Skultéti-Szabó Katalin | Önmegvalósítás.hu

Skultéti-Szabó Katalin

A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, mint okleveles pszichológus végeztem. Klinikai szakpszichológus a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának Szakpszichológus Szakképzése elvégzése után lettem. Diplomám megszerzése óta, több mint 10. éve folytatok felnőttekkel és gyermekekkel pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás munkát. Munkatapasztalatomat pszichoterápiás osztályon, nevelési tanácsadóban és pszichiátriai osztályon szereztem. /Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, Bajcsy-Zsilinszky Kórház Rendelőintézet Pszichiátriai Osztály, Józsefvárosi Nevelési Tanácsadó, 1. számú Pest megyei Szakértői Bizottság, Ferencvárosi szakrendelő/.
Manapság szívesen tanítok is pszichológusokat a Károly Gáspár Református Egyetemen.
Több mint tíz éve veszek részt folyamatosan pszichoanalitikusan orientált sajátélményű egyéni és csoportos pszichoterápiában. Különböző pszichoterápiás módszereket ismerek: családterápia, pszichodráma, kognitív és viselkedésterápia, autogén tréning. Szemléletemben és gyakorlatomban az integratív módszert használom, a páciensek problémáinak megfelelően a módszerek kombinációit alkalmazom.
Forduljanak hozzám bizalommal, akik önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzdenek. Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak. Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal.

Telefon: 
+36202241225
Beküldte: | 2016. okt. 02. vasárnap - 19:58

Hozzászólások

0 hozzászólás