családállítás | Önmegvalósítás.hu

családállítás

Szigeti Kata önismereti tréner, a Léleksziget blog írója. Alapvégzettsége (mérnök) tanár, emellett képződött családterápiában, kineziológiában, és képzett rendszer és családállító is. Online önismereti tréningjei és csoportjai, konzultációi során a lelki egyensúly fejlesztése a cél. Rendszerszemléletben dolgozik, hangsúlyt fektetve a családi-generációs terhek letételére, az anyasebek, apasebek begyógyítására, és a bennünk élő gyermekhez való visszatérésre.

foto.JPG

A családállítás módszerével 2007-ben találkoztam és 2008-ban kezdtem el azt a két éves képzést, mely során a rendszerállítás elméletével és gyakorlatával behatóbban megismerkedhettem, neves és elismert hazai és külföldi szakemberek által.
Olyan gyökeres, átütő változásokat hozott a módszer szemlélete és élménye saját életemben, hogy a rendszerállítás „népszerűsítésével” szeretnék másokat is hozzájuttatni egy, a problémák megoldását eredményező, hatékony lehetőséghez.

Család-, és rendszerállítás Bert Hellinger és Olaf Jacobsen módszerével
PREPARE/ENRICH konzultációk
Egyéni és csoportos foglalkozások Budapesten és vidéken

Ref.:
http://www2.hellinger.com/nc/home/aufstellerliste/aufsteller-suchergebnis/
http://www.in-resonanz.net/adressenliste.html

Szakmai ismereteimet itthoni alapokra építve a 2008-10-es évek folyamán, Bert és Sophie Hellinger ausztriai "Hellinger scienica®" intenzív tréningjein, Olaf Jacobsen németországi "Freie Systemische Aufstellungen", illetve a "Ketten Együtt" műhely hazai "PREPARE/ENRICH" képzésén sajátítottam el.

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola hallgatójaként a mentálhigiénés szociális munkás szakon diplomáztam.
Többéves csoportvezetői gyakorlatom van – önismereti csoportvezetőként a Gyermekvédő Ligánál; pszichodráma asszisztensként a Magyar Pszichodráma Egyesületnél.
Az Iparművészeti Egyetemen tipográfiai végzettséget szereztem.

FGy.jpg

A családfelállítást a Rendszerakadémián tanultam, Angster Mária és Csurgó Sándor, valamint Bert Hellinger közvetlen tanítványai, Wilfried Nelles, Heinrich Breuer és Wilfried de Philipp tanítottak.

2008 tavasza óta tartok állítást csoportban és egyénileg is.
Arra törekszem, hogy az állítás során elfogulatlanul, minden szereplő iránt nyitott szívvel nézzem a kibontakozó képet, közreműködjek annak minél világosabbá tételében. Nem feladatom állást foglalni, ítélkezni, tanácsot adni. Az állítást alkamanként sámándob segíti.

Tartalom átvétel