Az élet szinpada | Önmegvalósítás.hu

Az élet szinpada

2009. október 27. kedd, 10:56 | Látogató

Az alábbi felvétel a német Szupertehetség verseny már képernyőre került résztvevői közül mutat egyet. A pasi 20 éve készül a mutatványaira. Az adást töb millióan nézik....
Nézd végig a videót, mert a második részében van a lényeg.

http://www.rtl.de/tv/dassupertalent_videoplayer.php?id=105560&playlist=r...


u.erika képe
Számomra nem ezt jelenti az élet szinpada...! Ez csak egy
2009. október 31. szombat, 14:55 | u.erika

Számomra nem ezt jelenti az élet szinpada...!

Ez csak egy szánalmas perverz ficko aki arra izgul hogy megbotránkoztasson embereket.Hogy mi a normális az pedig mindig attol függ mihez viszonyitunk. Ezért is nem szeretek tv-t nézni és bulvárt olvasni mert az ember hajlamos mások felháboríto dolgaival foglalkozni mint saját magába belenézni...!Azt az idöt és energiát amit az embertársaink kritizálásával töltünk jobb lenne ha az önmegismerésre fordítanánk!

Persze mondom saját magamnak is....! :)

Üdv:Erika

Nem kritika
2009. november 02. hétfő, 12:05 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nem kritikai céllal tettem fel ezt a szereplőt és nem is kipellengérezésből, hiszen azt teszi saját maga. Arra lettem volna inkább kiváncsi, hogy mi a véleményetek, hogy egy ember hogyan juthat el ide, mi lehet benne, mi akadt el. Ez ugyanis már szerintem nem a puszta megbotránkoztatás. A szövegből kiderül egyébként, hogy neki sem ez volt a célja, nem is "látja"

Üdv!
Hédi

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A legtöbb embernek vannak önismereti, lelki problémái
2009. november 02. hétfő, 12:31 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A legtöbb embernek vannak önismereti, lelki problémái, kinek sok, kinek kevesebb. Akinek sok van, annak már kívül is látszik, hogy baja van, a rendezetlenség megbontja az elméjét, és számunkra elképzelhetetlen tettekre sarkallja.
Régen az ilyenekről azt hitték, hogy megszállta az ördög, ma már tudjuk, hogy az esetek nagy részében csak a belső kusza énkép-világkép kiáradásával találkozunk.

Habár, az önmagát boncolgató emberekre is sokszor mondják, hogy nem normális, meg van buggyanva, azért aki eredményes és képbe jön magával, az mégis csak normálisabb lesz, mint az önmagát nem ismerő tömegek, vagy az ennyire elkalandozott lelkek.