Zentai Rudolf Gábor | Önmegvalósítás.hu

Zentai Rudolf Gábor

"A kristálygyógyítás nem a fizikai testtel foglalkozik, hanem azokkal, amelyek teremtik és fenntartják a fizikai testet."

Kíméletes, természetes, mellékhatások nélküli gyógymód, mely egyaránt hat testünkre, lelkünkre és szellemünkre. A kristályokat évezredek óta használják gyógyításra, rendkívül hatékony segítői az emberiségnek melyek közvetítik a földi és kozmikus energiákat.

A terápia magába foglalja:

* Tünetek gyors és hatékony kezelését
* A betegség okának feltárását, feloldását
* Energetikai gyógyítást
* Lelki blokk, emléksúly oldást
* Mély aura diagnosztikát és töltést
* Életerő átvitelt
* Életmód tanácsadást (inspiráció, táplálkozás)

A kristálygyógyászat megértéséhez röviden annyit kell tudnunk, hogy szerveink különböző rezgéstartományban (frekvencián) rezegnek, egészséges esetben harmonikusan, betegség esetén azonban sejtjeink "elhangolódnak" a normális frekvenciatartománytól. Biológiailag ilyenkor jön létre a fájdalom, amit a sejtek küldenek az agynak, hogy az figyelmével energiát küldjön oda és mozgósítsa a test öngyógyító erőit. A kristályok képesek finom energiáikkal hatást gyakorolni erre. Segítenek a gyógyuláshoz szükséges energiát pótolni, a blokkokat feloldani és visszaállítani az egyensúlyt. Ugyanez az elv érvényes érzelmeink és gondolataink esetében is, hisz vannak jó és rossz érzéseink, gondolataink melyeknek ugyanúgy kisugárzásuk van. Ennek tudatában alakították ki őseink a különböző gyógymódokat a kristályokkal.

Szemléletmódom egységes. Az embert egészként - test, lélek, szellemként veszem figyelembe és a tünetekre mint jelzésre tekintek. A gyógyítás nem korlátozódik a testi tünetekre (sőt nem szeretném a tüneteket elnyomni sem - mint ahogy azt sokszor a "hivatalos" orvostudomány teszi) sokkal inkább a testet felépítő, éltető és fenntartó rendszerében gyakorolok gyógyító hatást elősegítve a fizikai test gyógyulását.

Továbbá rendkívül fontos hangsúlyt fektetek az öngyógyító erőnk felélesztésére, valamint ennek erősítésére, fenntartására. Orvosokkal és alternatív gyógymódokkal való együttműködésre. A terápia része az életmóddal kapcsolatos tanácsadás, a táplálkozás és a természetes életmód annak érdekében, hogy a gyógyulás minden oldalról támogatva legyen.

Egyéni kezelések: minden kedden 9 és 17 óra között, előre egyeztetett időpontban

Helyszín: Trigon Új Energia Központ, 1074 Budapest, Csengery u. 15. fsz.

Bejelentkezés: 413-1389, 30/871-0483 (munkaidőben)

Telefon: 
+3614131389
Telefon: 
+36308710483
Beküldte: | 2009. aug. 28. péntek - 17:13

Hozzászólások

0 hozzászólás