi ezt nem akartuk (betegség, baleset, erőszak, megcsalás, szakítás, veszteség, szegénység), legyünk biztosak benne, hogy, de igen. És abban is biztosnak kell lenni, hogy, ha ezek nem lennének bennünk, akkor nem történhetne meg velünk. A vonzás törvénye soha sincs szabadságon.
Amiről azt gondoljuk, hogy nem, nem, nem, nem, nem mi akartuk, akkor elő kell vennünk a tudatosságunkat és őszinteségünket. A tagadással nincs esélyünk, csak ha elkezdjük őszintén feltárni a teremtő mintánkat.

Egy nap ezeket kérdeztem
2013. augusztus 12. hétfő, 21:09 | Látogató (útkereső)

Egy nap ezeket kérdeztem:
Mi van azon sikeres, gazdag emberek örvényével, akik folyamatosan panaszkodnak?
Ismerek több vállalkozott, aki évtizedek óta sir, panaszkodik, elégedetlen, ennek ellenére az átlag feletti anyagi szinten él.
Mi van, ha valaki abban hisz, hogy ha minél többet panaszkodik, akkor azzal éri el a céljait?
Mint a kisgyerek, aki addig sir, amíg meg nem kapja a játékát.
Vannak, akik akkor érzik jól magukat ha panaszkodnak? Így is be lehet lépni az örvénybe?

Ezt a választ kaptam:
Nem a kimondott szavak számítanak, hanem az, hogyan érzi magát az ember. Pontosan soha nem tudhatod mit érez a másik, ez szubjektív dolog. Ha ő abban hisz, hogy stabil a jóléte, bár állandóan panaszkodik, akkor a hitének megfelelő körülmények veszik őt körbe. Érdemes ezekkel a panaszkodós vállalkozókkal komolyabban elbeszélgetni erről, pl.: Hogyan éreznek a saját vállalkozásuk, jólétük irányában. Az érzéseik jelentik a kulcsot!

G.