"Hálás köszönet!" fal | Önmegvalósítás.hu

"Hálás köszönet!" fal

2009. május 15. péntek, 22:30 | Inyó

hala_fal.jpg

Szeretnék egy Hálaadás falat nyitni! A hála ritka pillanatait élem. Régebben hosszabb ideig jelen volt az életemben a HÁLA, de mostanság nem éreztem. Most abban a kegyelt állapotban vagyok, hogy a hála átjár!  - ezért a SUBUD is felelős lehet!  :-)

Most szeretném hálámat kifejezni és köszönetet mondani:
Az Univerzumnak, Istennek, Égieknek, Létemnek, hogy a hála állapotát megismerhettem.

Szeretnék még köszönetet mondani és hálámat kifejezni "Léleknek", hogy megismerhettem, tanulhattam tőle, vele és általa! Míg létezem hálával fogok rá gondolni. A szenvedés mit miatta, már tudom, magam miatt átéltem, elindított az igazság keresésében, Önvalóm megtalálásában.

Akinek még késztetése van Háláját, köszönetét nyilvánosan is kifejezni, az itt megteheti!:-)

/ÚÚÚÚ, ez majdnem olyan , mint az Oscar díjátadáson!:-/

Szeretettel: inyó

Hála
2009. május 16. szombat, 9:25 | csaesz

Szeretném hálámat kifejezni az égieknek a zöldszeművel az élen, akik nagyon érzem, velem vannak az utamon, segítenek bármiben, amiben kérem... Erős a jelenlétük az életemben, nélkülük lehet, nem menne ilyen mértékben a tisztulás, gyógyulás.

Hálás vagyok földi tanítóimnak, sokat, nagyon sokat fejlődöm szerető inspirálásuk és meglátásaik által.

Köszönöm a szüleimnek, hogy lehetőséget adtak az életre, és egy nem túl átlagos életkezdéssel elősegítették fejlődésemet, tapasztalataim és bölcsességem gyarapodását.

Nagy-nagy szeretettel és hálával gondolok arra a 13 éves kislányra, aki anno a felemelkedést választotta, és önnön erejéből elindult a lélekfejlődés útján. Nagyon büszke vagyok rá mind a mai napig, nélküle nem tartanék itt, ahol most vagyok...

És hálás vagyok Inyónak, aki kitalálta ezt a köszönet falat, jó volt mindezt megfogalmazni és leírni. :-)

Zsuzsoka képe
hála
2009. május 16. szombat, 19:06 | Zsuzsoka

Hálás vagyok az életnek, amiért megélhettem mindazt, amit eddig megéltem, és ami előttem van. Hálás vagyok az embereknek, akik megjelentek a körömben, az életemben. Hálás vagyok mindazért az érzésekért, élményeket, amelyeket megélhettem velük. Hálás vagyok a munkámnak, amely a megélhetésemet biztosítja.
Szeretettel Zsuzsa

SZABÓ GABRIELLA képe
Azért a három évért vagyok
2009. május 16. szombat, 20:26 | SZABÓ GABRIELLA

Azért a három évért vagyok nagyon hálás amit a Spirit suliban tölthettem, sokszor eszembe jut, mennyi mindent kaptam a tanáraimtól, pl. egy egészen más szemléletet.
Nagyon hiányzik, hogy már nem járhatok be az órákra és hiányoznak az osztálytársaim is.
A Sanyi táborai különösen emlékezetesek, hála neki.
Hálás vagyok azoknak az embereknek, akiktől nagyon sokat tanultam és tanulok a hétköznapokban.
Hála és szeretet lakik a szívemben, ha a gyermekeimre gondolok, mert a gyerek a legjobb tanár.
A szüleimnek és a tesómnak is hálával tartozom. Még sorolhatnék annyi mindent és mindenkit akiknek hálás vagyok azért, hogy szerethetem őket és a barátjuk lehetek. Hálás vagyok azért, hogy több embert feltételnélkül tudok szeretni. Sajna még nem mindenkit :)).
Hálás vagyok magamnak, hogy végre elfogadtam lakhelyül a Földet.
Hála, hála,hála és köszönet.

Inyó képe
Ma a barátnőmnek mondok hálás köszönetet, amiért és ahogyan
2009. május 16. szombat, 22:56 | Inyó

Ma a barátnőmnek mondok hálás köszönetet, amiért és ahogyan velem töltötte a mai délutánját! Remekül éreztem magam, áradtam, szabadon megélhettem saját magam és derűben, egyetértésben , szeretetben léteztünk!

rendhagyó köszönet
2009. május 20. szerda, 11:23 | Névtelen (útkereső)

Én a növényeknek szeretnék köszönetet mondani. No nem csak azért mert ők etetnek és adják számunkra a levegőt, a kellemes illatot és a szép látványt.
Nemrég hegyetmászni voltunk és mire visszatértünk egy 1200 m-es útról meg kellett állapítsam, hogy nélkülük még ma is ott lógnék valahol. Felfelé menet ahol nem volt csap, szeg, biztosítás, mindig volt egy önfeláldozó gyökér ami kíhúzott a csávából. Lefelé jövet pedig ők voltak az életbiztosítás. Volt olyan kicsi fa, amelyiknek már levele sem volt de egy szál gyökerével a sziklában kapaszkodva odanyújtotta kicsi ágát, hogy utolsó reményt adjon a szakadékba való lecsúszás ellen. Ha más nem egy egy fűcsomó mindig akadt amibe csüngeszkedve rememegő lábakkal völgyet értünk.
Ez a kis fa, ott a patak közepén akár pédaképemmé is válhatna: http://picasaweb.google.hu/gabor.tenczer/2009Eisenerz#5334487721901031474

Rá pár napra kiderült, hogy a fák tartják majd az egész garázsunkat, amit eredeti alkotója rossz alapokra rakott. Ha nincsenek, lehet ma autóstól valahol a kert aljában lennék.
Igy hát hálám mindenkinek, de most különösen a növényeknek.

Üdv!

Nagyszerű ez a fal, Hála érete
2009. szeptember 01. kedd, 13:50 | pajkos

Hála Teremtőmnek!

„Véletlenek nincsenek”...
2009. szeptember 14. hétfő, 1:44 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hálás köszönetem mindenkinek, aki segíteni próbált, és annak is, aki nem!!!

Szeretettel: Kavics

Köszönöm
2009. szeptember 14. hétfő, 2:16 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Hálásan köszönöm,hogy egy kis ízelítöt kaptam az ÉLETBŐL.
Hálásan köszönöm,hogy eddig is ÉLHETTEM.
Hálásan köszönöm,hogy ujra van reggel...................rengeteg lehetőség.
Hálásan köszönöm,hogy ujra süt rám a NAP.
Hálásan köszönöm,hogy tanítsz....tanulhatok.........

Az Erő,mely végig vezetett utamon
2009. szeptember 16. szerda, 14:23 | Ramina   Előzmény

Hálás vagyok azért, mert 30-hoz közeledve, egy messzi,vadidegen országba vitt el a sorsom, ahol az elején összetörtem, mély-mély depresszióba zuhantam, amely elvezetett ahhoz, hogy először tettem fel alapvető kérdéseket létemről, a miértekről.

Hálás vagyok Erik Frommnak, akinek könyve (később könyvei) felmutattak egy hidat az általam addig ismert materiális tudás (pszichológia) és Isten között - mégsem vallásos megközelitésben- amely nemsokkal később elvezetett egy tapasztalathoz, egy "egység-isten-élményhez".

Hálásan köszönöm, hogy már önismereti utam legelején találkozhattam Huszti Sanyival, aki igaz lényével, módszereivel hihetetlen sokat tanitott nekem ezalatt a sok év alatt és tanit mind a mai napig.
Hálás vagyok azért, hogy barátja lehetek Sanyinak.

Hálás vagyok, az angyalokkal és a reikivel való találkozásomért és energiáért.

Hálás vagyok,a SUBUD megismeréséért, mellyel úgy érzem "hazaérkeztem" és megtaláltam benne mindazt, amire mindvégig szomjaztam.

Hálát adok a Mindenható Istennek, hogy "elvezetett önmagához" a Subuddal és rendszeresen imádhatom, átadhatom magam, gyönyörködhetek és örvendezhetek Őbenne.

Hálát adok az Örökkévalónak, hogy vezet a valódi utamon és fokozatosan megismertet saját igazi lényemmel/személyiségemmel és egyben megismerteti Önnönmagát bennem.

Áldassék az Ő neve!

Szeresd Önmagad :)
2009. december 09. szerda, 14:28 | timcsike212

Hálás vagyok önmagamnak, hogy végre meg tudtam nyílni, és végre el és be tudom fogadni a jót, a szeretetet, a bőséget, stb.

Fantasztikus ez a weboldal, "véletlenül" találtam rá, és köszönöm nektek! :-) Csodálatosak vagytok!

És hálás vagyok még egy német írónőnek, aki egyszerűen és érthetően írta meg csodálatos könyveit, melyek végre felnyitották szemeimet! Ő nem más, mint Barbel Mohr (Reklamáció az Univerzumnál, Rendeld meg az Univerzumtól, Hogyan rendeljünk jól az Univerzumnál, stb.) Igazándiból csak most értem meg, mit is jelent igazán szeretni és elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk és ezáltal hihetetlen, hogy el lehet fogadni a többi embert is olyannak, amilyen! És akkor lavinaként zúdul életünkbe mindaz, amit elterveztünk, amire valaha vágytunk... és nincs megállás! :)

Hálás vagyok még a sok sok sok nehéz élethelyzetnek, amik megedzettek! :) És megmutatták rejtett tartalékaimat.

És még sorolhatnám, mennyi és mennyi csodálatos embernek vagyok hálás jelenlegi életemben, és még akiket még nem látok odaát... :-) ... és még akikkel az elkövetkezendő időben fogok találkozni! Ez fantasztikus! Alig várom!

Úúúúú, ez tényleg majdnem olyan mint a díjátadáson! :) :) :)

Csodás napot és kellemes ünnepeket kívánok nektek!

szeges képe
Örök hála...
2010. június 12. szombat, 23:48 | szeges   Előzmény

..az újra érzékelhető ízekért, illatokért, színekért, a nevetni tudás öröméért, az Életért, Értetek, és ÉRTE! ;))

szeklice képe
Hála a Napnak:-)
2011. április 21. csütörtök, 20:19 | szeklice   Előzmény

Hálásan köszönöm Mindezeket, mert eljuttattak Téged hozzám!

szeges képe
Köszönöm Neked Fény Leánya...
2011. április 24. vasárnap, 11:08 | szeges   Előzmény

Hogy újratanítottál "járni", hogy megmutattad, milyen egyszerűen működik a Világ.
Öröm és Csoda minden Veled töltött pillanat. Köszönöm, hogy szerethetlek!

Csak a HÁLA van...
2011. április 24. vasárnap, 14:15 | dixem

Köszönöm ezt a nagyszerű érzést, köszönöm a gyerekeket és az új utamon való elindulást, a teljes váltást-változást, amelynél csodálatosabbat még sosem tapasztaltam.
Köszönöm, hogy átélhetem ezt! Hálás vagyok!