Emlékezés előző életeinkre | Önmegvalósítás.hu

Emlékezés előző életeinkre

2009. április 07. kedd, 14:21 | Huszti Sándor -...

Vannak, akik emlékeznek az előző életeikre, mert álmukban, meditációban vagy egy élethelyzetben megnyíltak bennük a felejtés kapui és feltörtek az emlékeik.
Hiszel ebben?

Esetleg, Neked is vannak ilyen emlékeid?

Felejtés kapuja
2009. április 07. kedd, 20:44 | csaesz

Ez a felejtés kapuja egy kicsit nekem misztikus. A saját tapasztalataimból azt szűrtem le, (de lehet, hogy tévedek), hogy aki már kellőképpen kigyomlálta a mostani életét, annak kapu nélkül előjönnek az előző életek. Nekem legalábbis csak azután jöttek, miután már elég sokat dolgoztam a mostani életemen, beleértve ebbe a magzati kort is. Nem lehet, hogy így mindenkinek előjönnek? Mert én semmiféle kapura nem emlékszem...

csaesz

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Van az életek között egy több rétegű fátyol, ami alapban nem
2009. április 08. szerda, 0:28 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Van az életek között egy több rétegű fátyol, ami alapban nem engedi az átlátást, amíg éretlenek vagyunk az emlékezésre. Ezért két módon láthatunk át:

  • vagy erővel ellebbentjük ezeket a fátylakat,
  • vagy éretté válunk a jelen élet tudatosításai által

Te, ezt az utóbbit tetted és ez is a helyénvalóbb, harmonikusabb útonjárás!

SZABÓ GABRIELLA képe
Nem hiszem, de tudom :)
2009. április 09. csütörtök, 8:54 | SZABÓ GABRIELLA

Vannak az életnek nehéz pillanatai, mikor nagy segítség lehet az előző életbeni utazás.
Sokáig voltak olyan dolgok, kapcsolatok körülöttem, amit nem értettem, miért van az úgy, ahogy.
Majd mikor már magam is utaztam előző életekben, akkor már tudtam mi miért van úgy, ahogy. Megláthattam karmikus összefüggéseket és már nem kutattam a miérteket, mert világos lett számomra az ok és okozat.
Még mielőtt, Gyurkó Zsolti „ Utazás előző életekben „ tanfolyamán részt vettem volna, akkor is visszajártam, de a tanfolyam után jó ideig minden jelentősebb emberi kapcsolatot az életemben valamilyen szinten lenyomoztam és így a helyére tettem.
Ezt hetekig folyamatosan végeztem, ami azt illeti ez a mély utazás nagyon kimerítő volt a számomra és egy időre abbahagytam a tudatos visszatérést előző életekbe.
Úgy gondolom, ha fontos megoldandónk van, nagyon hasznos, akár egyedül végezzük, akár mások segítségét kérjük az utazáshoz.
Lényeg, hogy működik.
Köszi Sanyi, hogy eszembe juttattad, most is segítségemre lehet.

álmok
2010. december 18. szombat, 19:01 | tanika   Előzmény

Korábban álmodtam meg én is jövőbeli dolgokat, persze akkor jöttem rá, hogy megálmodtam, amikor már bekövetkezett. Azt azóta sem tudom, hogy figyelmeztetés próbált lenni, hogy elkerüljem?!

Reinkarnációs álmom szintén volt, igaz egyszer, amikor hirtelen megemeltem az energiaszintemet néhány hét alatt, és mélyalvásos fázisaim voltak. Nem volt pozitív az álom, sőt.. Annyiban segített, hogy megértettem sok mindent ebben az életemben bizonyos dolgokkal kapcsolatban, viszont nagyon nehéz volt feldolgozni.
Azóta inkább nem kísérletezgetek az energiaszintem növelésével..
De nem tudom, hogy jó -e visszanézni előző életeket, mert bizonyos szempontból segíthet válaszokat adni a jelenlegi életünkre vonatkozólag, viszont ha valaki olyat lát, amit nehéz feldolgozni, akkor az okozhat problémákat, és tetőzi a jelenbeli életünk problémáit.

Szia Marika! A könyvedben írsz technikát is, amivel bele
2009. május 04. hétfő, 10:59 | Szabó_Péter   Előzmény

Szia Marika!

A könyvedben írsz technikát is, amivel bele pillanthatunk az előző életeinkbe? Hol lehet majd elérni a könyveidet?

adrilepi képe
Visszautazás
2009. május 04. hétfő, 13:30 | adrilepi

Az előző életekbe való betekintéssel vigyázni kell, mert lehetnek olyan élethelyzetek, amelyeket nehéz feldolgozni. Van olyan technika, amely kockázat nélkül visszavisz bizonyos életekbe. Nem engedi, hogy olyat láss, ami a jelenlegi életedre negatív hatással, van!
Volt alkalmam ezzel a módszerrel visszamenni előző életeimbe. Érdekes dolgokat láttam, de megoldást nem kaptam a jelenlegi problémáimra, pedig a cél az lenne.
Hiszem, hogy bizonyos érzések, helyzetek előző életek miatt vannak, de ezeket nehéz felszínre hozni, hogy megoldódjon!

emlek
2009. május 04. hétfő, 21:14 | v1m2g3

Szia Sanyi!!! Hat en csak azokra emlekszem amit mar leirtam sajnos en meg semijen komojabb reinkarnacioban nem reszesultem sem hypnozis vagy agykontrol vagy efele dolgokban ami eløsegitett volna abban hogy igazan tudnam az en letemet.Igaz nagyon szeretnem elsajatittani hogy erezzem mijen az?????En sajat magam relaxazok es meditalok vizualizalok amit en kønyvekbøl szakiranyi kønyvekbøl olvastam tanultam.De en magam nem eltem meg igazan at csak azt ami a gyerek idømbøl jøtt vissza es egy szemej a harmadik szem latasaval elmondta nekem hogy amit en erzek az jogos es valos az en emlekem.Persze en utanna mondtam el neki hogy en ezeket amit elmond hogy en hercegnø voltam az eløzø eletemben azt mar reg ereztem es meg almodtam. Remelem ertem a kerdest amit feltettel es hozza szolasom passzol køszi . I V

bbtunde képe
Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. február 19. péntek, 21:11 | bbtunde

Sziasztok,

a kérdés, amelyet megfogalmaztam, több hete foglalkoztat már, mert egy nagyon kedves barátomtól kaptam egy levelet, melyben ezzel a módszerrel az előző közös életünket megismerte és megkapta a választ arra, miért kellett találkoznunk.
Nem tudom, mi jelent az ingázás, nem tudom, mit is gondoljak az egészről, számomra ez nagyon hihetetlen és képtelen történet, hiszem is meg nem is. Megbántani nem akarom Őt, de mióta megírta nekem, képtelen vagyok rá, hogy erről a történetről, vagy bármiről is beszéljek vele. Mi a véleményetek erről? Esetleg van-e másnak is ilyen tapasztalata?

Ami nem öl meg, az megerősít.

Re: Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. február 19. péntek, 21:33 | Szabó_Péter   Előzmény

A minap ingáztam egy problémámra és igen, kérdeztem előző életeli dolgot! Lehetett és olyan válaszokat kaptam vissza, amik hirtelen összekapcsolt mindent és MEGLÁTTAM, hogy mi miért történt/történik és mi a célja, vagyis miért van!

Ismerősödnek meg javaslom, hogy NE piszkálja ingával se az előző életbeli dolgokat, mert NEM véletlenül van elrejtve! Azért kaptam választ, azt gondolom, mert kellett! Amúgy nem igazán szabad. Választ fog kapni, DE annak jönni fog, szerintem a következéménye is!

Előfordulhat, hogy könnyen bele tudja a VÁGYÁT vetíteni az ingába és "gondolattal" irányítani. Egy másik szemszög, hogy nem e lehet, hogy a kedves barátod így szeretne közel kerülni hozzád? Az arra nyitott nőket nem túl nehéz ilyen dolgokkal..khm.. irányítani! :)

Te, mit érzel vele kapcsolatosan? Szerinted van dolgotok még egymással? Javaslom Neki, hogy kérdezzen rá, hogy van e dolgotok egymással...

Ingára is, mint minden segédletre, rá lehet szokni, mint pótszer...

bbtunde képe
Re: Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. február 19. péntek, 23:21 | bbtunde   Előzmény

Érdekes amit válaszoltál. Köszönöm. Én valahogy nem vagyok/voltam kíváncsi eddig az előző életeimre, sőt jósnőhöz sem mentem el, ahogy a barátom kérte. Ennek nyilván oka van, és inkább hallgatok a megérzéseimre.
Kicsi korom óta voltak és vannak benyomásaim, deja vu érzéseim az előző életeimről (vagy csak túl élénk a fantáziám???) és ez nekem bőven elég úgy érzem.

A történet, amibe részben beavatott akár igaz is lehet... én jártam abban az országban és jártam azokban a városokban, helyszíneken több mint 20 éve... egyedül, és szinte eszelősen rohangáltam azokban a hatalmas városokban azokért az élményekért, amiket úgy éreztem át kell élnem, látnom kell azokat az épületeket, tárgyakat, arcokat... nem értettem, mi hajt és miért... azt lüktetett bennem egyfolytában, hogy nekem ezt most meg kell tennem, mert soha többé nem fogok ott járni életemben... nagyon különös érzéseim voltak ott akkor.... Erről nem tettem említést a barátomnak, nem akarok még nagyobb "lelki zavart" okozni nála.

Természetesen rákérdezett az ingázáskor, miért kellett találkoznunk: azért, hogy el tudjuk búcsúzni egymástól, és többé már nem fogunk találkozni újabb életeinkben. Akkor (többszáz éve) nem volt erre mód, férj-feleség voltunk, szerető családban éltünk, de valami tragédia történt.
De a teljes történetbe nem avatott be, ami a jelenben a közeljövőre, (közeljövőnkre?) vonatkozik.

Már a találkozásunk, és a kapcsolatunk sem volt egy hétköznapi történet, de az ingázás óta nem tudom, mit gondoljak. Azt válaszoltam, neki itt vannak megoldandó feladatai, a múlt pedig elmúlt. Valahogy úgy érzem, ha valakik előző életükben házastársak voltak, még egyszer már nem lehetnek azok.

Nekem elegendő volt a válasz (vagy ez az egész történet?) úgy érzem, ahhoz hogy elengedjem.

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Re: Re: Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. február 19. péntek, 23:50 | Szabó_Péter   Előzmény

Élmény volt olvasni, hogy lelked hangát követve mentél, utaztál és megélted... asszem ez a helyes, amikor éled a dolgaidat. Amúgy, akartam írni, már-már sablon dolgok miatt, hogy mi van ha annyit kellene, hogy nem-et mondassz neki a közeledésére.... :) Ő mit akar Tőled? Járni majd szakítani? :D bocsi, magamból indulok és túl élénk a fantáziám olykor...

Benne van még vágyakozás utánad? Ha valóban hozott anyag, akkor lehet, hogy még van egy-s-más, amit el kell végeznetek aztán passz, vége!

Vagy vannak ilyen medik, amikben el lehet vágdosni a szálakat, ami már nem kell... És akkor kint is elvágni a szálakat... Ez az én 5letem csak...

u.erika képe
Gyerekek! Ez az ingázós dolog számomra kicsit pontatlannak
2010. február 20. szombat, 0:01 | u.erika   Előzmény

Gyerekek!
Ez az ingázós dolog számomra kicsit pontatlannak tünik.Egyrészt belevihetjük a saját elvárasainkat a válaszba,illetve hogy csak igen és nem-el válaszol az megnehezíti a ,,társalgást".
Szerintem erre a szisztémára épül a spontánírás,ami sokkal több információt szolgál,és nehezebb belevinni a saját várakozásainkat.
De mind a spontánírásnak,mind az ingázásnak meg van az a csapdája hogy nem is azzal társalgunk akire mi gondolunk...!
De akinek ingázni van kedve,csak ingázzon ha nem talál jobb szórakozást.
Bár én nem venném készpénznek amit ingával megtudok...!

Üdv!Erika

Ha megtanulod jól kezelni, akkor még jól is elsülhet! :) Persze,
2010. február 20. szombat, 0:33 | Szabó_Péter   Előzmény

Ha megtanulod jól kezelni, akkor még jól is elsülhet! :) Persze, jobb volna magamba merülni és onnan kérni és kapni válaszokat. :) Egyébként vannak (komoly) szabályai, amikre rájöttem az idő során... Hátránya a magunkbamerülős-és-a-választ-ott-keresős megoldással szembe, hogy alapjába két válaszra korlátozódnak dolgok! :)

Őőőő, javaslat: kipróbálhatod azt, hogy az INGA szót az előző hsz-edben lecseréled TÜKÖR-re, akkor mit kapsz vissza? :) Érdekes, nem? :P

bbtunde képe
Kedves Erika, köszönöm a hozzászólásod! Hidd el, nekem is
2010. február 20. szombat, 0:52 | bbtunde   Előzmény

Kedves Erika,

köszönöm a hozzászólásod! Hidd el, nekem is egyszerűbb lenne annyival elintézni a történetet, hogy túl élénk a fantáziája a barátomnak és a történet által reméli, még közelebb kerül hozzám, de sajnos nem megy.

Talán ha egy más országról és más korszakról írt volna, ahol nem jártam, amit nem ismerek... de ez az egybeesés... szinte félelmetes.

Sajnos, attól tartok, ha egyszer mégis alávetném magam az előző életeim feltárásának, akkor ez a történet csak újabb epizódokkal gazdagodna a saját fantáziám jóvoltából, mert "az igazság valahol odaát van. "

Üdv: Tünde

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Félreértések elkerülése érdekében NEM promótálom a
2010. február 20. szombat, 1:09 | Szabó_Péter   Előzmény

Félreértések elkerülése érdekében NEM promótálom a "pendulumot". Szóval, előző élet piszkálásának, amit büntetlenül, szerintem nem igazán szabad(lehet, de na), mert ami kell, szerintem úgy is feljön, ha kérded.

Arra jöttem a múltkori katarzisos "spontán" előzőéletbeli utazásomnak, hogy nem az a lényeg ki voltál, mit csináltál, HANEM, hogy mi munkálkodott Benned, amikor azt a cselekedetet végre hajtottad. mert a megjelenési forma relatíve véges, de az indíték, a belső mozgató rugók száma végtelen.... és azt ha nem oldódott meg ott, amikor kell, akkor jön.

Továbbá ma olvastam egy érdekességet, ami nem biztos, hogy úgy is van... hogy ilyen mostani fura és nehéz kapcsolatoknál(ahol mondjuk feltételezhető, hogy hozott ígéret/köteléken alapszik) az azért nem működik itt, most, mert már nem olyan személyiségek állnak mögötte, mint annó, DE a kötelék, a vágy megmaradt!

Szóval, az ingás módszer - a sok módszer közül - egészen humános a szempontunkból, mert van valamilyen közvetítő közeg, aki segít megadni a válaszokat és nem egyből ajtóstól rohansz be. Fátlyak megmaradnak, és Te is annyi választ kapsz vissza, ami FELTÉTELN szükséges, ha már másképp nem megy, a dolgok feltárásához, szerintem! Vagyis, itt járok most és ezt tudom, ami változhat még. :)

u.erika képe
Szia Tünde!
2010. február 20. szombat, 8:19 | u.erika   Előzmény

Ugy érzed le akarlak beszélni bármiröl!?
Akkor világosan kifejtem a vélmeményem!:)

Az embernek a saját sorsa és élete felett szabad akarata van.
Jogod van rá hogy ismerd magad!Hogy hogyan jutsz közelebb az önmegismeréshez az a Te döntésed.
Nincs tiltó tábla!
Sokan vagyunk akiknek a multban van a válasz.Söt!Bátran állíthatom hogy mindenkinek vannak olyan vakfoltok az életében amikre csak a multbéli események megismerése által válhat világossá.

Az ingázást tartom eléggé együgyü módszernek,s erröl fejtettem ki a véleményemet.Igazat adok Karmatörlönek,az inga nem tul megbíhazható ,,müszer"
Ezért tartottam fontosnak megemlíteni a spontánírást,ott már nem csak igen és nem a felelet.A spontánírás az egy rendes beszélgetés.Hasonló mint az msn.Ez olyan spirituális msn.

Tünde!Bármit megtehetsz!
Jogodban áll megismerned Magad!
Hogy mit érdemes piszkálni és mit nem,annak csak a saját korlátaid szabják a határt!

Üdv!Erika

Szia !
2010. február 20. szombat, 22:03 | kobold   Előzmény

Azért mindent mégsem kéne elhinteni. ... és jogodban áll..... Már teljesen elvarázsoltad magad?
Mint ahogyan a legjobban utálsz engem, mégis barátian figyelmedet kérem !!!

Szia!

u.erika képe
Szia Kobold!
2010. február 20. szombat, 22:18 | u.erika   Előzmény

De örülök Neked!;)
A ,,harcinyuszi"óta nem találkoztunk....

Honnan veszed hogy utállak!?

Bevallom az utóbbi idöben egy bekeverdtem az ,,erdöbe"de azt hiszem már látom hol tévesztettem el az irányt!;)
De ez más téma semmi köze az elözö életekhez vagy az ingához.

Üdv!Erika

Szia Erika
2010. február 21. vasárnap, 22:53 | kobold   Előzmény

Hááát, mert tudom, és kész....

Köszönöm, h azért a baráti szót meghallottad... Minden tiszteletem a tiéd, mert ez az igazán nehéz.

Igen, semmi köze az előző élethez, meg az ingához.....

SziaSzia Kobold

bbtunde képe
Szia Erika!
2010. február 20. szombat, 23:12 | bbtunde   Előzmény

Nem éreztem, hogy le akarnál beszélni valamiről.
Sajnos én nem azért jutottam a ismeretekhez az előző életemről", mert kíváncsi voltam, mert érdekelt, mert akartam. Akaratomon kívül és anélkül, hogy megkérdezték volna érdekel-e, hozták tudomásomra. Az elmúlt 6 hétben a szőnyeg alá próbáltam söpörni, de nem megy. Köszönöm az információkat! Kicsit többet szeretnék tudni a spontánírásról. Merre induljak?

Üdv: Tünde

"Ami nem öl meg, az megerősít."

u.erika képe
;)
2010. február 20. szombat, 23:41 | u.erika   Előzmény

Szia Tünde!
Most kaptam intést Koboldtól a spontánírást illetöen!;)
Teljes mértékben igaza van!
A spontánírásban az igazi írás.Ezért találom sokkal hatékonyabbnak az ingánál.
Az inga lehet hogy 4 választ is ad,de azért a mondatokban adott válaszok szerintem sokkal világosabbak a számomra.
A rizikója az ami szerintem az ingának is,hogy nem tudhatod kivel társalogsz egész pontosan!Egyes unatkozó,vagy céltudatos lelkek bizony másvalakinek adják ki magukat,csak azért hogy érvényesüljenek.
Nem tudom mennyire vagyok érthetö!?

Ha mondjuk ingával,vagy spontánírással egy angyallal társalogsz,az lehet hogy a 2 hete meghalt szomszéd néni...Csak ennyire durva!

A másik dolog hogy a spontánírás nem mindenkinek megy.Szerinted akkor az ingázás helyett nem mindenki azt csinálná?

Ugyhogy nem ajánlom egyiket sem!De tényleg!

Ha meg akarsz tudni magadról azt ne kívülröl keresd!
Kezd el bontani a falaidat,dolgozz magadon,és egyre több felismerésben lesz részed!
Tudom hogy ez egy nagyon hosszú és fáradtságos kemény,és gyakran fájdalmas út,de sokkal többet ad mint a spontánírás,kártya,vagy az inga.
S ,,Csavard fel a szönyeget";)
Szeretettel!Erika

Melyik általad nem ajánlott metódust próbáltad már? És mi volt
2010. február 20. szombat, 23:50 | Szabó_Péter   Előzmény

Melyik általad nem ajánlott metódust próbáltad már? És mi volt a tapasztalatod? És miért döntöttél úgy, hogy nem használod?

spontánírásról egy deka infó nincs a google-ben. Vagyis nem találtam! Júj, csak nem valami olyasmi, ha jól tévedek, hogy átadod magad egy lénynek és írod ami jön? Írás ide, írás oda... tapsztalatból mondom, hogy az írás gyógyít, persze nem vájkálok a "tollal" az előző életeimben, mert kár is...

Ma filóztam ezen a spontán írás dolgon és nekem az jött ki, próbáltam kitalálni, hogy mi ez, hogy kérdezel magadtól egy problémát és írod és írod, ami az eszedbe jut róla...

"Csavard fel a szörnyeket"

Kedves Erika-Tünde
2010. február 21. vasárnap, 23:14 | kobold   Előzmény

Igazat adnék Erikának. Nagyon nehéz bármilyen segédeszköz használata, mert nem mindenki tudja kizárni saját magát a válaszokból. Ide tartozik a "médium, az érzékelős, hallós" esetek is. Az információ valóságtartalma a kérdezőtől függ, milyen állapotban van. Jó, ha 60-80%- os a hatásfok!! És még akkor is a saját nyelvére kell lefordítani az információt, a "kódokat". Ez a tuti állapotot jelzi, amikor elég jól toppon van. Ennél csak rossszabb lehet.!! Bármilyen kicsi az eltérés a toptól, máris zuhan az arány. Ha saját magunk a teszt célpont, akkor a közel 20%-os lesz a top állapot. Sajna. Ez nagyon kevés. Jobb, ha másik emberke válaszol. Akiben megbízol, vagy a spirituális barátod. MIndig kell egy barát, aki bátor megmondani, ha letért a tiszta útról az ember. Talán Ő tud válaszolni a saját dolgainkra....

Jó tudni azt is, amit Erika említett!!! Ki az, aki adja az indót !!! Minden negatív lény is tud kezdetben jót mondani, hiszen a rosszat akkor tudja okozni, ha először segít, és megnyeri a bizalmad. Sok lehetőség van a kipuhatolásnak, ki is a választ adó. Na persze, azt is kéne tudni, h netán nem e saját magam válaszolok a kérdésekre....!!?
Az nem oly érdekes, h ma látott e vmilyen jó pasi/csajszi az utcán. Amikor tét van, azt már felelőség terheli !! Nem hibázhatunk!! Ilyenkor nem árt, ha valaki, -az a barát- visszateszteli a választ, ellenőrzi. Nem kell ismernie semmit, csak a -akár magamban- feltett kérdésre válaszoljon, igen-nem.

Sziasztok Kobold

Szia Bodza !
2010. február 21. vasárnap, 23:36 | kobold   Előzmény

Szerintem olyan válasz nincs, h " nem tudom - nem akarok válaszolni". Egyik sem jó. Ha mégis akarsz több információt, akkor az "is" választ bevezetheted. Hasonló arra, h "igen is, meg nem is". bizonytalanság, ill nem a témával kapcsolatos a kérdés. Másik a "nincs válasz". Olyan, amit írtál, az nem jó, sztem.
A nincs válasz jelentése az, h nem kaphatsz választ, az okot még esetleg érdemes kitesztelni. VAGY !! Rosszul lett feltéve a kérdés. !! A KÉRDEZÉS NAGY TUDÁST IGÉNYEL, és nagyon NEHÉZ. Szinte külön TUDOMÁNY !! Alap válaszok tehát az igen, nem, nincs válasz. Még esetleg ingázóstól függően lehet az "is". Pálcánál nincs negyedik, -esetleg azért lehet, de akkor már nem egyértelmű a mozgás.-

Lehet, csak rosszul írtad, vagy mást értesz alatta. A nem akarok válaszolni= KI AZ? A nem tudom= ki nem tudja? Mindkettő magamra is vonatkozhat. Akkor a válaszokat a saját magam esze, ego, én adom.? Ez hiba. De más értelmezés alapján lehet jó is, és minden ingázó saját rendszert alakít ki magának.
Régebben, amikor tét volt, a kollégám épsége, amikor bement az "őrdög sátrába", nekem kellett vigyázni rá.... Akkor figyeltem, milyen információt kapok, hallás+látás, mellette pálcával teszteltem a valódiságát. Az ember 1, de ha gyakorlott, akkor tud 2 max 3 dolgot egyszerre érzékelni. Ez a kettő bőven elég volt, és a pálca. Mint mosogatórongy utána, de épen megusztuk.

Ha rosszul értettem, akkor tudasd velem kérlek, vagy én tudom rosszul..

SziaSzia Kobold

Szia Karmatörlő
2010. február 21. vasárnap, 23:38 | kobold   Előzmény

Ez biztos komoly? Ez nagyon érdekes állapot. Amióta ismerem írásaid, nagyon furák mostanság.

Szia.

bbtunde képe
Szia Karmatörlő!
2010. február 20. szombat, 23:17 | bbtunde   Előzmény

Köszönöm a válaszod. Hallgatok a megérzéseimre.
:) :):)

"Ami nem öl meg, az megerősít."

nem az előző életek felkutatására való.
2010. február 22. hétfő, 10:50 | Kassay Noémi

Ne haragudjatok, de az inga, a pálca, stb nem az előző életek felkutatására való.
Ott már csak akkor szabad keresgélni, ha végkép nincs más megoldás.
Nem véletlenül nem emlékszünk, de egyébként ha onnan van szükséged információra, az akkor is megtalál ha nem keresed.
Szerintem Tündével is ez történt, így valószínűleg el kell gondolkozod a kapott információn, de csak annyira amennyire téged megérintett.
A férjem a vissza utaztatásoknál csak ellenőrzésre használta a pálcát.
Noa

jaguar képe
ha már ingázás
2010. február 25. csütörtök, 18:41 | jaguar

Én mostanában pénzfeldobással szoktam eldönteni, persze csak az olyan dolgokat ahol nagyon nem tudok dönteni. És nem szoktam megbánni. Viszont akkor ezt is tudják lények befolyásolni? Vagy minden esetben befolyásolja valaki vagy hogy van ez??
De ilyen alapon akkor a szerencse is ilyen, dobálózhatnék 6 vagy mégtöbb oldalú dobókockával is, ahol mondjuk minden oldalra egy válasz lenne írva.. Akkor az sem lenne hiteles, pontos?

hermess képe
H: Ingázás
2010. február 25. csütörtök, 21:05 | hermess   Előzmény

Elvben minden, ami a kezedben van (inga, pálca) - könnyebben befolyásolható a vágyaid, félelmeid által, mint amit már elengedtél ( érme, kocka).

De a pénzfeldobásnál is több érmét (pl ji king), vagy kockadobásnál "statisztikát" szoktak értékelni (pl. hányadszorra dobod ki a nevesített oldalt) Sőt, valamilyen döntés következményeinek időbeni fejlődésére külön dobnak a fontos dolgokra és a jelentéktelen kapcsolatos dolgokra is, és - a kulcsfontosságú eseményekre! Ehhez a tudatalattival folytonos, huzamosabb ideig tartó összehangolódott állapotában illik lenni... vagyis egy pénzfeldobás eléggé megbízhatatlan.

Ha már mindenképpen súgó kell, akkor sokkal jobb a Tarot, vagy a Ji King. A lényeg a helyesen feltett kérdés, tökéletes ráhangolódás és a harmonikus tudatállapot... egy teljesen nyitott, várakozó, megengedő és elfogadó tudatállapot. Amolyan legyen meg a Te akaratod, bármelyik verziót elfogadom! Egy kezdődő párkapcsolatnál pl. a nagy Arkánumból emelt lap nagyjából megmutatja, hogy mire számíthat az ember. Ha jó a ráhangolódás, ha elvárásoktól mentes a tudat... de hogyan tudod megérezni, hogy ilyenben vagy-e már? Gyakorlás, gyakorlás... Önmagunkra vonatkozó erős érzelmi döntéseknél jobb mást megkérni, hogy nézze meg helyes választ. Na, de az sem mindegy, hogy kit kérsz meg... Pálcafüggés, döntéselkerülés lehet az egészből.

A legjobb a saját intuícióra figyelni, dönteni és konzekvensen betartani. Ha az nem súg, akkor a ráhangolódás sem lehet tökéletes. Ha nyitott szívcsakrával képes vagy végiggondolni, hogy megtetted a kérdéses döntést - az a jó választás! Ha viszont bezárul a szíved - gáz van. Erre lesz jó az Etalon Állapot rögzítése a tréningen, s majd ebből lehet intuitív döntésellenőrzést végezni. Amit ugyancsak illene megtenni minden bevonzási technika alkalmazása előtt is...

jaguar képe
tarot progi
2010. február 25. csütörtök, 22:08 | jaguar   Előzmény

Van egy tarot programom most előkerestem, eddig nem foglalkoztam vele, mert kínai nekem. Melyik mire jó el tudnád (vagy akárki) magyarázni nagyon röviden? Ilyenek opciók vannak benne hogy:

Jóslás:
- Orákel
- Kelta kereszt
- Egyszerű lapjóslás
- Bonyolultabb lapjóslás

Leírás fajta:
- Szabó Mária-féle
- Hernádi-Vinkó-féle

Feliratkozás Hírlevélre