Furcsa érintő érzés | Önmegvalósítás.hu

Furcsa érintő érzés

2013. szeptember 06. péntek, 8:23 | P.Helga

Kíváncsi lennék,van-e valakinek hasonló tapasztalata,mint Nekem.A jobb lapockám helyén érzek valami zsibbadás szerűséget.Ha nagyon pontosan akarok fogalmazni,akkor olyan,mintha hirtelen valaki megérintené.Egy tenyérnyi nagyságú területen nagyon erősen érzem ilyenkor,mintha melegség lenne,és szabályosan mintha hozzáérne valami.Most is érzem éppen,miközben épp olvasgatom az oldalt.Hirtelen ötletként gondoltam leírom ezt az élményt,hátha valaki másnak is van ilyen tapasztalata.Eleinte keresgéltem a neten,milyen betegség tünete lehet.Nem találtam semmit.Dokihoz sem mennék ezzel a tünettel,nem hiszem,hogy komolyan venne.Mindeközben legbellül olyan gondolataim érzéseim vannak,hogy - "valaki megérintett", "valaki hozzám nyúlt" -mikor hirtelen jön ez az érzés.Ilyenkor akaratlanul is hátra nyúlok.Egy jó ideje az is feltűnt,hogy csakis a konyhában érzem.Azóta tudatosan figyelem,és máshol soha nem jön elő.Lehetséges,hogy egy szellemi lény érint meg ilyenkor? Van ilyen? Persze lehet egy szimpla testi tünet,azt is jó lenne tudni,miért van.
Szóval szívesen fogadnék ötleteket,válaszokat,hasonló tapasztalatokat.


szellemek
2013. szeptember 09. hétfő, 20:03 | linus12

Szia!
Ha azt gondolod, valaki megérintett, valószínűleg úgy is van. A szellemekről sajnos túl sokat nem tudok. Korábban nem volt velük semmilyen kapcsolatom, az utóbbi időben azonban észreveszem őket. Pontosabban, csupán elkezdtem figyelni azokra a jelekre, amelyek fölött eddig elsiklottam.
Ha kellemetlen neked ez a dolog, küldd el. Kötelessége elmenni. Ha makacskodik, imádkozz. Nem javaslom, hogy kezdj vele beszélgetni, hacsak késztetést nem érzel rá.
Egyébként volt ezen az oldalon egy topik, kifejezetten a szellemekről. Sajnos már nem emlékszem, milyen néven futott, ha van kedved, keresd meg, nézz utána.

Szellemek,Angyalok,Szellemi vezető megnyilvánulásai
2013. szeptember 11. szerda, 22:53 | P.Helga   Előzmény

Köszönöm a válaszodat!Utána is olvasgattam itt a szellemekről.Elképzelhetőnek tartom,hogy erről van szó,hiszen visszagondolva történt egy-két érdekes dolog már a lakásban.Más jelzéseket is kapok már évek óta,teljes nyitottsággal figyelek ezekre,viszont nem értem miért kapom őket.Félelmet nem érzek,inkább a kíváncsiság hajt.Arról sajnos nem találtam írást,hogy a szellemek,lelkek ha kapcsolatot keresnek velünk,akkor létezik-e olyan,hogy érzem a testemen hosszú perceken át,úgy mintha "odatapadna".
Beszélgetést,kapcsolatteremtést soha nem kerestem,viszont elküldeni sem küldtem el,eszembe sem jutott.Eddig csak várakozó állásban voltam,hátha konkrétabb dolog történik,vagy egyértelműbb jeleket kapok...
Az is eszembe jutott,hogy hónapokkal ezelőtt többször is Angyali segítséget kértem.Illetve a Szellemi vezetőmet kérleltem.Komoly lelki galibákba kerültem,így őket hívtam segítségül.Nagyon hülyeséget kérdezek,ha azt kérdezem:nem lehet,hogy a Szellemi vezetőmet érzékelem,vagy egy Angyali érintést?Honnan tudhatom meg erre a választ?Egyáltalán hogy érzékelhetjük Őket?Mindenféleképpen szükséges meditálni ehhez?Sajnos erre nincs nagyon lehetőségem,mivel egy közel másfél éves gyerek mellett nincs lehetőségem nyugodt,elvonulós relaxálásra sem.Este meg a család többi tagja nyüzsög.... :)
Kedves Linus,azt még megkérdezhetném mit jelent,hogy "az utóbbi időbe észreveszed őket"?Milyen jeleket kapsz?

Ugyanez :)
2013. szeptember 22. vasárnap, 0:18 | Sunny Blue (útkereső)   Előzmény

Szia Helga!

En tavaly ereztem ugyanezt, akkor kezdodot, h egy este a karomat "megerintette" valaki. Meleg tenyernyi erintest ereztem, biztos vagyok benne, hogy ez nem valami fizikai (verkeringes)tunet, vagy mas hoforras okozza. Azota is erzek rendszeresen energiavibralast pl a labamban gyakran. Volt amikor azt hittem, h a mobilom rezeg alattam, annyira eros volt az aramlas, es gyakran megesett h par oraig csak egy bizonyos ponton ereztem folyamatos nyomast. (hangolas?) Szellemek? Nem hiszem. :) Legalabbis nem a koznyelvben velt szellemek. Erdekes h is imadsag utan erzekeltem ezeket a megnyilvalunasokat. Portelgeist kizarva. De az most mar vilagos, h nem vagyok egyedul. Ha akarsz rola beszelni, vagy irni, irj mailt! Udv:)

érzékelések
2013. szeptember 12. csütörtök, 9:52 | linus12

Szia!
Szívesen válaszolok neked, ha tudok, de mint mondtam, nem vagyok szakértője a témának.
Korábban nem foglalkoztam a szellemekkel, pedig, ahogy visszaemlékszem rá, mindig voltak körülöttem. Érezheted azt, hogy rád tapadnak, mert ők nem ide tartoznak, így a te energiádból élnek. Vagyis téged és a környezetedet szívják le.
Ha valaki megjelenik, és érzékeled is őt, a belső hang meg fogja mondani, hogy jó vagy rossz szándékkal érkezett. Többnyire csak egy kis ráhangolódás kell, nem muszáj hozzá meditálni. Természetesen megkérdezheted, ki ő és mit akar. És ha a válasz nem tetszik, el is küldheted.
Én úgy veszem észre őket, hogy pattognak a tárgyak, de a múltkor összetalálkoztam egy vicces kedvű lénnyel is, ő a térdemet csikizte.
Az érzékelés szerintem mindenkinél más. Egy barátunknál a fejem kezdett el zúgni, mikor rájöttem, hogy van ott valaki. Máskor lépéseket hallottam. Vagy előfordul, hogy a számítógép viselkedik furcsán.
Szerintem, ha angyalról vagy szellemi vezetőről van szó, nyugalmat, bölcsességet kell érezned. De ha mindenképp bizonyságot akarsz, próbálj velük kapcsolatba kerülni. Csak óvatosan.
Nem kell mindent értened, én is utólag látok rá sok dologra. Mostanában kezdem érteni, miért tituláltak engem folyton furcsának. Pedig különleges képességem sosem volt. Csupán látom azt, ami fölött más elsiklik.
Ha valaki szakértője a témának, nyugodtan szóljon hozzá, korrigáljon, egészítsen ki, én is szeretnék róla többet tudni.

lények
2013. szeptember 14. szombat, 11:10 | kitt-katt (útkereső)   Előzmény

Nekem is vannak mostanában hasonló élményeim. Éjszaka csikiz a derekemon, megböki a vállamat, de nincs sehol senki. Tegnap előtt 2 nagy sóhajtásra ébredtem, aztán papircsörgés, majd egy plazmaszerű lény a sötétben. Nincs jó érzésem ezzel kapcsolatosan, és idő kell hogy ujra elaludjak.
Mit lehet tenni??
Biorezonanciát hallgattam hogy kinyiljon a 3. szem. Hirtelen tört rám, most idő kell míg ülepszik, aztán kérem a folytatást. Van tanácsotok?

éjlény
2013. szeptember 14. szombat, 14:23 | Ettike

Nekem is van mostanában hasonló tapasztalatom.
Előbb arra ébredtem, hogy Valami megcsikizte a derekamat, azt hittem csak álmodom. Másnap megbökte a vállamat, de nem láttam semmit. Tegnap előtt éjszaka két nagy sóhajtásra ébredtem, majd papírcsörgés.
Az az érzésem, fel akarja magára hívni a figyelmet és mondani akar valamit.
Szerintetek mit akarhat és ki Ő?

-
2013. szeptember 14. szombat, 15:27 | linus12

Kérdezd meg tőle.

Michaelita képe
ahogyan én csinálnám
2013. szeptember 15. vasárnap, 9:21 | Michaelita

Nem vagyok szakértő a témában, max. jó tanácsot tudok csak adni :)

Ha egy lény közelségét érezném, akkor próbálnék rákérdezni, hogy ki ő és mit kíván tőlem (de egyáltalán nem biztos, hogy van olyan tudatossági szinten, hogy ennek van értelme)
Illetve talán még fontosabb, hogy próbálnám visszajuttatni őt a saját dimenziójába.
Volt már rám-akaszkodott halott szelleme, akit így segítettem vissza, pontosabban tovább az útján.
A tanácsot interneten olvastam és alfában kellett őt megkérnem (felszólítanom), hogy távozzon az útjára. A tanács működött, a szellem távozott (részletekre már nem emlékszem, mert régen volt)

A 3. szem felnyitásával és hasonlókkal semmiképp nem foglalkoznék, mert könnyen meglehet, hogy olyasmit is sikerülne meglátni, amire még egyáltalán nem vagyok felkészülve.
Ugyanis a bölcs belső vezetésünk pontosan tudja, hogy mikor vagyunk már felkészülve egy-egy képesség használatára és akkor meg is kapjuk, de nem előbb.
Sajnos a kierőltetett képességek sokkal többet árthatnak nekünk, mint amennyire a hasznunkra vannak.
Arról nem is beszélve, hogy elég nagy felelősség nehezedik ránk egy-egy képesség "megkapásakor", ehhez is fel kell nőni, hogy ezt megfelelőképp, a megfelelő időben fel tudjuk vállalni.

Az angyali jelenlét, vagy a saját szellemi vezető, vagy a saját őrangyal érzékelésével kapcsolatban nekem is az a tapasztalatom, hogy az mindig és mindenkor bátorító, megnyugtató, békét és szeretetet sugárzó, soha nem bírál, kritizál, vagy hasonlók.
Ha túl eltérő (nagyon tiszta) a rezgése az angyali lénynek, még akkor is arra bátorít, hogy ne féljünk és röviden az értésünkre adja üzenetét (szóval, gondolatfolyammal, érzésekkel).
S az ilyen érzékeléskor feltöltődünk energiával, jó érzéssel, békével, nyugalommal, szeretettel, innen is lehet tudni, hogy a lény akivel kapcsolatba kerültünk hova is tartozik/tartozhat (mert a segítő lények soha nem vesznek el, mindig adnak: kéretlenül is, önzetlenül és szeretettel).
Nekem van olyan is, hogy nem is a lényt magát érzékelem, hanem csak egy illatfelhőt, de akkor is csupa jó érzéseket hív elő belőlem ez az illatfelhő érzékelés is és hálásan megköszönöm azt is, hogy kizökkentett a mókuskerékből és tanúságát adta egy másik valóságnak, egy másik létformának.

Az érdekes dolgok megtörténtének nem feltétlenül kell más lénytől származnia. Az utalhat a saját képességek/készségek újraaktiválódására is, akár...
Érdemes megfigyelni, és utánagondolni, hogy az érdekes dolog megtörténte előtt éppen mire is gondoltál, mi foglalkoztatott, minek adtál magadban energiát (mit hívtál magadhoz tudattalanul is).
Szóval visszafelé gondold végig, hogy mi zajlott Benned előtte.
...Vagy még az is lehet, hogy a gyermeked képességei/készségei próbálnak újraaktiválódni, ami egy teljesen természetes és örvendetes folyamat ... szóval figyelj, gondolj utána, ... több minden kiderülhet... szerintem legalábbis :)

Saját tapasztalatom az, hogy a gyermekeink - mintegy jutalomképp - még több képesség birtokosaiként születnek meg, mint mi magunk. Ők a többszörösét hozzák magukkal annak, amin mi "csak dolgoztunk" a megszületésük előtt. Ez nekem visszaigazolás is arra, hogy érdemes volt csinálnom és arra, hogy igenis van spirituális fejlődés, nem is kevés (csak látszólag tűnik kevésnek)

éjlény
2013. szeptember 16. hétfő, 12:47 | kitt-katt (útkereső)   Előzmény

Kedves Michaelita!
Igen, igazad van, azóta már én is rájöttem ezekre a dolgokra. Ha apránként kérjük a tudást, amennyit elbírunk ,akkor nincs félelem, és egy hihetetlen tudás birtokosai lehetünk. És miért ne kérnénk??? Régóta érdekel az ezotéri, ezért szeretnék minél mélyebb tudást megszerezni. Nem gondolom hogy egy ember érdeklődése csak úgy minden ok nélkül jön elő, talán köze lehet életfeladatunkhoz is...
Írásod vége felé totálisan eltaláltál valamit, amire már én is hamarabb rájöttem :)
Az is igaz hogy az energia összesűrűsödik és aktiválódik, tehát nagyon ügyelni kell gondolatainkra, minek adunk teret...persze ez nagyon nehéz, hisz hiába szeretnénk magunknak a legjobb dolgokat, ha a sok külső hatásra a negatívumok is elérnek bennünket és gondolatainkat.
Egy temetés illatfelhőjénél mi a benyomásod.. ?

Illatfelhő, érintés, angyalok, út a fény felé
2013. szeptember 26. csütörtök, 13:12 | ZENtai meditáció (útkereső)   Előzmény

Helló!

Az illattokról több helyen is azt tanultam, hogy angyalok jelenlétét jelzi és mint minden, úgymond logikusan nem megmagyarázható tapasztalat, magad által meghatározott jelek, amik próbálják felhívni a figyelmemet arra, hogy van több is. Ezután két dolog történhet: semmibe veszem, alszom még egy kicsit vagy feléfordulsok és megnyílik egy világ, ami másként működik, mint ahogyan nekünk eddig tanították. Véleményem és tapasztalatom szerint még a legijesztőbb dolgok is azért történnek, hogy kizökkentsenek a géplétből.
Visszatérve az eredeti kérdésre. Mivel észrevetted a melengető érzést és pozitívan fogadtad, ezentúl számíthatsz hasonló tapasztalatokra. Hogy ki érint ilyenkor, csak te tudhatod. A félelem hiánya tisztán mutatja, hogy felsőbb lényről lesz szó, aki ezt a formáját próbálta ki a kapcsolatbalépésnek és használni fogja ezután is, hisz működött. A Te személyes érzésed, mikor a dolog történik, a legfontosabb. Felsőbb éned tudja és tudatja veled. Csak hidd el!

Michaelita képe
temetés illatfelhőjéről
2013. szeptember 23. hétfő, 9:11 | Michaelita

Bocsi, csak most érkezek olvasni Benneteket, ezért csak most válaszolok :(

Ha jól értem, akkor egy temetéskor valamiféle illatfelhőt érzékeltél ...???

Nekem mindenféle illatfelhő, mindenféle helyszínnel eddig mindig jót jelentett és mindig kizökkentett a modotóniából, a hétköznapiságból és átsegített a másik, láthatatlan dimenzió valóságába. Magyarul ilyenkor mindig arra döbbenek rá, hogy sok esetben egy szomorú történés valami sokkal többet, mélyebbet és valami jelentősebb mondanivalót hordoz, mint amit a jelenlegi szintemen képes vagyok befogadni.
Ezen tapasztalataim alapján én azt mondanám, hogy az üzenet egy temetési illatfelhőben is ugyanaz. A láthatatlan világ akarta/akarja felhívni a figyelmünket, hogy a halál "csak" dimenzióváltás és lehetőség, hogy máskor másképp folytassuk
(Hiszek a halál utáni életünkben és a következő megszületéseinkben, s abban is, hogy tudunk segíteni az elhunyt szeretteinknek a békés átmenetben)

kapcsolat
2015. január 04. vasárnap, 14:49 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Michaelita!

Csak most olvasom a régi válaszodat, köszönöm.
Igen, értékesek ezek az üzenetek és "megkeresések", nagy segítség a másik Világból, útmutatás magamnak, vagy üzenet valaki másnak. Félni nem szabad, ehhez viszont meg kell teremteni a testi-lelki harmóniánkat, ezen igyekezzünk. Keresztény hívő lévén, nálam az ima vált be ennek felépítésére.
Üdv. :)