Tamás Kata | Önmegvalósítás.hu

Tamás Kata

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó vagyok, az országban egyedül foglalkozom a David J. Grove féle Tiszta Kommunikációval: egyéneknek és csoportoknak segítek megoldásokat találni kérdéseikre a tudattalanjukban rejlő belső képek, a gondolkodást, viselkedést és érzéseket irányító metaforák segítségével.

Azt vettem észre, hogy ami igazán segít a hozzám fordulóknak, az a figyelem, az odafordulás, a szeretet – mindenféle változtatási szándék nélkül. Ebben az elfogadó, átölelő térben mindenki megnyílhat saját problémájára, aminek valójában ő a legnagyobb szakértője.

Sokan jönnek hozzám úgy, hogy jobb emberek szeretnének lenni: kevesebbet kiabálni a gyerekkel, eredményesebben kommunikálni, több pénzt keresni, hajlékonyabbá válni, vagy épp megvilágosodni. A valódi gyógyítás szerintem ott kezdődik, ahol az elfogadó térben a kliens el tud kezdeni megbarátkozni nem kívánatos részeivel, legvégül egész valójával.

A Tiszta módszerek révén képes vagyok feltétel nélküli elfogadás élményében részesíteni a hozzám fordulókat. Az elfogadó térben felfedezett megoldásokat azután együtt összekötjük az anyagi világ időhöz és térhez kötött realitásával. Ez a mély integráció a valódi változás, az igazi jóllét kikerülhetetlen és alapvető része. Az eddig nem ismert lehetőségek ezáltal válnak szerves részévé a kliens mindennapjainak, így lesz akadálytalan az áramlás és harmonikus az együttműködés a környezet és az Én között.

Szolgáltatásaim:
- Tiszta Kommunikációs tréning
- Metafora terápia

Telefon: 
+36303640364
Beküldte: | 2015. febr. 17. kedd - 15:07

Hozzászólások

0 hozzászólás