Átok, rontás | Önmegvalósítás.hu

Átok, rontás

2009. április 14. kedd, 7:35 | SZABÓ GABRIELLA

Mi a véleményetek, átokról, rontásról?
Volt-e ilyen tapasztalásotok?

Mit tettél, hogy védted ki?
Miképpen tisztítottad meg magad?

bubuiszusz képe
Átok???????
2009. november 26. csütörtök, 20:42 | bubuiszusz

Jézus, azért jött megszabadítónak (a neve ezt jelenti), hogy semmiféle átok ne fogjon rajtunk, ha elfogadjuk Őt. Őt elfogadni nem nehéz. Csupán ennyit kell mondanunk: 'Szeretlek Jézusom, jöjj a szívembe!' Ezzel már minden átkot fel is oldottunk. Ez azért ilyen egyszerű, mert Ő, Jézus, valóban legyőzte a sátáni, az átkokkal terhelt világot (János 16;33). Nem kell tehát más, mint az, hogy az Ő oldalára álljunk! E kis mondattal: 'Szeretlek Jézusom, jöjj a szívembe!', máris az Ő oldalára álltunk! Ezek után az a fontos, hogy földi életünkben ne a negatív jelenségekre figyeljünk, hanem arra, hogy Ő a körülményeinknek is az Istene, tehát mindent, amit te most rossznak élsz meg, javadra fordítja. Ennek érdekében vállalnod kell a gondolkodásátalakítást! Jézus, legyőzte a világot! Hogyan lehetnének átok alatt azok, akik elfogadják Jézust, uruknak, megszabadítójuknak?! Semmiképpen! Azok viszont, akik bár megtehetnék, de nem fogadják be Őt, akkor is átok alatt vannak, ha senki nem átkozta meg őket! Értsük meg már végre, hogy rajtunk kívüli erők nem képesek hatni ránk úgy, hogy hatásuk boldogtalanná tehetne minket. Szent és igaz az az ígérete, amelyet János evangéliumában, a 14;23-ban mondott! Teljes képtelenség, sőt istenkáromlás arra gondolni, hogy az, akiben Ő, Jézus élhet, valamiképpen átok alatt lehetne! Átok alatt azt az állapotot kell érteni, amelyben Ő, Jézus, az illetőnek tudatos, Vele szembeszegülő akarata miatt, nem élhet benne. Az teljesen mindegy, hogy mások mit kívánnak nekünk! A döntő mindig az, hogy mi mit kívánunk magunknak. Az viszont igaz, hogyha mi rosszat kívánunk magunknak, akkor ebben segíteni tudnak azok, akik szintén rosszat akarnak nekünk. Az is igaz, hogy azok, akik jót akarnak nekünk, tudnak segíteni, ha mi is az Általa elgondolt jót akarjuk magunknak. Megnyugtatásul, ha visszavonod azokat az átkokat, melyeket valaha másokra mondtál, akkor semmiféle átok nem ül majd rajtad. Csak olyan emberen van átok, aki gonosz lelkeket hív segítségül tervei megvalósításához. Átok csak addig van rajtad tehát, míg valakit megátkoztál, s azt nem vontad vissza. Tehát csak az átkozódó emberen van átok.- E téren tehát könnyű magadon segíteni.

Kedves Bubuiszusz!
2009. november 26. csütörtök, 22:16 | Bochecha   Előzmény

Nem hiszem, hogy ez ennyire egyszerű lenne a dolog...

Volt már dolgod átokkal? Ami benne van az energiarendszeredben??

Másrészről, ha nem vagyok vallásos, vagy valami más vallást követek, akkor 'így jártam'?!

szeretettel: Bochecha

bubuiszusz képe
Kedves Bochecha!
2009. november 26. csütörtök, 22:43 | bubuiszusz   Előzmény

Tudod mindig a legegyszerűbb dolgok azok amiket kételkedve fogadunk. Pedig hidd el ilyen egyszerű. Bekötött szemmel, süketen és vakon bolyongunk a földi létünkben, és csodálkozunk, hogy nem találjuk azt az utat amely számunkra kijelőltetett. Sokan azt hiszik hogy a HIT egy valláshoz kapcsolható, pedig nem az, semmi közük sincs egymáshoz. Nem volt kapcsolatom semmilyen átokkal, még azokkal sem ami az energia rendszerbe helyezik el bizonyos tanok alapján. Én is tanultam és ismerem az átokkal kapcsolatos összes elméletet, és nem mondom, hogy nincs és nem létezik, de a legegyszerűbb az átoktól megszabadulni, ha a fenti írásom alapján járunk el. Persze mint mindenben itt is működik a szabad akarat, és ezt lehet elfogadni, és lehet elvetni, de ezt ki ki maga dönti el. Amibe hiszel az lészen meg. Röviden ennyi, mert igencsak sok formája létezik az átoknak, de ezek feloldását csak a gondolkodásátalakításával tudjuk megvalósítani.

Szeretettel: bubuiszusz

fircsi képe
Szerintem is az vagy amit gondolsz. Az átok az befolyásolás,
2009. november 27. péntek, 10:29 | fircsi   Előzmény

Szerintem is az vagy amit gondolsz. Az átok az befolyásolás, méghozzá igen komoly pszichológiai hátterű.
Ha hagyod akkor tuti.
AMIBEN HISZÜNK AZ VALÓBAN LÉTEZIK.
pusssz...

fircsi képe
Ja.... Az áldás szintén. pussz..
2009. november 27. péntek, 10:31 | fircsi   Előzmény

Ja....
Az áldás szintén.
pussz..

beatrixalyssa képe
minden, amiben hiszunk vagy amitol rettegunk-valora valik.
2010. június 14. hétfő, 23:13 | beatrixalyssa

ezek a dolgok csak akkor valosak, ha hiszel bennuk. a szeretet gyogyit..................

Medve képe
Energetikai adok-kapok játszma. A gyülölet, harag nem jó
2011. január 24. hétfő, 9:58 | Medve

Energetikai adok-kapok játszma. A gyülölet, harag nem jó tanácsadó, mégis oly sokan választják. Vannak akik ennél is tovább mennek, erős hittel energiát adva nega gondolataiknak átkozódnak, szitkozódnak, mely energetikailag megnyilvánul, bizonyos szabályok szerint." Az erősebb kutya b...szik" -Tartja a mondás és ez energetikai szabály is egyben. Leg optimálisabb védekezés a magas rezgés-energiaszint.
Valójában a szeretet meg nem élése az agresszió, gyülölet gyökere nemtudással karöltve, ezért szerencsés magunkban törekedni a szeretet minden aspektusának megélésére. Ez egyfajta védőburkot is képez körénk. Napi imával, fohásszal fokozhatjuk a mentális támadások kivédését. Legegyszerübb ha úgy élünk, hogy nem is válunk mások vélt, valós sérelmeiből fakadó támadások céltáblájává.
Ha viszont mégis, számtalan lehetőség kinálkozik eltávolítására. Telepatikus önvédelem- cimmel könyv is jelent meg, mely konyhanyelven íródott, mindenkinek. Itt sokféle szitut taglal és ábrákkal is ilusztrált.
Ajánlom mindenkinek.

medvének
2011. január 24. hétfő, 13:32 | szeti87   Előzmény

Van a Seth-könyvben egy mondat: "Gyakran mondogasd magadnak, hogy csak konstruktív sugallmakra reagálok, mert ez bizonyos energetikai védelmet nyújt neked a magad és mások negatív gondolatai ellen." Én tudom, hogy ezt te is érted, csak színesítem a palettát.

Medve képe
...magyarul kéretlen küldeményt nem szerencsés "átvenni",
2011. január 24. hétfő, 13:52 | Medve   Előzmény

...magyarul kéretlen küldeményt nem szerencsés "átvenni", mentális értelemben sem ! Szín igaz erről az oldalról is a védelem erősítése, hisz verbális-no verbális önszuggesztiókkal hitet teremtünk magunknak /programot/, melynek aztán tudattalanul igyekszünk megfelelni. Amit gyakran hallunk, mondogatunk, azok mélyebben rögzülnek, nagyobb a hit teremtő ereje. Sok gyerek hallja szülöktől, tanároktól: hülye vagy fiam! Bizony ha gyakran hallja, jó eséllyel azonosulni is fog vele, éppen így vonzzuk be félelmeinkel a nemkívánatos eseményeket is.

átok
2011. január 24. hétfő, 14:18 | szeti87   Előzmény

Igen, és beszélhetünk arról, hogy ha energetikai rezgésünk nem felel meg a küldőének, akkor bumerángként visszapattan rá, amit kívánt nekünk.

Medve képe
Igen! Ez így igaz. Ezért a legjobb megelőzés, ha szeretetteljese
2011. január 24. hétfő, 14:30 | Medve   Előzmény

Igen! Ez így igaz. Ezért a legjobb megelőzés, ha szeretetteljesen élünk, a nem ártás törvényét is figyelembevéve, mert eleve közelítően zéró az esélyünk, hogy ilyen helyzetbe keveredjünk de persze ez azért nem kizáró ok, hogy elkerüld.
Bal váll felett fül magasságban szokott "ücsörögni" az átok, mint szürke-fekete ködfelhő, hogy miért pont ott, magam sem tudom. Tudja valaki? Engem is érdekel.

a torok csakra és vállcsakra
2011. január 24. hétfő, 14:56 | szeti87   Előzmény

A torok csakra a nyaki rész, de a vállban is vannak mellékcsakrák. Maga az érintett csakra "elferdül" ilyenkor, de a szívcsakrából is a vállba sugárzódnak ki bizonyos energiák. A szürke folt egyféle energetikai blokkot mutat. A bal váll fölött megjelenő szürke folt az "elfogadott" tartós vagy intenzív negatív gondolatok, energiák jelzője, és az erős negatív szuggesztiós hatások (Te hülye vagy, fiam jó példa), vagy az "elfogadott" átkok is itt jelennek meg, igaz. Nem véletlen a magyar kifejezés sem: Felvállalni, elvállalni dolgokat.

Medve képe
Köszi a megerősítést, képben vagyok. Asszem a Fokusz műsorában
2011. január 24. hétfő, 15:03 | Medve   Előzmény

Köszi a megerősítést, képben vagyok.
Asszem a Fokusz műsorában volt rejtett kamerás felvétel átoklevételes hirdetőkről rántották le a leplet.
50-70 ezret kértek egy átok levételért, adómentesen zsebbe, mert ennek asszem nincs vámtarifa száma.
Amúgy max. 20 perces beavatkozás.

az átkok egyfajta elementálok
2011. január 24. hétfő, 16:29 | szeti87   Előzmény

a bal oldal a befogadó, női jellegre és a karmikus jellegre egyaránt utal. A különbségtétel gyakorlás dolga. Ha valakinek mond ez valamit: az átkok egyfajta elementálok-ként leledzenek. Ideollózok valamit a netről.

"Ember teremtette elementálok

Fõ jellemzõjük az, hogy az emberi tudat hozza létre õket. Kezdetben csak gondolatformák és érzelemfelhõk, amik az állandó ismételgetéssel, és az esetleges tudatos összpontosítással energiát kapnak, és késõbb önálló életre kelnek. Ilyenek az átkok, kívánságok, imák, erõs gondolatok és érzelmek. Fontos, hogy próbáljunk mindig tudatában lenni annak, hogy miket teremtettünk, mert a felismerés hiánya nem mentesít a következményektõl. Az erkölcsös gondolatok hatására segítõ, harag és gyûlölet hatására pedig negatív elementálok keletkeznek. Az átoklényekrõl megjegyzendõ, hogy mivel poláris lények, egyik felük mindig a teremtõ személy aurájába kapcsolódik. A másik fél pedig a célszemély energetikai védelmétõl függõen képes rákapcsolódni az aurára. Ha ez nem sikerül, akkor bumerángszerûen visszavágódik a feladóhoz, visszaadva az összes beléültetett információt: magát az átkot. "

ezoterikus biznisz
2011. január 24. hétfő, 16:47 | szeti87   Előzmény

Hát igen, jó pénzért jósolni, átkot levenni, Harmadik szemet nyitani......hajaj. Szerintem sarlatánból túl sok van, igazi gyógyítóból meg kevés