Tara | Önmegvalósítás.hu

Tara

q121.jpg

1994 óta foglalkozom ezotériával.A reinkarnációs terápia (utaztatás előző életekbe) 13 éve foglalkoztat,5 éve gyakorlom.Keressen bizalommal.

A reinkarnációs terápia egy holisztikus terápia. Egy olyan magasabb ént határoz meg, amely túllépi az egyéni élet határait, és azon munkálkodik, hogy ez a tudás minél inkább áthassa gondolkodás- és életmódunkat. A terápia lényege, hogy módosult tudatállapotban, az elmúlt életek traumatikus eseményei jönnek fel a tudatunkba. Ennek eredményeképpen gyors és drámai gyógyulások következnek be. Mentális, lelki és testi betegségek tűnnek el nyomtalanul. Nemcsak a testet gyógyítja, hanem a tudatot, a szellemet, az érzelmeket. Visszaviszi a pácienst a születése előtti életébe, egy másik élettérbe, hogy rájöjjön milyen nehézségekbe ütközik a mostani élete során. Más személyiséget kap, és más testben érzi magát, de mindvégig tudatában van annak, hogy ez a személyiség is a része. Ha még korábbi életébe viszik vissza az alanyt, egy másik személyiség, egy másik lét problémáival küszködik.
A reinkarnációs terápia előnye, hogy lehetővé teszi a probléma forrásának megváltoztatását, nem a beteg testi, lelki tüneteivel foglalkozik, hanem a tényleges okkal. Alkalmazásának célja, a jelenlegi életminőség javítása, a betegség megszüntetése. Ami a múltban kezdődött, hatást gyakorol az érintett személy testi, lelki, szellemi egészségére. Ez lehet gondolat, érzés, fogadalom, ígéret, döntés vagy traumatikus élmény. A megelőző életből származó okok a jelenben krónikus betegségként, vagy rossz fizikai állapotként, fóbiaként, fogyatékosságként, kapcsolatteremtési zavarokként, vonzalomként vagy viszolygásként realizálódik. Ha valaki nem készült fel arra, hogy énjének a rosszabbik oldalával is találkozzon, tartsa magát távol ettől a terápiától. Ez a terápia, teljes énünket világítja meg, nem csak azokat a részeket, amelyekkel meg vagyunk elégedve. Nem mindenki tud olyan módosult tudatállapotba kerülni, hogy sikerüljön visszatérni előző életeibe. Ennek oka lehet a félelem. Retteg attól, hogy valami szörnyű élményben lesz része. Okai lehetnek, hogy a páciensnek nem voltak előző életei, mert ő egy "fiatal lélek", és még nem élt földi életet, vagy, hogy az egyén legutolsó élete annyira traumatikus volt, hogy tudat alatt elzárta magában ezt az élményt.

A reinkarnációs terápia sok különböző területen segíthet: depresszió, stressz, fóbiák,meghatározhatatlan félelmek, egészségügyi problémák, halálfélelem, étkezési rendellenességek, családi problémák, függőség, szexuális problémák. Hatástalanítja a negatív hozzáállást azáltal, hogy megkeresi a jelenlegi problémák okait, és elindítja a pozitív változásokat. Megtanít bennünket arra, hogy azokat a feltételeket, amelyek meghatározzák jelenlegi életünket, mi magunk foglaljuk bele az életünkbe.

Telefon: 
+36705173839
Beküldte: | 2010. szep. 27. hétfő - 13:46

Hozzászólások

0 hozzászólás