lélek- és színterapeuta | Önmegvalósítás.hu

lélek- és színterapeuta

Évek óta foglalkozom az emberek segítésével. Célom mindig az, hogy megtanítsam az embereket szeretni önmagukat. Az önszeretet az alapja mindennek. Ebben nagy segítségemre vannak a delfinek. Az ő energiájuk közvetítésével megtapasztalható a feltételnélküli szeretet és az öröm, és ezt tudom én közvetíteni az emberek felé.

Tevékenységeim, melyekre szeretettel várom azt, akit megérintenek: Aura Soma konzultáció, Pillangó és Tengeri Esszencia konzultáció, Delfin-Energia Terápia, Delfin Relaxációs-Meditációs Klub, Delfinekkel úszás, Elengedés terápia, Születési Angyal konzultáció.

reka 2 mini.jpg

Lélekfelfedezőként hosszú utat tettem meg jelenlegi életem során, hogy újra emlékezővé válhassak, és újra tudatára ébredjek annak a felvállalt sorsnak, amit választottam magamnak e különleges kor küszöbén. Sok kudarc és tapasztalat irányított a sötétben bolyongva annak felismeréséhez, hogy én is „fényhordozó” vagyok, mint sokan mások is itt rajtam kívül. Születésemkor Magyarországot választottam helynek e lélekutazáshoz, és Budapest és környéke volt az a hely, amely legjobban vonzott tapasztalataim megszerzéséhez.

Tartalom átvétel