Különleges képességekről | Önmegvalósítás.hu

Különleges képességekről

2012. november 06. kedd, 17:26 | Eva86

Sziasztok!

Honnan lehet tudni, hogy valaki különleges képességekkel rendelkezik?
Történtek már velem elég furcsa dolgok, amikre nem tudok magyarázatot adni, viszont kissé félelmet keltő jelenségekről van szó. A minap valaki azt mondta, hogy valamiféle energiával rendelkezem, így ezáltal én magam idézem elő a fura történéseket - (tudtomon kívül).
Ha van rá érdeklődés, leírom a tapasztalataimat, de ugyanúgy én is szívesen olvasnék hasonló beszámolókról.

Gyógyító energia?
2013. február 13. szerda, 8:08 | vivike01

Érdekes gondolat, a minap én is pont ezen tűnődtem. Évekkel ezelőtt külföldre költöztünk. A szomszédunkban lakott egy fiatal srác a barátnőjével, aki első látásra ismerősnek tűnt és valami megmagyarázhatatlan erő vonzott hozzá. Eléggé összezavart, mert egyrészt akkor már férjnél voltam, másrészt ő szinte még gyerek volt. Ez egy ismeretlen érzés volt. Na, nem akarom részletesen ecsetelni, a lényeg, hogy amikor a szemembe nézett egy rövid beszélgetés alkalmával, akkor nálam beindult egy fajta öngyógyító mechanizmus, és elkezdtem feldolgozni a gyerekkoromban elszenvedett traumákat. Jártam már több terápián, ott nem ment. Aztán ez a fiú elköltözött a házból, majd 5 évvel később visszaköltözött a faluba. Amikor megláttam, kitört belőlem az öröm. Sajnos ebből elég sok problémám is lett (pletyka, féltékenység). Akkor ismét a szemembe nézett és újra beindult ez a gyógyító reakció, majd sikerült megbocsátanom az anyámnak (28 év után). Sokat gondolkodtam/gondolkodom ezen. Nem tudom mire vélni az egészet. Egy ideig azt gondoltam talán emlékeztet valakire, ezért a heves érzelmek, de nem jutott az eszembe senki. A férjem szerint szerelmes vagyok, már tönkre ment emiatt a házasságunk is. Lehet hogy valami gyógyító energiával rendelkezik, de nem is tud róla, vagy tényleg igaza van a férjemnek és a szeretet az ami elindította a gyógyulást? Amúgy már messziről érzem a jelenlétét és szerintem ő is az enyémet, mert elég furcsán viselkedik.

Domoszlai Katalin képe
A gyógyulást az indította el
2013. február 15. péntek, 8:06 | Domoszlai Katalin   Előzmény

hogy a belőle áradó energiának meg tudtál nyílni. Minden embernek van saját öngyógyító ereje, a másik ember annyit tehet érte, hogy összeköti az illetőt saját forrásával.

Előző életben már volt köztetek kapcsolat, az új életekben történő újra találkozások minden esetben nagyon intenzív, különös érzéseket indítanak be.

Köszönöm a választ
2013. február 17. vasárnap, 9:27 | vivike01   Előzmény

Nekem is megfordult a fejemben, hogy előző életünkből ismerjük egymást, de őszintén szólva eddig nem nagyon hittem az ilyesmiben. Úgy látszik, most nincs is más választásom. Hogyan tudnám ezt kideríteni, van erre valami technika amit itthon magam is megcsinálhatok? Érdekelne, hogy mi dolgom volt vele akkor és hogy most miért találkoztunk.

Domoszlai Katalin képe
Előző életbe történő utazást
2013. február 18. hétfő, 10:23 | Domoszlai Katalin   Előzmény

gyakorlott meditálók tudnak megcsinálni egyedül, otthon.

Az előző életes emlékek le vannak zárva és ez egyáltalán nem véletlen. Amikor visszamegyünk az előző életbe, akkor belekerülünk azokba a nagyon intenzív érzésekbe amiket akkor, ott képtelenek voltunk feldolgozni, amiket képtelenek voltunk jól megoldani. Hiszen ha képesek lettünk volna rá, akkor nem húzódott volna át a történet erre az életünkre is.

A személyiség védelme érdekében vannak lezárva az előző életes emlékek. Amikor az ember fejlődéséhez mindenképpen szükséges és a személyiség rendelkezik azzal a lelki erővel, hogy fel tudja dolgozni azt, amire vissza fog tekinteni, ha képes lesz újra átélni, ami ott félbe maradt, akkor kapja meg az ember a segítséget, az engedélyt a "kapu" kinyitásához.

Általában az első utazás segítő igénybevételével történik. Azért, mert a segítő megtart és kivezet, ha az élmény kiborítana. Jómagam is utaztattam több embert, elég kemény helyeken jártunk.

Én egyedül mentem vissza először és azóta többször is, az előző életeimbe. Kezdő meditálóként is megpróbáltam, de nem sikerült az átlépés, mert nem volt meg a technikai tudásom és a feldolgozási képességem sem volt arra elegendő, amit aztán körülbelül két évvel később sikeresen meg tudtam csinálni.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/

Minden napnak megvan a maga gondja...
2013. február 18. hétfő, 12:12 | vivike01   Előzmény

mint ahogy minden életnek is. Én is arra jutottam, hogy fontosabb előbb a jelenlegi problémáimmal foglalkozni. Tudom, hogy sok gyermekkori traumára is azért nem emlékszik az ember, mert így védekezik az agy olyan dolgok ellen, amit az ember még nem képes feldolgozni.

Megtaláltam itt a meditációt a stabilitásért, mintha csak nem találták volna ki (12 évesen 6 hónap különbséggel hagyott el előbb az anyám, majd az apám is). Abszolút magamra ismertem, ami a túlzott biztonságra való törekvést, a változásoktól való félelmet stb. illeti.

Hálás köszönet a válaszért és ezért a meditációért is! :) Még ma elkezdem, majd beszámolok az eredményről.