Erika a feleségem, imád engem, mégis sokszor megcsalt már | Önmegvalósítás.hu

Erika a feleségem, imád engem, mégis sokszor megcsalt már

2013. november 12. kedd, 5:55 | krajclaci

Erika a feleségem,imád engem,mégis sokszor megcsalt már.Nem cserélne le senkivel,mert engem szeret,imád.A szexben tökéletes a apcsolatunk,mondogatja mindig,hogy igy még nem dugta meg senkisem.Mégis lefekszik szinte mindenkinek,aki megdobogtatja a szivt.Mig dolgozm felhozza a lakásunkba őket és az ágyamban szexelnek.Nem válik el tőlem,hiába is akarnám,mondja.Két gyermekünk születet,mig hűséges volt.Ők sem hatják,meg,már durván bánik velük is.Alkoholizál,minden nap.Itas,agressziv ilyenkor,semmi nem jó neki, csak nyüg vagyok a nyakán.Aztán sir,könyörög,hogy bocsássunk meg neki.Egy két nap múlva kezdi elölröl az egészet.Katasztrófális helyzetben vagyok.Már hepatitis B.t is összeszedte.A munkáját is elhanyagolja.Csak az ital,meg a pasik érdeklik.Pedig hetente kétszer,háromszor szexelünk,ami láthatóan rendkivül jól esik neki,kielégül.Ismerőseinknek azt mondja,én féltékeny vagyok,nem birja elviselni,pedig csak a régi Erikát szeretném visszakapni,de ez már csak álom marad.Két gyerekünk sem birja már a mindennapos zaklatást,amit ittasan produkál velük.
Van.e hasonló eset az enyémhez képest,és hogy tudta megoldani,talpraállni,ebből a szörnyű,kilátástalan helyzetbő?


Hát, légy férfi. Tanuld meg hogyan kell azzá válni.
2013. november 14. csütörtök, 7:49 | Látogató (útkereső)

Hát, légy férfi. Tanuld meg hogyan kell azzá válni.

krajclaci képe
Azzá váltam,nejem öngyilkos lett
2013. november 17. vasárnap, 7:32 | krajclaci   Előzmény

Könnyü azt tanácsolni,hogy légy férfi.Azt jelenti,rugd ki,állj a sarkadra.Csak az a bibi,hogy ez a nő,már 8-szor volt öngyilkos.Tiz éven belül.Depressziós,alkoholista volt.Kezelték is,de hiába.Szedte a gyógyszereket,amiket felirtak neki és ivott rá alkoholt is,mindig.Kiprovokálta,hogy megüssem,mire lett oka ezt megbosszúlni,még aljasabbúl pasizni.Ezt még megkeserülöd,mondogatta.Aztán sirt könyörgött,ne hagyjam el.Elém térdelt úgy fogadkozott sokszor,hogy megváltozik.Hasztalan.Másnap megint ivott és persze pasizott is,mert állandóan szexelni akart,ha ivott.Viszketett neki.No végülis betelt a pohár,kerestem albérletet,hogy elköltözzek a gyerekeimmel együtt,mert hallani sem akartak arról,hogy maradnak az anyjukkal.Üdözte őket is,mert engem védtek,mikor bekattant és engem akart megverni,bántani.Meg attól féltek,ha megverem engem visznek el a redőrök.Nagyon aljas volt,ezt akarta.Eljött az idő,költözni kezdtünk,leitta maát akkor is,kis idő múlva jött bocsánatot kérni,kért,hogy ne költözzünk el,mert Ő nem akarja kettészakitani a családunkat.Vagy 30szo kért bocsánatot,de ezt is erőszakosan,durván.Nem volt mebocsátás,hisz Ő zavart minket albérletbe a viselkedésével.Bevonult a szobájába.Este 7kor készültünk menni,mondom benézek hozzá,hátha mentőt kell megint hivni,már halott volt.Félliter hubertus,3 doboz sör társaságában.Bevette az összes depressziós gyógyszerét.Azóta csönd és nyugalom van.

tettes és áldozat
2013. november 20. szerda, 4:54 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Laci!

Leírásod alapján feleséged láthatóan beteg. A rossz hír az, hogy segíteni rajta csak úgy lehet, hogy ha ő maga segítséget kér.
Valószínűnek tartom, hogy gyermekkorában, 3-7 éves kora körül bántalmazták, lehet, hogy szexuálisan is. Elképzelhető, hogy ez a történet a családjában sorozatosan előfordult már.
A gyerekek érdekében mindenképpen keresni kéne egy módszert, egy gyógyítót aki segít.
A másik oldal a te életed. Vajon miért kerültél ilyen helyzetbe. Ez egy kőkemény áldozat szerep, mivel vonzottad be.
Lehet a terápiát veled kéne kezdeni. Ha tisztán látod a saját helyzeted könnyebben találsz megoldást a család életére.
A gyerekek miatt mindenképpen javaslom, hogy keress valamilyen megoldást, mert ennek a helyzetnek ők lesznek a legnagyobb áldozatai.

Fogadd részvétem, Laci!
2013. november 19. kedd, 10:10 | Cang (útkereső)

Fogadd részvétem, Laci!

Ahogy olvasom soraid sok szendvedés áll mögöttetek,ezért is
2013. november 19. kedd, 20:26 | Rio (útkereső)

Ahogy olvasom soraid sok szendvedés áll mögöttetek,ezért is merem azt írni, hogy ami történt, valahol megváltás és kegyelem. A magyar kultúrában a halál ez egy szomorú dolog, más kultúrákban viszont nem, sőt épp ellenkezőleg. Ami volt bár nehéz volt, de elmúlt, tovább kell menni, az élet megy tovább és most már a rég áhított nyugalom is társul szegődhet a mindennapok során.
Bármi is történt, higgy az életben!jó dolgok is tudnak történni!