Amikor egyedül lenni már nem magány | Önmegvalósítás.hu

Amikor egyedül lenni már nem magány

2019. szeptember 29. vasárnap, 4:29 | Edina9

Sziasztok!

Nincs magyarázatom arra hogy meditációm után mi vezetett ide hozzátok.
Abban biztos vagyok hogy válaszokat kapok azokra amiben Hitem még erősebbé válik.

Kislányként már érdeklődtem a spiritualitás felé. Nagy kérdések foglalkoztattak amikre csillapithatatlan volt a tudásvágyam. Nem tudtam pontosítani ezeket azonnal viszont éreztem hogy rossz nem lehet. Kerestem valamit úgy hogy az irány se volt épp tiszta elöttem. Hittem valamiben amit érezem hogy VAN de még nem tudok azonosulni vele. Ellenben elengedni se akartam az ismeretlent vagy babákra cserélni.
Ma 38 évesen tudom az igazi érték nem mérhető anyagi javakban és bár egyenlő esélyekkel indulunk ugyanarról a startról mégis különböző életútakat, feladatokat kapunk amiknek megértése majd befogadása lesz az Út amin járnunk kell. Kérdés jó irányba haladunk ? Honnan fogjuk tudni merre kell menni? Ha elesünk fel tudunk úgy állni és tovább menni? Lesz erőnk megoldani a feladatainkat?

Ezernyi kérdés amiknek válaszait kétségbe esve kutatjuk.
Mindenki keres valamit és tart valahová. Az út mindenkinek ingoványos. Én ma már nem nehézségnek élem meg hanem feladatnak aminek megoldása saját magunk által felállitott korlátai szabnak határt. Kiemelném hogy az akadályok csak addig okoznak gondot amig nem találjuk meg a benntről kifele látást amivel azonosulni is tudunk. Én-kép, tükör, ébredés, önbeismerés...kedvünk szerint nevezhetjük a lényeg hogy lényünké váljon folyamatos legyen a használata. Ez segít a Mindenbe való hitünkbe ami csak egy igazságot képvisel! Ezt felismeri mindenki kivétel nélkül!!! Ugyanazt a magot ültették el mindannyiunkba. Magyarul ugyanaz a feladat is ezáltal a cél is. Az arra vezető ösvényt senki nem láthatja teljesen tisztan igy azt ki kell taposni. Hogy a beláthatatlan meddig okoz buktatokat az rajtunk múlik.

Minden egyszerübbé és tisztábbá válik ha az értelem és érzelem egyesülni kezd egyensúlyt alkotva tökéletesre formálva. Ennek hiánya felelős ha nincs Harmónia magunkkal. Ezt a lehető leggyorsabban meg kell találnunk. Ha megvan azt érezzük és hogy egyedül lenni nem magány.
Materialis nincs Spirituális nélkül vagy fordítva. Te sem vagy önmagad addig ameddig csak érted és nem érzed is.

...igyekeztem egyszerű szavakkal fogalmazni mert így megérthetik azok is akik eltévedtek vagy keresik még az Egy Igaz Útat. Magasabb színten használt megfogalmazások már azok a tapasztaltok amelyeket megéltünk, megértettünk ezáltal tanúságokat levonva szintet lépünk. ( Eszter médium kinyilatkozásai sem érthetők mindenki számára). Kezdő Útkeresőknek legyetek Fény hogy elöbb “Haza találjanak” magukhoz. A tudás még nem bölcsesség!!! Utóbbi nélkül nem is hiteles az amit hirdetünk. Akik már tudják hogy feladatuk a másoknak való segítség vagy másnéven hírnöki tevékenység azoknak ez úgyis természetességükből fakad ezáltal lesznek Ők a Tanítók akik úgy adják át tudást ahogy Nekik tanították ahol az ÖrökÉlet nem egy kifejezés hanem az Igazság személyesen.

Célom hogy lámpás legyek akiknek szüksége van Fényre vagy inkább tegyek valamit Értük azzal amit én már megéltem, befogadtam. Ha egy eltévedtnek sikerül megmutatnom a “jó” irányt akkor nagyon megérte “kitérőt” tennem az átmeneti Létben.

Néha jó egyedül.
2019. november 24. vasárnap, 17:53 | wolfie

Elolvastam a bejegyzést és szerintem néha egyedül kell lennünk, ahhoz, hogy igazán megtalálhassuk önmagunkat. Jelenleg éppen ezt csinálom. Mindig hittem egy természetfeletti erőben, ami irányít minket. Hiszek a sors erejében is, valószínűleg jelenleg éppen egyedül kell lenned neked is. Egyébként sokat segít nekem, ha olvasgatom a horoszkópomat, lehet neked is el kéne kezdened, megnyugtat. https://www.astrohoroszkop.hu/