Létezik vonzás törvénye? | Önmegvalósítás.hu

Létezik vonzás törvénye?

2009. január 06. kedd, 22:53 | bronzon75

Létezik vonzás törvénye??Olyannál is működik,akinek még a meditáció sem sikerül??Elhatároztam,hogy meggazdagszom.Igen ám,de hol kezdjem??Kocsilolpás?-elavult.Betörés?-kockázatos.Hol szerezhetek tisztességesen milliókat?Ha használom az agyam?Na de hogy??Elég az agykontroll,és alapos beleélés??Angyalterápia??Fogalmam sincs.Adjatok kezdő rúgásokat,és pár millió befektetni való pízt.Na de viccen kivül:ha nagyon hiszem,hogy van,tényleg van(lesz)?Van valakinek élménye ezzel kapcsolatban??Gondoltam,válság ide vagy oda,meg kellene tollasodni.Velem vagy nélkülem?
Tom

Működik
2009. január 07. szerda, 15:12 | zsuzsanya

Szia!

Előre leszögezem: nem vagyok gazdag, szerencsés is mostanában.
Jó 4-5 éve kezdődött, amikor még nem kapták fel a vonzás törvénye kifejezést, hogy beküldtem egy keresztrejtvény megfejtését. Én lepődtem meg a legjobban, mikor nyertem egy teafőzőt. Ettől beindultam, és sorra vettem részt minden olyan pályázaton, aminek érdekelt a nyereménye. Az élelmiszert, tisztítószert úgyis megvettem volna, a vonalkódot, csomagolást, blokkot csak kidobtam volna. Mindenképp megért egy próbát és borítékot, bélyeget. Nyertem már mobiltelefont, utazást, brillköves ékszert, vásárlási utalványokat, sorsjegyeket, belépőket, könyveket, műszaki cikkeket, stb. Manapság már sokkal több a nyereményjáték, és jóval többen pályáznak.
Próbálok rájönni a trükkre, miért van az, hogy néha zsinórban nyerek, aztán hetekig sehol semmi.
Amikor meglátok egy megnyerhető nyereményt, és úgy érzem: de jó! Ezt pont nekem találták ki! Egyszerre vagyok izgatott, lelkes és bizakodó.
Szerintem az érzés az, ami VONZ. És az, hogy csak olyanra mozdulok rá, ami tényleg érdekel, plusz hogy a nyerés érdekében kockáztatok is. Nem gondolkodom azon, vajon hányan pályáznak még rajtam kívül, és pl. bár drágállom az emelt díjas hívást, én akkor is játszani szeretnék, de nem véresen komolyan. Valamit valamiért.
Egy rádióadásban megkérdezték a nyertes telefonálót: meglepődtél, hogy nyertél? Mire a válasz: Nem, ezért telefonáltam. Valakinek nyernie kellett, miért ne lennék én?
Mindenképp érezned kell, hogy ezt te megérdemled. Mert csak így működik, higgy magadban!
A legfontosabb a türelem és a kitartás, amire szükséged van!
Sok sikert, fő az önbizalom!
Zsuzsa

bronzon75 képe
megnyerhetem az egész világot??
2009. január 13. kedd, 23:09 | bronzon75   Előzmény

Szia!

Kösz a biztatást.Tudod,egyet nem értek.Vannak olyan vállalkozók,akik a büdös életben nem foglalkoztak ezo-val,földhözragadtak,mégis mintha menne minden magától.De mivel vagyok rosszabb tőlük??Azt sem tudja,mi az hogy vonzás törvénye,mégis úgy teli van,mint déli busz(boldog-e,arról itt most ne beszéljünk).Egyszerűen százmilliókat csinálnak,én meg meditálok,hogy több legyen,meg jobb legyen,és alig döcögök előre.Ha meg van írva a sorsom,hogy most szegény életem lesz,akkor minek küzdjek??Hol dől ez el??
Üdv.Tom

"Csodák"pedig vannak!
2009. január 14. szerda, 1:27 | erina61   Előzmény

Azt gondolom,hogy mi akik ,belső-ezoterikus életet élünk és nem gondoljuk,hogy csak körülöttünk forog a világ,nekünk nehezebb csak a pénzre öszpontosítani!
Ha hiszel a vonzás törvényében,akkor tudod,hogy eggyek vagyunk és nem gázolhatunk át másokon..

Igaz ez az út lassabb,sok türelem,jóindulat és tudatos célkitűzés kell hozzá!
De már nem hiszek az eleve elrendeltetésben,mert történnek velünk csodák,csak fel kell ismerni őket és az érzést tovább vinni! Akkor majd mi is többet vonzunk belőle,mint azok,akik csak a pénzre gondolnak.!
Üdv. Erina

kissguba képe
Ezt még decemberben írtam egy blognak!
2011. március 16. szerda, 18:45 | kissguba   Előzmény

Még semmi közöm nem volt a spiritualizmushoz,és a gondolat teremtő erejéről sem hallottam semmit.

A történet:Én Pécsen lakom egy panel lakásban.A feleségemnek a munkájához,amit otthon csinál,szalmára van szüksége.A városban nem igen lehet szalmára akadni.Gondoltam megkérdezem egy-két kollégámat akik falun laknak hogy nem e tudnának szerezni egy-két bálát ,(ami egy évre kb elég lenne)amit kifizetek mindegy menyibe kerülne.Nagy szükség volt a szalmára,mert a feleségemnek megrendelése volt.Meg ígérték hogy érdeklődnek és ha lesz elhozzák.Eltelt egy két nap és mindenkitől azt az infót kaptam hogy nincs szalma.Ez után már állandóan az járt a fejemben,hogy honnan szerezzek szalmát,minden képen szereznem kell.Két nap múlva arra ébredtem,hogy a szalmáról álmodtam ,de pozitív álom volt,mert álmomban valahonnan kaptam két bála szalmát.Aztán ezen kicsit elgondolkodtam: ,de kár hogy csak álom volt,megkávéztam és elindultam a munkahelyemre.A munkahelyem egy falut,Péccsel összekötő út mellett van. amikor odaértem leesett az állam.Pontosan a munkahelyem bejárata előtt hevert két bála szalma, az egyik még teljesen egyben, a másik kicsit szétszóródva.Valószínűleg egy arra járó bálaszállítóról esett pont oda és pont 2 bála. Ha pár méterrel arrébb esik le észre sem veszem az árok és a magas fű miatt.

Aztán délután megbeszéltük a feleségemmel a dolgot.Még azt is kimondtam ,hogy valami felsőbb hatalomnak kell lennie,még ha nem is isten.
Öcsém már jó ideje foglalkozik a spiritualizmussal , ő azt mondta hogy az angyalom próbál üzenni nekem
csak nem hallom meg . Ezen akkor jót vitatkoztunk,mivel én ezeket a dolgokat hülyeségnek tartottam.
Már nem .De akkor azért valahol éreztem ,hogy ez nem volt véletlen.

ennyi!!!!!

SZABÓ GABRIELLA képe
ha nagyon hiszem,hogy van,tényleg van(lesz)?
2009. január 07. szerda, 21:18 | SZABÓ GABRIELLA

A hit kevés, tudni kell, hogy igen létezik!

bronzon75 képe
Ez sem véletlen
2009. január 13. kedd, 22:59 | bronzon75   Előzmény

Szia Kriszta76!

Ez egy apró kis ajándék az élettől.DE létezik komolyabb véletlen is??És minél nagyobb dolgot szeretnék,annál többet kell gondolnom rá??Azt hiszem,ez kevés.De minden apróságból meríteni kell.
Üdv:Bronzon75

???
2009. március 02. hétfő, 8:18 | k.detti   Előzmény

Sziasztok!

Olyan jó olvasni az írásotokat és olyan jó lenne,így élni. Én még csak most kezem gyakorolni ezt a gondolkodást,de olyan nehéz és belezavarodom,,nem tudom merre induljak,hogyan csináljam. Kérlek segítsetek.

gyöngyház képe
Tanfolyam!!!!!
2009. március 02. hétfő, 17:16 | gyöngyház   Előzmény

Keresd meg! Itt az oldalon értesít minket Sanyi, hogy önismereti és meditációs alaptanfolyamot tart, potom összegért!!!!! Gyere el!!!!!

kissguba képe
Szia k.detti Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint
2011. március 16. szerda, 18:34 | kissguba   Előzmény

Szia k.detti

Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint te.Egy ideig még az oldalt sem látogattam,mert szükségem volt egy kis szünetre. Pont ma léptem be,hosszú szünet után először.De azt már tudom neked biztosan mondani,hogy nem olyan nehéz így gondolkodni,mint amilyennek tűnik.Csak gyakorolni kell a pozitív gondolkodást,nap mint nap tudatosan,és egy kis idő múlva észreveszed,hogy már több a pozitív gondolatod mint a negatív.Én mióta változtattam a gondolkodásomon,teljesen megváltoztam,pozitív irányba.Ma például végig nevettem az egész napot,pedig még én sem tudom ,hogy mitől volt ilyen jó a kedvem.Egy darabig gondolkodtam rajta, de aztán csak elfogadtam,és örültem neki.

Az oldal elején,fel tudsz iratkozni Sanyi mini tanfolyamaira,amiket email-ben küld el.

Sok sikert neked,és mindig azt tedd amit érzel.(szerintem)

Inyó képe
Létezik
2009. január 14. szerda, 15:56 | Inyó

Létezik. Igen, olyanoknak is sikerülhet, aki még meditálni sem tud, ha olyan ellazult állapotban vagy, akkor feltétlen. Nekem az alvást megelőző és az azt követő pillanatok gondolatai szoktak  fizikai síkon is megvalósulni. Például ma is ez történt. a munkahelyemen már régóta ígérik, hogy kicserélik a számítógépemet egy újabb, jobb teljesítményű gépre. Épp erre gondoltam éjjel, hogy milyen jó lenne, mert mennyi hasznos, új dolgot kipróbálhatnék, akkor a munkámban. Erre ma megyek még félig benőtt szemekkel az irodámba és látom, hogy kicserélték a gépem!!!:-)

SZABÓ GABRIELLA képe
Félelmetes mennyire működik
2009. március 08. vasárnap, 21:03 | SZABÓ GABRIELLA

Egy könyvesboltban válogattam a fitness kazetták között, mikor hátrább léptem felrúgtam valamit, ami a polc legalján volt.
Egy nagy doboz, mi lehet ez? Egy társasjáték volt, Identity. Megnéztem, elolvastam, ez egy pszichológiai játék, nagyon tetszett. Legszívesebben azonnal megvettem volna, de mivel az árát sokalltam, a vásárlást elhalasztottam.
Láss csodát, felmentem a házba ahol lakom, az egyik szomszéd lányhoz és mutatja, hogy nagyon vágyott egy társasjátékra és most végre megvette. Az Identitynek örült nagyon. Igaz ő még nem játszott vele de szívesen kölcsönadja és használjam ameddig akarom, ha kell neki, majd szól.
Hát lassan egy hónapja, hogy nálam a társas, ma a barátaimmal jót játszottunk vele.
Köszönöm Vera!

A másik, gyakran láttam álmomban, vagy csak úgy révedve, amint tornázom egy szőnyegen, ahol szalag gyakorlatot hajtok végre.
Egyszer csak egy olyan munkahelyen találtam magam, amelynek az emblémájában, ott a szalag és az egyik reklámfilmjében, tornász lányok szalag gyakorlatot mutatnak be.

Esszénus tanítás: vállalj felelősséget a gondolataidért és az érzéseidért!
Nagyon törekszem, mert bizony nagyon működik.

fircsi képe
A csodák megtalálnak téged!
2009. március 12. csütörtök, 10:15 | fircsi

Elég hinned azt és érezned, mert az érzelmi átélés a leglényegesebb, hogy egy vagy a többi lélekkel és egy vagy az univerzum (világ) energiájával és fényerejével.
Akkor a vonzás már létezik és mivel tudatosul benned az egység érzete, akkor megosztódnak a javak is.
Bármilyen gyarapodásról legyen szó.
Ez a törvény.
A csodák megtalálnak téged.
Tapasztalatból tudom.

Sok sikert, szeretettel!

Feliratkozás Hírlevélre