Tauszig Klára | Önmegvalósítás.hu

Tauszig Klára

Tauszig Klára vagyok és a kineziológia One Brain ágával foglalkozom, a módszer nemzetközi okleveles hivatásos képviselője (konzultáns facilitátora) vagyok.
2005-ben találkoztam először ezzel a területtel és ez a találkozás bizony döbbenetes volt. Azonnal éreztem (a saját bőrömön), hogy a kineziológia segítségével egy-egy személyes gond milyen gyorsan és kíméletesen kezelhető. Lenyűgözött a hatékonysága, és az a hihetetlen testi, lelki és szellemi fejlődés, ami elérhető a segítségével.
Azóta is egyre jobban szeretem, becsülöm a módszert is és az embereket is, akikkel a tanulás folyamata és a kineziológia One Brain ágának gyakorlása révén találkoztam.

Nem tudom, hogy amikor mások elkezdik tanulni a kineziológia valamelyik ágát, akkor hogy indulnak neki. Tudják-e hogy segítőként szeretnének kineziológiával foglalkozni vagy „csak” az önismeretük fejlesztésére és a közvetlen környezetük segítésére akarják használni. Én az első pillanattól amikor komolyan felmerült bennem a kineziológia tanulásának gondolata, tudtam, hogy hivatásos segítőként szeretnék ezzel foglalkozni.

Telefon: 
+36205777644
Beküldte: | 2015. jún. 25. csütörtök - 01:22

Hozzászólások

0 hozzászólás