Jacko halálának mi a tanítása? | Önmegvalósítás.hu

Jacko halálának mi a tanítása?

2009. június 28. vasárnap, 16:12 | jaguar

Michael Jackson halálához mit szóltok? Láttok benne spirituális tanítást, jobban átlátjátok spirituálisan az életét, hibáit?
Egyáltalán, most akkor pedofil volt vagy nem? Lényeges szempont mondjuk. Nem túlzás ez a felhajtás most körülötte? Jaj dehogynem.
Ezek a kérdések csak engem foglalkoztatnak mostanában? De azért dalokat írni, táncolni tudott, én bírtam is néhány számát.

Kirsikka képe
énekelni is tudott
2009. június 28. vasárnap, 20:36 | Kirsikka

szerintem elfogadni a testünket :) (szeretem az utopisztikus számait)

A we are the world-ről sztem minden magyarnak a Hofi-paródia ugr
2009. június 30. kedd, 13:14 | Dávid (útkereső)   Előzmény

A we are the world-ről sztem minden magyarnak a Hofi-paródia ugrik be először :D

Jackoról - jót vagy semmit!
2009. június 28. vasárnap, 22:33 | erina61

Ezt azért szokták mondani, mert már nem tudja megvédeni magát az, aki eltávozott közülünk.
Ellenben az a mondás is érvényes,hogy aki nem hibás, nem magyarázkodik!
Ez volt sok esetben Jacko,a médiával nem tudott megküzdeni, - nem ezt választotta célul.
Örök gyermekkorát élte,mert azt nem élhette meg úgy ahogy szerette volna a maga idejében.
/Ne csak szeretsd, értsed is a dalait. / A legjobban a gyermekeket szerette,mert azokat ártatlannak tartotta,akik nem érdemelik meg a fájdalmat. - De nem számolt a szülőkkel.....,orvosokkal, ügyvédekkel,
"jó "tanácsadókkal sem,akik kihasználták naivságát.
Csak megakart felelni : szigorú apjának,önmagának és az egész világnak!
De ez lehetetlen!- így életét uralta a fájdalom,boldogtalanság, depresszió! Maga alá gyűrte a pénz
éhes világ. Mert nem volt önmaga ügyvédje. - Nem sajnálta a pénzt senkitől.- eladósodott a koholt vádak miatt.
Hiába kiáltott segítségért. - Nem az embert látták benne,csak a sztárt. -Nem szerették ,inkább kihasználták. - A művészek érzékeny emberek - ők minden idegszálukkal veszik a világ rezgéseit,hisz ez táplálja művészetük!
Nem volt más,mint egy igazi Ember, Istenáldotta tehetséggel!!!!
Magányos harcos, aki dalait használta csak fegyverül , ebben "léleknélküli" sztárvilágban.
Sajnálom,hogy nem az ezoterikus utat,hanem a "kábítózsereket "választotta menedékül.
Nyugodjék békében! Emlékét megőrizzük! Élete tanulságul szolgál!- ezután is.

börcsök attila képe
A kedvencem
2009. június 29. hétfő, 0:34 | börcsök attila   Előzmény

Erina61 jól látod a dolgokat! A szíved tiszta és boldog lehetsz.

Egyet értek veled.nyugodjon békében!
2009. június 29. hétfő, 8:07 | magda64   Előzmény

Egyet értek veled.nyugodjon békében!

jaguar képe
én értem, de azon túl
2009. június 30. kedd, 7:09 | jaguar   Előzmény

Ti most - legalábbis nekem úgy tűnik - elfogultan beszéltek, és csak a média által mutatott és megtapasztalhatott egyik oldaláról Jackonak. Ami lehetett bármennyire is felfújt, gondoljunk csak bele, mi megy ma a világban "média-ilag". Szóval annyi volt csak a kérdésem: vajon volt neki is sötét oldala, mint mondjuk Anakin Skywalkernek, vagy nem?

más: minden összefügg mindennel:

Jagu!
2009. június 30. kedd, 8:40 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Jagu!

Aranyos ahogy írod, hogy csak a médián át... megismert Jackoról írnak, de ha egyszer személysesen nem ismerhettük ? :-)
Volt-e sötét oldala ? Biztos, de miért szeretnél erről olvasni ?
Tudod, ha egy emberről inkább a jókat mondjuk, feltételezzük, azzal is jobbítunk rajta.
Szerintem szerencsések vagyunk, hogy nem a mi dolgunk megítélni Őt sem.

Van amit tanulhatunk Tőle is!
Elnéztem a mozgását, látszik rajta , hogy nagyon kidolgozott, amit csak aprólékos, fáradhatatlan, kitartó munkával lehet elérni. Úgy tünik, a táncban a tökéletességre törekedett. Én nekem most ezt üzente. Amit csinál az ember, azt igyekezzen a tőle telhető legtökéletesebben tenni.

Halála számomra azért nem volt megrázó, mert már eddig is távolinak, megfoghatatlannak, és megismerhetetlennek tűnt. De mégis kedvesnek. Mindvégig láttam az arcán egy kis bánatot, de mégis tudott gyerekesen mosolyogni is.
Harcolt is, s nem biztos hogy most vesztett. Ahol most van, ott Neki hitem szerint már biztos könnyebb.

Zenéjével, mozgásával sokaknak sok örömet okozott.
Nekem is!
Köszönöm!

Üdv. Almás

jaguar képe
"a person that was totally out of my league"
2009. június 30. kedd, 14:50 | jaguar   Előzmény

Minden fórumtémához van valami nyitókép. Az ehhez tartozót nem én választottam, berakódott egy, mondjuk úgy, magától. De nagyon találó, elgondolkodtató, többet elmond bármelyik klipnél és úgy gondolom minden esetben tanulmányoznunk kell az előttünk élő mesterek életét, munkásságát. Tanulni belőle, hiszen azért éltek, hogy tanuljunk az életükből és ha hibáztak netán, ne essünk abba bele, merjük meglátni és tovább tudjuk vinni az egészet, egy magasabb szintre emelni és már csak onnan kelljen nekünk indulni, nem teljesen az alapoktól.
Erről szól a technológia fejlődése is: nem kezdünk el csapkodó szárnyú, levegőbe emelkedni próbáló biciklik gyártásán gondolkodni, mert láttuk archív felvételeken, hogy nem működött. Viszont mások onnan folytatták a kutatást és kifejlesztették a repülőgépet idővel.
Nem pletyizés szintjén szeretnék olvasni róla, hanem hiszem hogy rengeteg mély tanítást rejthet az élete, munkássága - de csak ha rá merünk pillantani a "vakfoltokra" is már ha voltak.

R.I.P. Michael Jackson
2009. július 04. szombat, 10:03 | Gree (útkereső)   Előzmény

Szerintem Michael Jackson egy csupa szív, csupa lélek ember volt. Áradt belőle a szeretet, különösen a gyerekek iránt. Mindenkinek segíteni akart, és nem a média és a közvélemény miatt, hanem mert ez szívből tette... Meg akarta menteni a világot, de ez lehetetlen "küldetés" 1 embernek. Az állandó megfelelési kényszernek pedig nem tudott eleget tenni. Pedig nekünk tökéletes volt, így szerettük!

Egy nagyon értékes embert "veszítettünk el"!

Nyugodj békében!

Michael Jackson
2009. július 17. péntek, 0:29 | Edus (útkereső)   Előzmény

Igazatok van a megfelelési vágyról, és végtelen magányáról. Én magam is nagyon szerettem őt, mint énekes és táncos, és valahogy az ő zenéin nőttem fel.

Tiszteletből, megemlékezésből elkészítettem a jellemrajzát az írásából.

Olvassátok itt: http://www.hirthgrafologia.hu/index.php?lap=extr

Egyetértés
2009. július 17. péntek, 10:28 | M.Iza (útkereső)   Előzmény

Csak annyit szerettem volna hozzászólni, hogy valóban nem látta benne senki sem az embert. Könnyü támadni valakit, könnyü bármit is ráfogni, mert a tömeg elhisz mindent, nem gondolkozik.
Szerintem egyáltalán nem volt pedofil, azért mert ő a pénzét nem nőkre költötte hanem gyerekekre, most már pedolfilnak kell nevezni. Ugyan már... ez is csak az emberek rosszindulatát, irigységét bizonyitja, és tényleg valaki nagyon jól járt Jacko kárán.

Ennyi

És halottról tényleg jót vagy semmit!!!

Tanítás
2009. június 30. kedd, 14:48 | Névtelen (útkereső)

Számomra volt benne tanítás. Ha letérsz az útról itt végzed. Persze lehet, hogy neki ez volt az útja. Bár én nem hiszem, ilyen isten adta tehetség csomaggal a hóna alatt.
Szerintem ő néger évekesnek is ugyan olyan jó lett volna, kár volt magát fehérítenie. Egyébként sem véletlenül született sötét bőrűnek.
Szerintem ha valaki - főleg már fiatalon - teljesen felismerhetetlenné operáltatja az arcát az menekül, mint ahogy el is árulta, az apjától. Lehet másként jobb lett volna.
Nem volt gyerek, igy hát ki tudja mit csinált a gyerekekkel, bár kétségtelen nagyon sokaknak önzetlenül segitett is. De ezt is lehetett volna tán kevésbé félreérthetően.
És azt sem hiszem, hogy sztárként feltétlenül fejre kell állni. Hogy csak egy példát emlitsek, itt van mondjuk az Agasi-Graf házaspár. Nekik megy....
Abban sem hiszek, hogy valakit csak úgy végeláthatatlanul ki lehet használni. Igen a hitelezői rávették arra, hogy ujra köncertezzen, holott se hangja már, kedve pedig végleg nem volt. Mond mit tudtak volna vele tenni a hitelezői, ha nem vállalja fel ezt a koncert sorozatot? Ennél rosszabbat biztos nem..........

Hali
Hédi

Hm...
2009. június 30. kedd, 15:18 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hát ez így azért nekem túl szigorú volt, Hédi! :-(
Jackó is csak kicsit más akart lenni, Ő az operációk sorában látta erre a megoldást. Valakinek elég egy álnév, vagy egy álruha, vagy egy kölcsönvett stílus, vagy bármi más.

Ahhoz meg hogy a média, vagy újságírás valakit pedofilnak kiáltson, szerintem nem kell csak egy ötlet. Aztán ha valakit már befröccsentettek ezzel a sárral, mosogathatja magát. Szerintem kicsit messziről nézzük ahhoz, hogy lássuk adott-e okot rá, vagy sem. Nem ?

Szerintem gyerekkor nélkül sztárnak lenni igenis nehéz lehet, legalább olyan nehéz, mint... mint... kinek mi... az átalgemberek között... (óvatos példa: mint Magyarországon erkölcsösen milliomosnak lenni) .. De azzal hogy nem vagyok sem sztár, sem milliomos, még nem vagyok kevésbé rossz. Csak a lehetőségeim mások esetleg, meg a kísértéseim.

Szerintem amit tanulhatunk Jackotól, az a jó... pl. ha módunk van, adakozzunk, néha lássuk más baját... ha tehetségünk van, használjuk a tőlünk telhető legtökéletesebben...

Kíváncsi lennék a gyerekeire. Ők talán tényleg ismerték egy kicsit ... vajon milyennek ?

Hédi, csak azt írtam le, ami akkor jutott eszembe, amikor olvastalak...

seholsemmi harag... egy szál sem! :-) remélem benned sem! :-)

Üdv: Almás

Bennem sincs!
2009. június 30. kedd, 16:11 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ugyan már! Ez a szájt itt nem erről szól.
De megbocsáss! Én nem irtam hogy pedofil, nem is hiszem hogy az volt. De mégis "elintézte" hogy ebben a témakörben zavaros legyen róla a kép. Lehet, hogy egy segélykiáltás volt a részéről? Szoktunk ilyeneket csinálni. Ehhez azonban tán durva dolog bevonzani egy ilyen szavaiddal élve pedofil hadjáratot amit ellene folytattak.
Igen, nagyon jó adakozni. De vajon csak azért tette, mert tisztán segiteni akart, vagy esetleg fel is akarta magára hivni a figyelmet, mert, hogy ebben korábban nem volt része. Szerintem mindkettő.....

A gyerekeire én is kiváncsi lennék, ha nem kellene a nyilvánosság előtt állandóan maszkot viselniük. Azért valld be ez is egy gyerekkor. Ha a példámnál maradok a hires teniszházaspár gyerekei teljesen "magánemberként" nőnek fel, mégsem hordanak maszkot...... Ők tudják hog kell.

Félre ne érts én tisztelem őt, szeretem a zenéjét, mint táncőrült imádom a lépéseit. Ettől függetelenül az életének vannak tanitásai. Ha mást nem az, vagy hasonló mint amit irtam. És már ezzel is tanit! És ez is hozzátartozik.

Üdv!
Hédi

Még egy gondolat...
2009. június 30. kedd, 15:22 | Neves Almás (útkereső)

Jacko-ról több olyan kép is van, amikor nyitott tenyérrel integet...

Vajon lehet annyira látni a tenyerét, hogy jósolni lehessen belőle?

Mit látna rajta egy tenyérolvasó ?

Üdv: Almás

u.i.: jó, persze integetni zárt kézzel nem lehet, de a nyitott kéz, ami Jacko-nál természetesnek tűnt, adakozó hajlamra szokott utalni, nem ?

Csizike képe
Miért? Van?
2009. július 01. szerda, 1:30 | Csizike

Sziasztok!

Számomra megdöbbentő, hogy a FÖLD POP KIRÁLYA ilyen lelki és egyéb nyomorban élt már évek óta... erős fájdalmakkal, tele-fájdalomcsillapítózva, tolókocsiban, emberektől elzárva, erőtlenül, magányosan szenvedett... és élt át elviselhetetlen kínokat... éveken, évtizedeken át...

A Világ (talán egyik) Leggazdagabb Embere...

"Szegény gazdagok"

És mennyi ilyen nyomorúságos sorsú és életű "sztár" van...

Szóval ez az elgondolkodtató...

Hogy érdemes-e "sztárnak lenni" és feltörni a csúcsra... az Illúziók csúcsára... egy álomvilágban...

Vagy megmaradni és lenni EMBERNEK...

A Hétköznapi Életben.

Légy Önmagad Sztárja.

És a Családod, és a Munkahelyed, és a Barátaid, és a Lakóhelyed, Környezeted Sztárja...

Légy jó, alkoss nagyot... Szeress... és Szeressenek...

Légy Önmagad... és akkor már Sztár vagy... és többet érsz és boldogabb vagy, mint a legtöbb "sztár"... akik üresek, kiábrándultak, csonkák és reményvesztettek... akiknek már nincs fény a szemükben...
Akik a mocsárra építettek házat...

Te Kősziklára építsd a Tiedet...

Találd meg Önmagadat!

A Legjobb Életedet Éljed!

Légy Önmagad!

Vállald fel Önmagadat, a Vágyaidat, az Érzéseidet, az Igényeidet, a Korlátaidat, és Mindent, Ami az Életedhez tartozik és ami az Életednek a Része...

Légy Önmagad, és Sztár vagy...

A Legnagyobb... ;-)

A Legnagyobb a Legnagyobbak között... ;-)

Számomra, ha van üzenete Jacko életének és halálának, akkor az talán csak ennyi...

Csizike ;-)

MichaelJackson.hu
2009. július 02. csütörtök, 0:52 | erina61

Kedves Michael Jackson rajongók és érdeklődők!

Itt küldök egy linket a dalszövegeiről,hogy jobban megérthessük,hogy miről énekelt.

http://www.michaeljackson.hu/szovegkonyvek_magyarul_dangerous.html#HealT...

Üdv. Erina

mi? O.o
2009. július 04. szombat, 23:19 | loifanni

Sziasztok!
Hát szerintem abban semmi spiritualitás nincsen, hogy egy "híres" / "ismert" ember, vagy éppen egy sztár meghal. Vagy ugyanannyi mintha a Gipsz Jakab halna meg. Ugyanolyan ember mint mi. Nem értem, hogy az miért lenne "spirituálisabb" mint bármilyen más ember halála. Max. érdekesebb. A Média fújja fel a dolgot, pont ugyanúgy, mint Jimmynél. (Ráadásul tudjuk, hogy nem szerencsés, ha nem engedjük el a halottakat, és ha ilyen nagy tömegek, évekig siratják az semmi esetben sem jó) Minden ember halálában van spiritualitás, de nem azért mert ismert volt- vagy nem, esetleg jól tudott-e énekelni meg táncolni vagy nem. Legalábbis így gondolom. Ő ilyen feladatot kapott. Lehet, hogy túl szkeptikus vagyok (bár ez egyáltalán nem igaz :D ), de nem szeretem a médiát keverni az ezotériával, spiritualitással, ilyesmi dolgokkal. Jackót én is szeretem, jók a számai, tud táncolni, de egy lelki sérült gyerekről, már felnőttről van szó. Igazából most ki lehetne beszélni, hogy vajon pedofil volt-e vagy sem, esetleg verte-e az apja vagy sem, de senki nem tudja az igazságot, csak azok akik látták, vagy megtapasztalták. Azok pedig nem mi vagyunk. Nem nagyon értem, hogy keveredett ide a Jackson téma, (igaz ,hogy ez folyik a csapból is), de valahogy mégis úgy érzem ez inkább a Blikk, vagy valamelyik szennylap oldalának fórumjára lenne való. Lehet, hogy nincs igazam, tudom hogy kicsit sarkallatos a véleményem, de örömmel várom a vitázókat :) Indoklást várok! xD
Fanni

Spirituális tanítás
2009. július 09. csütörtök, 16:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Persze, hogy Gipsz Jakab ugyanolyan halott ha eltávozott mint Jacko. Szerintem itt nem erre irányult a felvetés, hanem magára az egész jelenségre, az életére. Ebből pedig szerintem van mit tanulni. Ha mást nem pl. azt, hogy aki a médiával összefekszik annak következményei vannak. Abban egyetértünk, hogy a média nem a mi kedvenc helyünk, eszközünk, stb. Neki viszont az volt, ugyanakkor nem tudott vele bánni, mert magával sem tudott.
A gyerekkori sérültek világa nagyon tanulságos, különösen ha ennek kapcsán az ember magába néz és lel még egy két helyre rakni valót.
Szerintem az sem véletlen - ami nincs - hogy ekkora média cirkusz lett belőle. Nem csak azért, mert millióknak adott okot az örjöngésre - akik esetleg mást nem találnak rá - hanem ezért mert tényleg szinte az egész világ egy tanmesét is láthat, már aki annak fogja fel.
Úgy hogy szerintem nézőpont kérdése, hogy van e egy ilyen esetnek sprituális tanulsága vagy sem. Bár szerintem mindennek van, amivel akár a legkisebb mértékben is kapcsolatba kerülök.
Akit megérint az tanul belőle, akit nem az kikapcsolja a TV-t. Ha mégsem, akkor mégis csak van a számára valami jelentése.

Üdv!

Erről mit gondoltok?
2009. július 06. hétfő, 19:24 | Gree (útkereső)

Erről mit gondoltok???

www.storyonline.hu/?cid=17194

kybitujak képe
szellem?
2009. július 06. hétfő, 21:50 | kybitujak   Előzmény

Szellemek pedig vannak!

jaguar képe
viccnek durva
2009. július 07. kedd, 19:28 | jaguar   Előzmény

Nekem gyanús. Hiszek a véletlenekben, de nem az ilyen média által lencsevégre kapott fajtájában. Az nekem mindig bűzlik.
Nem értek a szellemekhez, de jól értem, élőben ez nem látszódott, csak a felvételen (mert a kamerás úgy tűnik nem vette észre)? Meg pont úgy kapták el, hogy 2 másodpercig van ott a kamera, de az az idő ki van töltve, pont megkezdi a képbe való besétálást és pont mikor kimegy akkor van vége, mértani pontossággal. Mintha csak utólag kitöltötték volna azt az időt azzal, hogy bemontíroztak egy sziluettet.
A paparazzik előtt szoktak ilyen tempóban, így lehajtott fejjel elsétálni sztárok. Otthoni sétatempónak, testtartásnak nekem picit furcsa. Mindenesetre ha a tengerentúlon már itt tartana a média, meg a showműsor, az azért nagyon durva! De kinézem belőlük. Ez az én véleményem, de lehet hogy tévedek.

Gyertya
2009. július 07. kedd, 12:22 | angel.angel

Gyújtsunk gyertyát este 7-kor, és segítsünk, hogy el tudjon menni!

Mohild képe
Szomorú
2009. július 13. hétfő, 15:08 | Mohild

Én már sokszor elmondtam itt-ott, hogy nem voltam rajongója Michael Jacksonnak. Ezzel szemben viszont rendkívül mélyen érintett a halála. Mindig is szerettem a zenéjét, a személyét, és a perek kirobbanásakor se hittem, hogy ezek igazak. Egyszerűen egy pedofil nem adni akar a világnak és a gyerekeknek, hanem elvenni. Azt is furcsának tartottam mindig, hogy egyfolytában az orr- és az állműtétjén lovagol a világ. Hiszen pont az Ő hazájában szabatják át magukat az emberek tetőtől talpig már iskolás korukban elkezdve. Igaz az valóban, hogy azt támadják, akin egy kicsit is észre veszik, hogy sebezhető. Ő pont ilyen volt. Jó, tiszta szívű, teli szeretettel...ebben biztos vagyok. Persze a médiának az a dolga, hogy olyan híreket kerekítsen, amire harapnak az emberek, és ezt kicsit gusztustalannak tartom. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de én soha nem tudnék bántani senkit ok nélkül, és higgyétek el, ezt is gondolom, nemcsak leírtam. Hiszen mindenkinek saját maga felé kell elszámolnia a lelkiismeretével, és ez úgy tűnik sok érdek embernek nem okoz gondot.
Elnézést kérek, ha untattalak Titeket ezekkel a mondatokkal, de jól esett kiírni magamból.
Sajnos számomra Jacko halála azt mutatja, hogy egyszerűen nem megy a mai világban az, ha valaki megpróbálja teljesen saját magát adni, mert akkor sebezhetővé válik. Én is megtapasztaltam már ezt magamon sokszor, persze kicsiben hozzá képest.
Szóval én így látom...

További szép napot kívánok Nektek!

Mohild

szaturnusz képe
Függőségekhez való ragaszkodás.
2009. július 16. csütörtök, 12:02 | szaturnusz

Függőségekhez való ragaszkodás.

Számomra egyetlen tanítása van M.J. életének és halálának:
2009. július 17. péntek, 18:47 | Nagy Edit2   Előzmény

Számomra egyetlen tanítása van M.J. életének és halálának:

ISMERD MEG ÖNMAGAD.

Szerintem Jacko önmaga elől menekült. Kétségtelenül borzasztó gyerek kora volt. Ezért sem akart néger lenni, így akart "elmenekülni" apja elől, önmaga elől. De ez így nem megy.

AZ ÁRNYÉKUNK MINDENHOVA ELKÍSÉR, NEM TUDUNK ELFUTNI ELŐLE.

De nem véletlen hogy hova születünk. Azok a szülők a legnagyobb lehetőséget biztosítják a számunkra a fejlődésre, ha rájövünk, hogy miért hozzájuk kellett születnünk. A lélek nem téved, pontosan tudja miért az a szülő kell neki. De ezt a születésünk után elfelejtjük. Viszont ha elkezdjük önmagunkat megismerni, minden átláthatóvá válik, és értelemet kap.

Minél inkább átvilágítjuk magunkat, és feldolgozzuk a feldolgozni valónkat, az árnyékunk lassan eltűnik, mert már ő is a napvilágon lesz, nem elfojtva, bután kószálva valahol a tadattalattink sötétségében és irányítva a mélyről.

Jacko nem tudta a módszert, hogy hogyan segíthet magán. Meg akart felelni, bizonyítani akart, és menekült. Ja és persze hihetetlenül naiv volt.

A munkásságát nagyra becsülöm, hihetetlen tehetség volt.
Kár hogy nem ismerte Huszti Sanyit.:))))

Üdv.:
Mackó

Michael
2009. július 19. vasárnap, 13:25 | Evia (útkereső)

Amikor egy olyan ember távozik a világból, aki adott valami nagyot az emberiségnek, akkor gyászt és fájdalmat élünk meg. A nagyszerű emberek teszik nagyszerűvé a világunkat. Ők pótolhatatlanok.
- Ismeritek Mozartot? Nagyon régóta nincs már itt, mégis nagyon sokat adott nekem. Tiszteletet, szeretetet és hálát érzek azért a csodáért, amit alkotott. - A könnyűzenét nem szeretem annyira, de Michael Jackson művészetét nagyra értékelem. Ő is pótolhatatlan. Amikor megtudtam, hogy meghalt, napokig az ő számait hallgattam, az ő klipjeit néztem. Velem együtt sok millióan tették ugyanezt. Ez azt jelenti, nem felejtünk, itt vagy közöttünk. Az igazi halál a felejtés, amikor már senki nem emlékszik rád...

A rosszindulatú pletyka biztos nyújt némi élvezetet bizonyos körökben. Michael angyal-lelkű ember volt. Nem tudott mit kezdeni a vádakkal. Kifizetett mindenkinek mindent, szinte az egész vagyona ráment az ilyen perekre. De nem árt ha tudjátok: nagy fájdalmat okoztak neki ezek a vádak! Legalább most hagyjátok abba ezt a témát! A "halottról jót vagy semmit" típusú közhelyek pedig kicsinyesek, ostobák, nem illenek ide! Michael Jackson tiszteletet érdemel, és köszönetet. Akit pedig a pletykák éltetnek, az keressen egy élő embert hozzá, aki esetleg meg tudja védeni magát.

"Jacko halálának mi a tanítása"
2009. július 19. vasárnap, 14:13 | P Szabó Mária (útkereső)

Jacko halálának van üzenete. Üzenet elemzéséhez nem vagyok képzett. Pedofil volt, vagy sem, nem túlzás-e ez a "felhajtás" körülötte?

Jacko tehetsége, zsenialitása, lényegében spirituális lényének volt köszönhető. Annyi örömöt adott, hogy magánélete lényegtelen a Világ számára! Részemre is.

Köszönöm fantasztikus videókat, amit itt megnézhettem!

Zorka
(61 éves koncert szervező)

Fejbe lőtte magát Evan Chandler
2009. november 20. péntek, 15:46 | hajni 840203 (útkereső)

, aki a kilencvenes évek elején azzal vádolta Michael Jacksont, hogy szexuálisan zaklatta fiát. November 5-én a portás találta meg holtan lakásában a 65 éves férfit, akinek fejlövés okozta halálát. A teste mellett egy pisztolyt találtak, de idegenkezűségnek nem volt jele. A nyomozás azonban még jelenleg is tart. Az énekes halála után Evan fia bevallotta, hogy csak kitalálta a zaklatást és, hogy az egész színjátékot az apja biztatására folytatta. Jordan Chandlernek és édesapjának 22 millió dolláros kártérítést fizetett Jackson, peren kívül. A fiú 1993-ban pszichiáternek és a rendőrségnek is azt mondta, hogy Michael Jackson és ő létesített már szexuális aktust. Jordan korábban megígérte egy régi barátjának, hogy az énekes halála után bevallja az igazat. Júliusban végül nyilvánosság elé is állt: „soha nem akartam tönkretenni Michael Jacksont, de az apám bíztatott, hogy csak hazudjak. Már nem mondhatom el Michael-nek, hogy mennyire sajnálom, és hogy bocsásson meg” - nyilatkozta Jacko halála után.

Forrás: http://atv.hu/hircentrum/091119__nem_akartam_tonkretenni_michael_jackson...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem mindegy!
2009. november 20. péntek, 18:20 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Azért lett öngyilkos, mert Őt is bántotta a lelkiismeret, vagy mert a fia lebuktatta és elítélték volna? Nem mindegy!