Tudatos teremtés | Önmegvalósítás.hu

Tudatos teremtés

Ha életed tudatos teremtője kívánsz lenni, ingyenes és fizetős lehetőségeket is tudok ajánlani, hogy ebben fejleszd magad.
Én a vonzás törvényére fókuszáltan tanítom a tudatos teremtést.
Előadásaimat, tanfolyamaimat, meditációs alkalmaimat, egyéni tanácsadásaimat elsősorban Budapesten tartom, de igény szerint járom az egész országot is, és az interneten keresztül is elérhető vagyok (skype, webinárium). Mediálásra (közvetítésre) szintén felkérhetsz, valamint szeretettel várlak NőiBulimon.
Bővebben informálódhatsz rólam és a tevékenységemről: http://www.BosegMindenTeren.hu/igy-segitelek

Mindig is az foglalkoztatott, hogy a Titok film és könyv pozitív világképe, és kissé felszínes hurráoptimizmusa összeegyeztethető-e a Buddhizmus időtálló, és mély értékeivel. Létezik-e olyan megközelítés, ami egyszerre segít élni e világot, és túl is mutat rajta, maradandó dolgokra építve.

foto_ks.bmp

1977. szeptember 16-án kezdtem meg utazásom ebben a fizikai világban. Szüleim, nem utolsósorban édesapám után Sándornak kereszteltek. Így lett az anyakönyvezett teljes nevem: Koródi Sándor. Itt most beszámolhatnék elvégzett és félig elvégzett iskoláimról, megszerzett és majdnem megszerzett nyelvismeretemről, de őszintén, ezeknek a dolgoknak egyre kevésbé érzem jelentőségét az életben való boldogulás, és egyáltalán a boldog, örömteli élet megteremtésében, megélésében.

Tartalom átvétel