Vörös Károly | Önmegvalósítás.hu

Vörös Károly

Tizenöt éve nem gondoltam volna, hogy villamos mérnök létemre ezotériával fogok foglakozni. Most már biztosnak látszik, hogy ez a terület megfogott a szépségével, nehézségeivel együtt. Parapszichológusként segítek a hozzám fordulókon. A fizikai testet masszázzsal, manuál terápiával hozom rendbe. Ha a belső szervek, szerv-rendszerek is „helyesbítésre” szorulnak, akkor a szellemgyógyászat, a PSI sebészet is a segítségemre van. Ezek után a felerősödött test már alkalmas a lelki terhek, sérelmek, blokkok a megoldására, elengedésre. A test immár elbírja a lelki teher felkutatását, a szembesülést, majd az elengedést. De így is csak annyit, amennyit még elbír.
A fizikai szem számára már nem látható akadályozó, terhelő gátló tényezőket is meg tudjuk szüntetni. Lelki részről a blokkok feloldása, a párkapcsolatok, életvitel megbeszélése, iránymutatása. A fikai testet támadó, gátló tényezők megszüntetése, mint a szellemi megszállóktól való megszabadítás, átok, rontás mágia levétele. Ha szükséges, előző életben is kutakodhatunk, egy vezetett, és ellenőrzött módszerrel.
Mindezt a tudást, ami felhalmozódott az évek során, szeretném átadni az erre nyitott, tanulni vágyók számára. Feladatom is, hogy a tudás, amit megtanultam, és megtanítottak, átadjam. Parapszichológia tanfolyam keretén belül a radiesztézia, az ember energetikai rendszere, szellemgyógyászat stb. hatalmas területéből csak párat emeltem ki. Továbbá a tradicionális reiki, karma törvényei, médiumok, fénytest síkjai.

Telefon: 
+36302877426
Beküldte: | 2010. jan. 19. kedd - 12:09

Hozzászólások

2 hozzászólás
Helló! Szeretném megkérdezni, hogy hol érdemes
2010. július 05. hétfő, 14:21 | phoebeth (útkereső)

Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy hol érdemes parapszichológusnak tanulni? Melyik a leginkább elfogadott iskola?

Válasz...
2012. szeptember 28. péntek, 17:17 | kobold   Előzmény

Jó 1 éves késedelem a válasszal. De talán mások is olvassák, így talán hasznos lehet még....

Manapság rengeteg iskola foglalkozik hasonló tananyaggal, de már nem találok parapszichológus képzést. Talán a tematika hasonló, de nem pont az. A többi is nagyon megfelelő a kezdő lépésekhez, ha nyitott a szem, fül, érzékek.

Elfogadott? Nehéz lenne ilyen jelzőre megfelelő és szívből ajánlani valamilyen előadást..... Inkább visszakérdezek. Mit szeretne? Ismeretet szerezni, tanulni vagy tudni. Esetleg csak a papír lenne fontos? Szerintem nagyon precízen végig kellene nézni az ajánlatokat. Elmenni személyesen és érdeklődni. Ezután magunkban, mélyen megkeresni az érzést, melyik áll a legközelebb a világunkhoz. Azán két lehetőség van. De ! Ne felejtsük, a döntésért senkit sem lehet okolni. És. Mindkettő lehetőségnek jónak, előre mutatónak, tanítónak kell szerepelnie eredményként......

Tisztelettel Kobold