Agytréning | Önmegvalósítás.hu

Agytréning

2010. június 09. szerda, 22:24 | LEONA

Hallottatok már az Agytréningről? Sokat olvastam utána, és tetszik amiket írnak róla, de nincs személyes tapasztalatom, szeretném, ha valaki aki már volt, megosztaná velem az övét.
Nekem valamiért nem tetszik, hogy egy "gép" segítsége kell hozzá, nem tudom miért, lehet hogy ez csak egy előítélet. Szimpatikus dolgokat olvastam róla, de valamiért kételkedem benne.

Nem tudom miért ellentétes érzelmeket vált ki belőlem ez a dolog, vonz, hogy van valami jó technika, ugyanakkor az "agyra" összpontosít, abból indul ki... és a relaxálás, meditáció, e nélkül is elérhető... vajon most valaki ebből üzletet csinál, vagy valóban olyan jó, mint írják sok sok helyen?

Köszi a véleményedet!

HajduM képe
Micsoda reklám :))) Ügyes! De
2010. június 09. szerda, 22:48 | HajduM

Micsoda reklám :))) Ügyes! De átlátszó.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Leona pont nem reklámoz, hanem érdeklődik. :)
2010. június 09. szerda, 23:18 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Leona pont nem reklámoz, hanem érdeklődik. :)

LEONA képe
Ari vagy :D ez tűnhetett reklámnak is akár... rég voltam az
2010. június 09. szerda, 23:20 | LEONA   Előzmény

Ari vagy :D ez tűnhetett reklámnak is akár... rég voltam az oldalon... mint résztvevő, aztánkiderül itt reklámozgatok számomra ismeretlen dolgokat hahah

LEONA képe
Kösz, h szóltál, ez tényleg reklámnak tűnt, ahogy küldtem :D
2010. június 09. szerda, 23:21 | LEONA   Előzmény

Kösz, h szóltál, ez tényleg reklámnak tűnhetett, ahogy küldtem kivettem azt a részt :D Azért írtam weboldalt, mert illik becsatolni honnan idéztem.... legalábbis azt hittem, ezek szerint mégsem... szóval vélemény erről az izéről? :D

Valszeg oka van, hogy nem terjed el és anno a Buddháék meg a
2010. június 09. szerda, 23:21 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Valszeg oka van, hogy nem terjed el és anno a Buddháék meg a megvilágosodottak nem ezzel turbózták az agyukat.

Valahogy nekem, személy szerint az ilyen agyhullámos dolgokkal kapcsolatban nincsenek jó érzéseim. Biztos jó.. vagyis mankónak jó (lehet)... :)

Igaz nem ismerem, csak így látatlanba, ismeretlenül....

Volt szerencsém hozzá
2010. június 09. szerda, 23:19 | Alenka (útkereső)

A linken lévő képen egy Biegler nevű készülék látható. A szemüveg belsején színes ledek vannak és tartozik hozzá egy fejhallgató is. Kényelmes fekvésben szokás kezelni vele. A természetgyógyászati központban, ahol kezeltek, többek között az agyi folyamatok kiegyensúlyozására használják. Van jónéhány program, amit lehet használni allergia kezelésre, agyi ingerületátvitel javítására, így hormonális folyamatok kiegyensúlyozására, de dohányzásról leszoktatás is lehetséges, impotenciát is lehet vele kezelni.
Van, aki jót alszik, engem kifejezetten idegesített a kezelés, amit kaptam. Nem nagyon raktak utána rá a készülékre, nekem nem jött be, viszont más módszerek beváltak.

Az emberi szervezetet, mint tudjuk, nem az agy irányítja, ez néhány évtizede túlhaladott álláspont, amin a honlapnak nem sikerült túllendülnie. Persze egy agykontrollos mi mást mondhatna?

LEONA képe
NEM
2010. június 09. szerda, 23:24 | LEONA   Előzmény

Ezek szerint nekem is "jók a megérzéseim" egyszerűen valami azt mondja, hogy NEM :D és hogy ez nem lehet... valahogy sántít, meg ez az AGY dolog pláne :D köszi

néhány agyhullámos kezelés és majd visznek a francia idegen
2010. június 09. szerda, 23:26 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

néhány agyhullámos kezelés és majd visznek a francia idegen légióba harcolni :D :D :D Tudod, ilyen szemekkel :

Van, akinek nem jön be
2010. június 09. szerda, 23:29 | Alenka (útkereső)   Előzmény

De az impotens fickó, akinek az első kezelés során, ott helyben erekciója volt eléggé boldognak tűnt.:))
Kinek mi jön be?

LEONA képe
Ja, biztos örülhetett! :) ismerősöd?
2010. június 09. szerda, 23:32 | LEONA   Előzmény

Ja, biztos örülhetett! :) ismerősöd?

Nem ismerős, csak éppen ott voltam és elmesélte. Nem mutatta meg
2010. június 09. szerda, 23:39 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Nem ismerős, csak éppen ott voltam és elmesélte. Nem mutatta meg a büszkeségét, de ezt elnézem neki. :)

"éppen ott voltam és elmesélte" helyett azt olvastam, hogy éppen
2010. június 09. szerda, 23:40 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

"éppen ott voltam és elmesélte" helyett azt olvastam, hogy éppen ott voltam és ránéztem...
:)

Kíváncsiság:))))
2010. június 09. szerda, 23:46 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Kíváncsiság:))))

hermess képe
H: Nem a doktornő jött be?
2010. június 09. szerda, 23:36 | hermess   Előzmény

Pláne, ha szőke volt, és már régen használja azt az izét...

A doktornő 160 centi, barna hajú és 80 feletti, mármint
2010. június 09. szerda, 23:45 | Alenka (útkereső)   Előzmény

A doktornő 160 centi, barna hajú és 80 feletti, mármint kilókban, és állati jó fej.
Arcdiagnoszta. Zavarba ejtően pontosak a diagnózisai. Tapintatból viszont übertuti, csak akkor vágja az ember szemébe a sokat takargatott ügyeket, ha képes az ember elviselni.

Én szeretem a különböző biorezonancián alapuló
2010. június 09. szerda, 23:33 | Éva.

Én szeretem a különböző biorezonancián alapuló készülékeket,de ezt NEM.
Ki sem próbáltam,valahogy taszít.
Szerintem ,,féltjük'' az agyunkat,én legalább is.

Az agytréner terapeuta válaszol :-)
2013. december 07. szombat, 12:18 | lszaloki

Keresés közben találtam rá erre a bejegyzésre. Mivel ezzel a témával foglalkozom, van személyes tapasztalatom is. De nézzük a történelmet. Kapcsolódva Szabó Péter hozzászólásához, ez a módszer nem éppen újkeletű. Az első írásos nyomai ie.200-ból Ptolemaiosztól származnak. Egy forgó, résekkel ellátott kereket állítottak a napfény útjába és ezt a villogást vetítették a hisztériás személy csukott szemébe. De mint biztosan ismert, ez a módszer hangot és fényt használ. Nézzők pl. a sámán dobosokat. Ők nem ezzel dolgoznak? Tűzbe révülés és sámán dob. A túz bizony villog, a sámándob alapfrekvenciája kb. 7 Hz, ami pont a théta szint felső határa. Ismert még a tibeti kúltúrából egyfajta beavatási szertartás, ahol a beavatott középen ül, két oldalon két dobos dobol és egy harmadik szerzetes a harmadik szemébe tükör segítségével villógó fényt vetít. Ha Buddhától nem is maradt erről információ nyom, de azért az említettek is elég régiek. Ezt a technikát könnyen használhatóvá a modern elektronika tette, és az EEG méréseken alapuló vizsgálatok, tapasztalatok miatt lehet már tudatosan, célirányosan használni.
Az agy feladatairól lehet hosszasan vitázni, viszont vannak egyszerű tények, amiken nem érdemes. Agy nélkül nem tudunk élni a füldön. Az érzékelés köt össze bennünket a fizikai világgal. A befogadott információt az agy dolgozza fel és ez alapján döntést hoz, majd a cselekvést is irányítja. A testi funkciókat is irányítja hormonokkal és idegi elektromossággal. Nagyon egyszerűen bizonyítható, ha megsérül, akkor ezek a képességek is sérülnek. A másik irányt is meg lehet tapasztalni, ha bizonyos részeket, képességeket tudunk javítani, akkor javul a test működése. Ezzel foglalkozik az agytréning. Információ jöhet nem fizikai érzékekből is, módosult tudatállapotokban, ezzel találkozunk meditáció közben. Ezek az állapotok EEG-vel megfigyelhetők, tehát ennek is van agyi vonzata. Ezeknek az állapotoknak a vizsgálata indiában a leg fejletteb, mivel ott van sok alany hozzá :-). A jóga egyetemek rengeteg kísérletet végeznek a meditációs módosult tudatállapotokról. De minden meditációt gyakorló tudja, hogy a mély ellazulás nem mindíg működik, sőt van akinek egyáltalán nem. Jellemzően minél alacsonyabb energetikai állapotban vagyunk, annál kevésbé, pl. komolyabb betegségek esetén. A meditációhoz valamennyi energia kell. Ekkor van szerepe annak a bizonyos készüléknek, ami egy meditációs folyamaton tud végigvezetni bennünket, és ezzel lehetővé teszi a meditáció jótékony hatásainak a létrejöttét minden esetben. Ekkor is a meditáció gyógyít.