Fekete mágia | Önmegvalósítás.hu

Fekete mágia

2009. november 01. vasárnap, 10:49 | Bochecha

A fekete mágia nem csak átkokból és woodoo-ból áll, hanem az is ide tartozik, ha bármilyen módon korlátozzuk Mások Szabadságát, Szabad Akaratát, a kérése nélkül 'segítünk'...
Az már fekete mágia, ha Valakinek a Szabad Akaratát figyelmen kívül hagyjuk...
Abban is biztos vagyok, hogy már Mindenki tett olyat, amivel Mások 'helyett' döntött, vagy csak szimplán annyira erősködött a saját 'igaza' mellett, hogy ezzel elvette Mástól azt a lehetőséget, hogy a Saját Útját járja..

Karmatörlő kezdte el boncolgatni a témát Szabox egyik blogjában, de ez a téma mostanság engem is foglalkoztat, pláne így a nagy tisztogatási időszakban.

Mit szóltok ehhez a felvetéshez?

Szeretettel: Bochecha

Fekete-szürke-fehér
2009. november 01. vasárnap, 11:43 | csaesz

Leírom, hogy mit tanultunk a mágiáról az oskolában, hátha okosabbak leszünk...
Mágia: amikor a mágus a klauzál szinten összekapcsol, szétválaszt dolgokat, és ez hatással bír az alacsonyabb (asztrál, fizikai) síkokra is. /Klauzál testről azt tanultuk, hogy azt a lélek generálja magának, itt van a karma, az újraszületésnek az előző életekből hozott okai, és mélyalvásban ide húzódik vissza a lélek feltöltődni/
Megkülönböztettünk
-fekete mágiát (ártó szándék, alacsony tudatszinten végrehajtott cselekedet)
-szürke mágiát (ez az, amit általában fehér mágiaként hirdetnek az újságokban: ez jószándékú, de a következményeket nem látja át.)
-fehér mágia: teljes jóindulat és teljes átlátás jellemzi, nagyon ritka az az ember, aki a mágikus cselekedetének átlátja az összes lehetséges következményét is. Amikor a tanárnő megemlítette erre Jézust példának , akkor megértettem, hogy tényleg elég ritka lehet...

Ez volt a tananyag, de a személyes véleményem is az, hogy pl. Szabox ingázása még igen messze van a mágiától... És azt sem hiszem, hogy ha valakinek a kérése nélkül próbálunk segíteni meg ilyesmi, annak köze lenne a mágia műfajához. Szerintem ez egy külön képesség, amivel az ember nemcsak fizikai szinten tud hatni a másikra, hanem felsőbb szinteken is (nevezzük klauzál szintnek), a másik tudta nélkül. De az is előfordulhat, hogy valaki ezt a képességét hozta már előző életéből, és most öntudatlanul használja. És nem tudom, hogy Jézus tényleg fehér mágus volt-e, de számomra az sem szimpatikus, ha valaki teljes átlátással és jóindulattal próbál hatni másokra felsőbb szinteken.
Szerintem ekkor vajmi kevés a Karmatörlő által emlegetett bocsánatkérés, úgy érzem, ha tudatosítottuk és megbántuk, hogy mágiáztunk, akkor illik a mágia hatását visszavarázsolni az illetőnél...

Köszi, Csaesz! :)
2009. november 01. vasárnap, 12:05 | Bochecha   Előzmény

Nos, érdekes dolgokat írsz. Szürke... hmmm, ezen meditálok, azt hiszem. :)

Nem konkrétan arra akartam kilyukadni, hogy Szabox 'mágiázott'-e, vagy nem. Inkább az volt a célom, hogy jobban helyre rakjam a mágia fogalmát, hogy mi az, ami beletartozik, stb. De ha maradok annál, hogy a kéretlen 'segítés' is az, akkor azt hiszem, elég tág a kategória... :)

Abszolút egyetértek azzal, amit írsz a 'visszavarázslásról', most ezen is dolgozom. Amit valaha mágiával értem el, ami kárt ezzel Másoknak okoztam , ami kötést ilyen módon kialakítottam, stb, ezeket tudatosítom /tisztítom. Azt hiszem, nem ma végzek vele. :)))

szeretettel:Bochecha

adni vagy tenni
2009. november 01. vasárnap, 18:17 | Látogató   Előzmény

"Kéretlenül adni vagy tenni
a szeretet teljessége."

Bhagavan Sri Ramana Maharshi

Adni v tenni vol.2
2009. november 01. vasárnap, 18:47 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

"Biztos? "

Szabó Péter :)

Nem értem a kérdésed Péter. " - Mester! Elérem a
2009. november 01. vasárnap, 20:09 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nem értem a kérdésed Péter.

" - Mester! Elérem a megvilágosodást?
- Igen.
- De ez biztos?
-Nem."

:)

Üdv!

hermess képe
Csaesz, teljesen jó, amit írtál,
2009. november 01. vasárnap, 13:27 | hermess   Előzmény

... csak a kauzál-testnél (oki-test, kauza=ok, beacuse-mert angolul) fölösleges az "l" betű.
Valószínű a klauzula (általában záradék a szerződésekben) szóval keveredett össze. Bocs, hogy szólok...:)

hermess képe
Kiegészítés
2009. november 01. vasárnap, 13:57 | hermess   Előzmény

Hozzátenném, amit én tanultam róla:

Az ingázás szerintem sem egy direkt energetikai beavatkozás. Más dolog betörni egy ablakot, bemászni rajta, és odabent átrendezni valamit, és megint más betekinteni rajta, hogy otthon vannak-e.

Attól is függ, hogy ki milyen szinten jár. Mást szabad fentebb és mást lentebb, vagyis másként esik számításba. Ne essünk át a ló túlfelére... Ehhez képest a játszmázás, a vámpírkodás, a ráolvasás (mikor egy eladó vagy ügynök meggyőz és ránkbeszéli a cuccot), vagy a szemmelverés (indulattal "benézni" valakire) mindennapos, mindenki által elkövetett - valóban energetikai beavatkozás jellegű cselekedetek. Lehet reggeltől estig bocsánatot kérni mindenkitől...:)

Igazából a tudatos negatív programmal töltött rontás és az átok az, ami valóban korlátozza mások szabad akaratát, vagy lehetőségét a fejlődésre. De amit nálunk sokszor átoknak neveznek, az inkább csak a rontás. Átkot leszedni nem olyan egyszerű dolog, de feltenni sem, ezért nem is gyakori.

A szürke kategóriát valóban jószándékkal, de tudatlanságból követhetjük el, így a kéretlen segítséget is. A szándék milyensége azonban rendkívül fontos, fontosabb mint a cselekedet maga, mert magasabb szintről jön. Még a törvény is különbséget tesz: előre megfontolt gonosz szándékból, vagy felindulásból elkövetett cselekedet. Be kéne iktatni a tudatlanságból jószándékkal elkövetett kategóriát is...

Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek a gyereknevelésről? Színtiszta jószándékú manipuláció minden szinten, vagyis energetikai befolyásolás is.

Vagy mit szóltok az érzelmi politizálási technikákhoz? Vagy a marketinghez? Ez aztán a fekete mágia! Nem tudnak róla?

A fekete-mágia különös ismertetője még (azon kívül, hogy mások szabad akarat ellen irányul), hogy a feket-mágus a saját energiáján kívül alacsonyabb rendű természeti energiákat, elemeket és elementálokat is használ az eredmény érdekében. A védikus hét csakrás felosztás pl. minden a muladhara alatti alsóbb csakra haználatát a fekete mágia kategóriába sorolja.

De a legfontosabb kritérium szerintem az önzés (egósság) mértéke. Hány embernek lesz jó, amit be szeretnénk vonzani?

Ennyi, de úgyis jön Karmatörlő, és mindent megmagyaráz még jobban...:)))

Elkezdtem gépelni egy hsz-t, de végül is nem küldtem el.
2009. november 01. vasárnap, 13:57 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Elkezdtem gépelni egy hsz-t, de végül is nem küldtem el. Alapjába annyi lényeg lett volna benne, amit Te is elmondtál, hogy a szándék a fontos! Hogy amit tudsz, azt mire használod...

:) Azért még ennyire nem értek hozzá, hogy akkor mi melyik szinten és hogy hat, ezért inkább csendesen végig követem, amit írtok erről a témáról...

Hermess, alig használt átok tanulmányozási célra ingyen átadó
2009. november 03. kedd, 8:40 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Akarsz látni egy igazit?
Mármint átkot.
Tegnap jutottam hozzá.
Kukában van, de ki tudom még szedni.

Akarod?
:)

Nem égetted még el?
2009. november 03. kedd, 10:05 | Bochecha   Előzmény

Vagy hülye a kérdés? :)

Hogyan definiálnád a rontást, és hogyan az átkot, kedves Karmatörlő?
És Te, Hermess?

szeretettel: Bochecha

Az égetés csak egy módszer
2009. november 06. péntek, 15:28 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Mint mindennel, az átkokkal is többféleképpen lehet bánni. Volt, amelyikhez hozzá sem tudtam szagolni, de mindig azt szoktam csinálni, ami legelőször eszembe jut. Most átadtam riszájklingra a többi hulladékenergia mellé. Van, amikor helyből rohanok segítségért.

A többit Hermess megválaszolta.
Nekem inkább tapasztalataim vannak e téren, mint olvasottságom.

:)

Karmatörlő!
2009. november 06. péntek, 15:57 | Bochecha   Előzmény

Gondolom, azért az égetés jutott eszembe, mert bizonyos tanításoktól, amiket régebben kaptam, ezzel a módszerrel lehet fizikai szinten megszabadulni. A többi része meg már más téma. Karmatörlés?! :)

No, és a tapasztalataidból megosztanál velünk valamit? :)

szeretettel: Bochecha

Bochecha, mit mondhatnék?
2009. november 07. szombat, 21:02 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Mit mondhatnék neked?
Nekem dolgom volt vele, találkoztam többfélével. Minden segítséget megkaptam, hogy boldoguljak.
És ez mindenkivel így van.
Ha dolgod lesz vele, mindenre rájössz. Amire nem jöhetsz rá, abban segítséget fogsz kapni minden szinten. Csak figyelni kell, kérni a segítséget, elfogadni a segítséget, hallgatni a megérzésekre. Játszásiból nem kapsz segítséget, csak akkor, ha dolgod van vele.

Az egójátékot nem segítik. Bebe, én ezt is tudom. Ilyen nincs. Eléggé zavar, hogy ilyesmik találnak meg. Ugyanis tisztában vagyok vele, hogy nem találna meg, ha nem lett volna/ne lenne benne az energiarendszeremben.

A karmatörléssel ugyanez a helyzet. Ha elindítod, mindent megtudsz időben, minden segítséget megkapsz, de csinálnod kell, helyetted senki nem engedi el a karmád, helyetted senki nem fog megtisztulni, helyetted senki nem fog tudatosodni. Pontosan olyan ütemben történik meg minden, ahogyan képes vagy befogadni, feldolgozni, stb, nem ártalmas.

A karmatörlésről már leírtam, hogy mindent elengedtek és mindent el kell engedned. Amit nem tudsz elengedni, az gátol, azt fel kell dolgozni, akkor képes leszel elengedni. Ehhez minden segítséget megadnak. Milyen a traumák feloldása? Csináltál már? Hát érzelmileg megterhelő, de utána sokkal könnyebb. Így van ez itt is. A feloldandó traumák jó része még így sem tudatosodik.

Egy ismerősöm ragaszkodik hozzá, hogy egyenként ő maga boldoguljon a traumáival. Eléggé rosszul van, eléggé kudarcosnak éli meg az életét, de ha ő így akarja, akkor így lesz. Neki kell a kétmillió év traumaoldás. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá.

Valami olyasmit írtál, hogy van a számládon ledolgozandó és le is akarod tudni. Szerintem érdemes nagyban gondolkodni.

Sok sikert!
:)

Kedves Karmatörlő!
2009. november 07. szombat, 21:24 | Bochecha   Előzmény

Nagyon köszi!

Ahogy csinálom a gyakorlataimat, nekem is feljött néhány ilyen jellegű dolog, ami átokhoz kapcsolódik, viszont még nem engedték tisztán látni ezeket. És itt van a visszaigazolás, hogy miért ... és a módszerekre is....:))))

Traumaoldás? Na, ez most komoly gondolat ismét, és nagyon aktuális. Rajta vagyok az ügyön, csak most éppen eléggé nehézkesen megy. Van, amit könnyebb, van, amit nehezebb oldani, ennyi. De ennek is nyilván megvan az oka, és meg fogom kapni a kérdéseimre a válaszokat, ahogy eddig is. :)

Igen, így van, írtam ilyet, hogy van mit ledolgoznom. De le is fogom. És nem x millió év alatt tervezem ennek megvalósítását. Nem a 'kispályás' időszakomat élem. :)

szeretettel:Bochecha

Örölök!
2009. november 07. szombat, 22:00 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Akkor a kaland éppen úton van.
Izgis.

Nevetéssel:
Karmatörlő

Kedves Karmatörlő
2009. november 08. vasárnap, 1:50 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Ha tudsz ilyen gyakorlatot (karmatörlés, trauma) közzé tennéd?

érdekelne

Üdv és köszi
Buddhanita

Az első gyakorlat: a karmapecsétek eltávolítása
2009. november 08. vasárnap, 15:14 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Szia Buddhanita!

A karma törlése szándék kérdése.
Előzetes alapszabály, hogy földelni kell. Földelj akármilyen technikával.

A 0 lépés, hogy kinyilvánítod tiszta szándékodat, hogy a karmádat elengeded és meg akarsz tisztulni a karmádtól. Meglátod mi történik. Holnap tízmilliószoros nap, ideális az ilyesmire is. Ha elindítottad a folyamatot, minden információt és instrukciót személyre szabottan megkapsz. Nagyon nagy eltérések vannak.

A karmapecsétek a testi csakrák közepén találhatók. A csakrák gömb alakúak, a karmapecsét középen összefogja és ettől lesz kétfelé álló tölcsér alakja. Az első, hogy lazítasz, elegendő egy relaxált állapot, aki meditációban tud machinálni, tegye abban.

Kétféle technika is alkalmazható. Az egyik a vizualizáció, a másik a saját testi folyamataid követése.
A saját testi folyamatok követését megtanultam NLP alatt, ezért nekem az volt a könnyen járható út.

Ezzel kezdem.

A saját testi folyamatokat, ha tudod követni, akkor lazulj el, érezd a szíved lüktetését, kövesd a lélegzet útját, lásd a belégzésnél a levegőmolekulák útját ahogy az orrodon, garatodon keresztül eljutnak a tüdődbe és ott a tüdőhólyagocskák érrendszerén keresztül az oxigént felveszik a vérlemezkék és továbbviszik, kilégzésnél pedig a leadott elhasznált levegő távozik. Ha látod a folyamatot, akkor nézz körül máshol is magadban. Keresd meg a csakráid, nézd meg mindegyiket elölről, hátulról, mindkét oldalról, felülről, alulról. Nézd meg, hogyan forog, megláthatod rajta a karmapecséteket is. Attól függően, hogy mennyire vagy gyakorlott, akár a mindegyik mintáját is lerajzolhatod. Általában nagyon szép rajzolatok. Lehet, hogy a csakráid nem egy vonalban vannak, nagyon különböző méretűek lehetnek és a várt helyüktől nagyon távol is lehetnek.

Érezd a csakrád, érezd a forgását, érezd a pecsétet.
A pecsét eltávolítására bármilyen eljárást alkalmazhatsz. Magad is el tudod távolítani, de kérhetsz segítséget is.
Vizualizációs technikával távolítsd el a pecsétet.
1. Törd fel a pecsétet és a darabjait távolítsd el a csakrádból. Érezd, ahogy a csakrád gömbbé válik és fellélegzik, töltsd fel a gömböt energiával és pörgesd fel addig, amíg kényelmes.
2. Szeretet energiáddal addig töltsd a karmapecsétet, amíg darabjaira hullik és átalakul szeretet energiává. Ezzel a szeretet energiával töltsd fel a csakrád, érezd, ahogy visszanyeri gömb formáját és pörgesd fel.
3. Ahogyan jólesik, csak távolítsd el.

Lehet egyenként haladni, de ha az összes csakrád egyszerre a tudod érezni, akkor egyszerre az összessel is dolgozhatsz.

Ha a belső folyamatokat nem tudod követni, akkor az egészet vizualizációs technikával kell megoldani.
Előbb el kell képzelni a csakrád, látnod kell a kétfelé álló tölcsér alakját, utána a középen összefogó pecsétet kell látnod. Ezt követően az eljárás ugyanaz, mint az előbb.

A harmadik megoldás, ha segítséget kérsz. Gyújts egy fehér gyertyát és miközben meggyújtod, modd, hogy ezt a gyertyát azért gyújtom, hogy kérjem Földanya és Uriel akrangyal segítségét a karmám oldásához és a karmapecsétek eltávolításához. Ezt követően kérdd a segítséget és meditálj.

Nekem a karmapecsétek feltörése után napi rendszerességgel tisztítani kellett több mint egy hónapig.

Használható?
Nálam működött.
Sok sikert hozzá!

A traumaoldásra sok technika van. Hogy kinél mi működik szerintem egyedi. Nálam az NLP működött, a helyzet/trauma a kivetülését meg lehet keresni és lehet vele valamit kezdeni. Az NLP-ben sok ilyet csináltunk, de ott mindig vezettek, könnyű ötlettelennek lenni, ha egy traumával kezdünk foglalkozni. Elvégre azért trauma és nem kaland, mert nem tudtuk feldolgozni. A nem tudatos traumaoldást a segítők végzik a szellemiségeddel együttműködésben.

:)

Lerágott csont, de azóta mi változott az életedben? A belsődben?
2009. november 08. vasárnap, 15:28 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Lerágott csont, de azóta mi változott az életedben? A belsődben?

Kedves Karmatörlő
2009. november 08. vasárnap, 15:31 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Köszönöm, hogy időt szántál rám.

Olyan kérdésemre is választ kaptam, amit még évekkel ezelőtt feltettem másoknak, mégsem jött rá válasz. Talán most van itt az idő.

PL.: csakra és a benne lévő pecsét. Regressziós reinkarnációs terápián a terapeuta mondta, látott valamilyen szimbólumfélét a szív-csakrámban. Lehet ez?

Valamint, az aura fotómon is látszik, olyan, volt, mintha egy pillangó alakja lenne a szív-csakrámnak.

Köszönöm mégegyszer, kipróbálom, nekem a belső folyamatok vizsgálata "fekszik" jobban. Majd írom, mire jutottam.

Üdv, Buddhanita

Ha van kedved írd meg nekem is... Alapjába ellenállás van bennem
2009. november 08. vasárnap, 15:59 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Ha van kedved írd meg nekem is... Alapjába ellenállás van bennem a karmatörléssel és a karmapecséttel kapcsolatban... :)

Drága Fiam!
2009. november 08. vasárnap, 16:02 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Tudod, hogy Te vagy az első!

Kösz...
2009. november 01. vasárnap, 16:45 | csaesz   Előzmény

látod, így jár, aki leírja amit hall, de amúgy tökre nem ért hozzá... :)

A te tanfolyamod terminológiája
2009. november 03. kedd, 2:26 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A mágia definícióját és azok fajtáinak értékelését tekintve, amit az oskolában tanultál egyike a soknak.
A mágia valóban fizikai, asztrál, mentális és kauzális szinten egyaránt kifejti hatását. A te definíciód megköveteli, hogy kauzális szintről induljon, de a mágiafolgalmak nem mindegyike követeli meg, van, amelyik szerint akármelyik szintről indulhat, ezek alapján tipizálnak is. Abban sincs kikötés, hogy mennyi szinten jelenjen meg.

A fekete mágia nem feltétlen alacsony tudatszintű, ahogyan a fehér mágia sem feltétlenül magas tudatszintű. A gyakorlójától függ. Mennyire tudatos, honnan indítja, milyen energiákat mozgósít, mekkora energiát és milyen időtávban biztosít a mágiához, kér-e sajáton kívüli energiákat, képes-e velük bánni, stb. stb.

Tudod mi a mágia szó jelentése?
A mágia a tudatos élet. Bizonyára ezt is tanultátok az oskolában.
És bizonyára passzol ehhez az az álláspontod, hogy "csinálsz, amit akarsz, csak tudd megbocsátani magadnak, a másik meg valószínűleg észre sem veszi."

Az én oskolámban tilos más energetikájába piszkálni, még betekinteni sem felhatalmazás nélkül, és ez alapszabály. Ez az integritás megsértése, súlyos kihágás. Hasonló alapelvet és alapállapotot foglal el számos más iskola is. Ez valóban szigorúbb kritérium, mint, amit magadnak megengedsz. Az én oskolámban a tanultak próbálgatása akármilyen szándékkal ismerősökön engedély nélkül fekete mágia, van aki fekete mágikusnak hívja.

Azután meg az inga mágikus eszköz, mégha azt feltételezed is, hogy Szabox olyan béna, hogy nem tud vele mit kezdeni. Hogy Szabox egója mit kezd vele, az egy dolog, a tudatalattiját viszont nem tartja ellenőrzése alatt. Nem tudhatod. Valószínűleg ért hozzá, hiszen küldte neki a jeleket, hogy ne csináld, öreg.

Á nem, nem tud akárki hatni, az külön képesség. Nem, nem mindenki mágus. Csak a nagyon mágusok a mágusok, akik hétpecsétes papírt szereztek, szélből van a köpönyegük, csúcsos kalapjuk és varázsbotjuk van. Szerintem nem.
Ha kizárólag a kauzális szint manipulálásával létrejövő szándékolt energetikai változásokat nevezzük mágiának, akkor szűkebb a kör a mágus, de a mágia más fogalmai ebben megengedőbbek, a többi sík szándékos vagy tudattalan manipulálásával is számos pozitív vagy igen ártó energia érkezhet. Néhány milliárd mágus él itt a Földön.

Olyan apró szómágiák, mint a dehonesztáló megjegyzések tartósan negatív hatást gyakorolhatnak, fizikai sérülésekig és lélekturkászik üldözhetnek, de ahhoz, hogy kellemetlen perceket okozzanak, elég az irigység, ártó gonodolatok. A vonzás törvénye az energetikánkba akár tudattalanul beragasztott szennyeződést az eltávolításáig híven szállítja a mindennapokba.

A bocsánat kérése és a megbocsátás az egyik legfontosabb mágia. A negatív kötésekek oldására való. Nagyon fontos. Azt hiszel, amit akarsz a bocsánatkérésről. Az sajnálatos, hogy személyes történetedben lejáratódott, ezt fel kell dolgoznod, vagy valami virágnyelvvel helyettesíteni a funkciót. Csak néhány évig hordozott sérelmek vagy sebek micsoda pusztításra képesek, ha nem tanulsz meg megbocsátani, lépni sem tudsz a hordaléktól és az csak egy élet. Nem kell túlzásokba esni, nem kell visszavarázsolni, csak elfogadni a bocsánatkérést, megbocsátani és elfogadni a jóvátételt. Túllépni az egészen és elengedni a traumát. Rengeteg embernek feladat.

A köszönöm szintén a legfontosabb mágiák egyike, a fizikai szintről indul és hova képes eljutni!
A mosoly a legnagyobb mágia, mindenki tudja, még az újszülöttek is tudják és gyakorolják.

:)

Drága Karmatörlő!
2009. november 03. kedd, 8:42 | csaesz   Előzmény

Én rájöttem arra, hogy felesleges vitákba olyan energiapocsékolás belemenni! Elfogadom a Te álláspontodat, és fenntartom magamnak a sajátomét. Uff

A Hellingert még én sem vizsgáltam meg így, de Szabox hozzászólása most szöget ütött a fejemben...

Természetesen, Csaesz, de nagyon veszélyes az álláspontod
2009. november 03. kedd, 9:17 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A mágiafogalom csak egy fogalom, kit érdekel, mindenki azt és úgy definiál, ahogy neki tetszik. Az a fontos, hogy mi a gyakorlat. Arra nagyon ügyelj. Csak arra kérlek, hogy ne partizánkodj, engedély nélkül ne csinálj semmit, nagyon veszélyes. Van úgy, hogy profibbak átnyúlnak a kevésbé profikon és ilyenkor elég nagy pofára esések lehetnek. Életveszélyesek.

:)

Nyilván nem leszek újra népszerű a hozzászólásommal , de ez
2009. november 03. kedd, 18:11 | Névtelen Úá (útkereső)   Előzmény

Nyilván nem leszek újra népszerű
a hozzászólásommal , de ez már szokott dolog.

Megdöbbentő számomra , mint most kiderült a középkor előtti legsötétebb idők
játékait űzitek.

Nem semmi , ennek fényében valóban nem láthattok tisztán,,,

Isten szereti és becsüli annyira az embert , hogy a
személyt nem kényszeríti semmire , azt akarja szabad akaratából
, megértve Isten érveit döntsön...

Itt meg állítólag ilyen , meg olyan csodálatos emberek Istent játszva
varázsolnak ki meg be ...,,, minősítenek éppen az adott kedvük ősi
ösztöneik alapján.......különböző szempontok szerint.
veszik a bátorságot ahhoz , hogy beleavatkozzanak ,
belezagyváljanak emberek sorsába...oda meg vissza...

...és az egyház a SÖTÉT és MARADI ...ez aztán az érvek , érve...,

egyház Jézusra hivatkozva , pont ezeket tiltotta be már
anno, de ezek szerint ez nem jött össze...illetve " szabad " világban élünk,
amibe minden belefér...

Úá

Kedves Úá!
2009. november 03. kedd, 18:37 | Bochecha   Előzmény

Minden elismerésem! Jó Neked, hogy soha nem fordult Veled elő, hogy pl nem tartottad tiszteletben Mások Szabad Akaratát! Én elkövettem ezt a hibát, és vállalom. Azon dolgozom, hogy ezeket (is) helyre rakjam. :)

"Itt meg állítólag ilyen , meg olyan csodálatos emberek Istent játszva
varázsolnak ki meg be ...,,, " - Nem biztos, hogy Te sosem tettél ilyet... De az előző életek tematikáját fel sem hozom, mert az ellenkezik a Te Hiteddel.

"minősítenek éppen az adott kedvük ősi ösztöneik alapján.......különböző szempontok szerint. " - Mondd, Te most ezzel a mondatoddal mit teszel?! :)

szeretettel:Bochecha

Kedves Bochecha ! Sajnálom ha magadra vetted , én a
2009. november 03. kedd, 19:19 | Névtelen Úá (útkereső)   Előzmény

Kedves Bochecha !

Sajnálom ha magadra vetted , én a tevékenységről írtam...
Csaesz leírása nyomán.

Most olvastam el a blogod és értettem meg , min dolgozol.
Nem lehet könnyű most neked...

Nem akartalak megbántani !

Üdv:: Úá

Kedves Úá!
2009. november 03. kedd, 19:47 | Bochecha   Előzmény

Félreértettél. Azzal indítottam a topic-ot, hogy szerintem Mások Szabad Akaratának a figyelembe nem vétele is mágia. Ha ebből indulunk ki, akkor ugye mindenki 'mágiázik'. Ha erre gondolsz, mint tevékenységre.
És ebben a részben érintett vagyok, ezért reagáltam az írásodra. Viszont egyáltalán nem vettem magamra.

Én meg abban értettelek félre, hogy mire is volt az a reakciód, ami. :)

Könnyű vagy nem könnyű... ezek 'címkék'. Ezt választottam, csinálom, és kész. :)

Mindenesetre köszönöm a kedves szavaidat!

Szeretettel: Bochecha

Hellinger
2009. november 02. hétfő, 22:15 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Az jutott eszembe, hogy nem egy fajta mágia a családállítás? Mert ott valakinek az energiáját veszed át arra az időre és általában a tudtán kívül avatkozunk bele ott pár ember energetikájába... Ezzel milyen kötéseket alakítunk ki? Vagy azzal, ha a végén visszaadjuk a képviseletet, akkor semmit?

Szép dolog, meg hasznos. Voltam már segítő is... Meglepő, hogy miket tud kihozni belőlem is és abból is akinek állítunk...

Szóval, ezt ki hogy látja? :)