Karmikus kapcsolat - üzentek hogy jön..... | Önmegvalósítás.hu

Karmikus kapcsolat - üzentek hogy jön.....

2012. augusztus 31. péntek, 13:06 | Látogató

Egy karmikus kapcsolatról szeretnék írni, és segítséget is kérni! Elakadtam! Vagyis, azt hiszem csak az egóm nem akarja, hogy folytassam az utat! Persze jobb neki szenvedni! Szeretnék elnézést kérni a hosszú monológért, de talán így jobban bepillantást nyerhettek a helyzetembe!
Szóval úgy esett a dolog, hogy hírtelen külföldre költöztem, nagy változás jött az életembe ezáltal. Pár hónap múlva azt kezdtem el érezni, hogy valakivel fogok találkozni, és minden nap egyre közelebb kerültem a katarzis szerű állapothoz! :) Tudtam, hogy na végre Ő lesz az! Nekem küldték! Azt is tudtam messziről jön, és még nem indult el, de nemsokára jön. Ez a várakozás tartott körülbelül 3 hétig. Majd mikor egy jó kis shoppingolás után, persze késve érkeztem az esti angol órámra, leültem, és láttam hogy ott ül mellettem! Egyből tudtam, hogy na Ő az! Külföldi, tehát messziről jött! :) Őrületes érzés volt! Persze rögtön megszólítottam, és megkérdeztem melyik évben született! Kicsit vicces volt, furcsán is nézett, de tudtam hogy nem számít, ez elrendeltetett. Aztán persze egy november 2-án hivatlosan is egy pár lettünk. Az 1 éves csereprogram alatt amit itt töltött az egyetemen nagyon közel kerültünk egymáshoz! Nem akart visszamenni Spanyolországba, de egy vizsga és egy térdműtét miatt mégis el kellett mennie. A következő egy évben sok időt töltöttem vele és a családjával Spanyolországban, Ő is volt Magyarországon. Megkérte a kezem. Öröm volt és boldogság! :) Aztán megváltozott valami. Elkezdett az anyagi világ után vonzódni, és hogy vezető beosztásba kerüljön, hogy sok pénze legyen, drága autót vett. Minden gondolatát ez kötötte le! Az elején azzal magyarázta a drága autót, hogy majd a gyerekeknek biztonságos lesz, meg direkt combi-t vett, hogy majd mikor összeköltözünk elférjen minden a kocsiban. De sajnos szépen lassan 4 hónap alatt teljesen kifordult önmagából. Egy szimpla veszekedés óta nem beszéltünk. Nagyon megviselt a dolog, de úgy gondoltam fontosnak kell lennem neki ahoz hogy keressen. De nem így történt. A kapcsolatunk 2-án kezdődött és 2-án is ért véget. Furcsa módon holnapután, vagyis 2-án átutazóban leszek Spanyolországban. Viszont itt kezdődik a problémám. 12-én egy szimpla angyali meditáció alkalmával a szokásos fényszobában találtam magam, és ott volt a volt párom is, de tetőtől talpig beborítva ragacsos, mocsaras sárral Azt mondták tisztítsam meg a mai naptól kezdve minden nap addig amíg el nem utazom(vagyis 22napon át), és mindíg mondjam el neki hogy 2-án Spanyolországban leszek, majd 2 nappal utazás előtt írjak neki üzenetet. Én minden nap elmentem a fényszobába és megtisztítottam. Tele volt a szája, a füle, az orra a szeme is azzal a mocsár szerű anyaggal. Most pedig eljött az utazás előtti 2. nap és berezeltem. Ha a realitás talaján maradok, akkor gyorsan el kellene felejtenem az egészet és nem foglalkozni vele. Na de feladatot kaptam! Lehet, hogy nem történik semmi látványos, de ha igen? Vagy csak megnyugodna a lelkem, netán az övé is? Azt hiszem az egóm nagyon visszatart! Hinnem kellene az üzenetnek! Nemhiába, ez az a rögös út........
Ti hogyan látjátok? Mit tennétek?
Köszönöm a Válaszokat!
Sok szeretet és boldogságot kívánok mindenkinek!
Mofletes

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

mensaje de luz
2012. szeptember 01. szombat, 23:01 | olahcsaba

Ha jól értem szegény fiú nyakig sáros volt és Te fénnyel tísztitgattad azzal a módszerrel, amit a tanfolyamon is tanultál. Viszont a másik rész mármint felfogni és ezt pozitív értelemben mondom: a szóáradatot. Persze az is lehet, hogy a spanyol srác se most lépett le a falvédőről. Azt értem, hogy problémáid vannak vele, nyelvi, meg a valószínűleg eltérő értékrend, stb. mert Spanyolország messze van.... dehát az is ez is az EU. És hová valósi a fiú, ha kérdezhetem? Boccs, csak a focicsapat miatt... Gondolom SEAT Ibizára gondolt, na mindegy, én meg ZIL-en vezettem egykoron, és még most is hiányzik felhajtani a dombtetőre a 3 tonnát, mert az legalább masszív és robusztus volt és nem ez a kikent-kifent kívül csillogó, belül zümmögő lakkos akármi. Együtt érzek veled, szörnyű lehetett nézni, amikor az anyagi lét fokozatosan kezdte magábakebelezni szegényt.
PD: Az időrendiséget meg képtelen voltam felfogni. 2 nap egy év, 1 és 2.... Ez is az én hiányosságom - felfogási.

Elnézést az időbeli összevisszaságaim miatt. Bár én értem, de
2012. szeptember 02. vasárnap, 1:41 | Mofletes

Elnézést az időbeli összevisszaságaim miatt. Bár én értem, de nem ez volt a fő cél... :)
Igen, fénnyel tisztítottam. Egyébként nem beszélek sokat élőben! :) Csak már úgy éreztem valahogy túlnőtt rajtam ez az egész nemtudommi! Azért is regisztráltam ide, hogy tapasztalatot szerezzek. Aztán úgy gondoltam, hátha valaki mond valami okosat, vagy hasonlót...
Nyelvi korlátaink nem igazán voltak, beszéltünk angolul és spanyolul.... A kultúrájuk, a család meg igazából minden olyan érzéssel töltött el, mintha oda születtem volna. Egyébként Zaragoza és Alfa 159.... én nem tartom magam anyagias embernek. Nem lényeg a márka, tökéletes a használt kocsi... stb. Viszont amit sikerült végignéznem 4 hónap alatt, az egy húsdaráló működésére hasonlít legjobban! Vagy mint mikor próbálsz segíteni egy fuldoklón, de az nem hagyja hogy kihúzd a pánik miatt. Azt hiszi te vagy az ellenség. Úgy szeretnék valahogy neki segíteni! Vagy csak engedjem el? De valami nagyon szorosan hozzá köt!

Domoszlai Katalin képe
Karmát akkor teremtesz magadnak
2012. szeptember 02. vasárnap, 9:41 | Domoszlai Katalin   Előzmény

ha az egód birtoklási vágya miatt cselekszel. Kijavítod, mert elromlott. Hogy újra szép és jó legyen minden. Viszont ha neki a lelki fejlődéséhez szükséges ez a tapasztalat, akkor a lelke ellen cselekszel. Van olyan lélek akinek el kell telnie az anyagiakkal, igazi csömört kell megélnie, hogy meg tudja haladni az anyagiak hajszolását.

Elég ingoványos talajra tévedtél, a meditációkban kapott instrukciók is lehetnek félrevezetőek.

A következőt javaslom:
- a félelem feldolgozása, éld meg hogy elveszíted, engedd el, ettől még visszatérhet hozzád
- utána Isten meditáció, fogd kézen, menj el vele Istenhez és add át a problémát Istennek, vond ki az egódat a helyzetből

Ezen kívül megkeresném azt a gyerekkori mintát, ami miatt bevonzottad ezt a helyzetet, vagyis az anyagi javak miatti szeretet vesztést, érzésem szerint az apáddal kellene kezdeni. Ha feldolgozod a gyerekkori mintát, akkor két dolog történik. Vagy megváltozva visszatér hozzád, ha meg tudja fejlődni az ehhez szükséges szintet, vagy elmúlik a szerelem, elengeded és bevonzasz a Te szintednek megfelelő kapcsolatot.

Tisztább rálátást nyújt a helyzetre, ha az előző életetekben elkövetett hibákat, tévedéseket is megismered. Tapasztalataim alapján az "első látásra" érzése igazából ráismerés arra, hogy előző életben már meg volt a szoros kötelék.

Még egy gondolat, ami saját tapasztalatra alapul. Ha problémád van valakivel, azt a gyakorlatot amit rajta szeretnél megcsinálni, mindenképpen kezdd el saját magadon. Tisztítsd magadat először. Neked ez mindenképpen a javadra válik :-)

http://domoszlaikatalin.fw.hu/index.html

Aditi képe
Boldogság kontra kapcsolat
2012. szeptember 02. vasárnap, 3:29 | Aditi

Szerintem a fantáziád foglya vagy. Bocs, nem valami ezós cuccot fogok itt most hozzád vágni. Nekem öt évembe került az ezós cucc, a tisztogatás, a fény és egyéb hülyeségek.

Miért is tisztogatnád te? És miért is hiszed, ha te mégis "megtisztítod" (amit egyébként csak ő maga tehet meg magáért), akkor úgy is marad? (persze, h nem, mert csak ő maga teheti meg magáért...)

Kell neked egy olyan pasi, aki ezt teszi magával és veled? Mit tesz veled, ha hozzákötöd magad?

Ha szeret téged ANNYIRA, akkor észhez fog térni, de nem addig, amíg ezt elfogadod tőle. Ha kinyilvánítod, amit érzel és úgy is teszel, mert szívből érzed, akkor van esélye felmérni, hogy konkrétan elveszíthet téged is az esze után. Ha ez nem fontos neki (még nem tart itt a fejlődésben), akkor meg minek is foglalkoznál vele tovább?? Hacsak nem érzel olthatatlan vágyat, hogy fuss valaki után aki le se sajnál, ellenben az új autójával??? Milyen életet szánsz te magadnak, Mi a fontosabb? A boldogságod vagy a kapcsolatod?

Ez egy fogas kérdés.... :) Én már tudom a választ.

Az utolsó előtti öt évig tartott, mire megválaszoltam. Az utolsó öt napig.

Ne bonyolítsd túl, csak merd azt tenni mindig, amit érzel. és ne félj semmitől! Ami hozzád tartozik, azt nem veszíted el, ha így teszel. Sőt, CSAK AKKOR NEM VESZÍTED EL!!!!

Namaszte

Mindenképp üzennék neki
2012. szeptember 08. szombat, 16:49 | Panka2011

... a terv szerint.
Lehet, vinnék neki egy démonirtót is. Nyilván megszállta "valaki".