Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, életvezetési coach | Önmegvalósítás.hu

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, életvezetési coach

Üdvözöllek! Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, életvezetési coach vagyok. A segítő tevékenységhez a saját életem krízisei, negatív megélései vezettek el, melyek lehetőséget adtak arra, hogy önmagamba nézzek és a “miért?”-ekre és “hogyan?”-ra a választ önmagamban keressem. Az önismereti út során különböző módszerek, technikák, segítők, tanfolyamok, tréningek, könyvek, ill. szintén az önismereti utat járó emberek találtak meg, vagy én őket :-), ezek mind-mind a személyiségemet csiszolták, segítettek közelebb kerülni önmagamhoz, a valódi énemhez. Az önmunka pozitív következményeként megtanultam felelősséget vállalni önmagamért, az életemért, megtanultam hárítások, mutogatások nélkül élni, megtanultam élvezni, és szeretni az életet, megtanultam szeretni és elfogadni önmagam, megtaláltam a harmóniát.
Több mindent tanultam az évek során, hogy minél szélesebb ismerettel rendelkezzem, és minél hatékonyabban tudjak segíteni a klienseimnek, az embert és problémát együttesen figyelembe véve választom a módszert és eszközöket, amivel segíteni tudok, így teljesen személyre szabottak a konzultációk.

Ha úgy érzed, hogy Te is felkészültél és Te is szeretnél elindulni azon az úton, ahol megismerheted önmagad, megértheted az okokat és miérteket; vagy változtatni szeretnél, akkor szeretettel várlak, hogy segítsek Neked az önismeretben, és abban, hogy elérd a vágyott lelkiállapotot, és lerakhasd a rögzült negatív viselkedésmintákat – egy szebb, boldogabb jövő érdekében!

Amivel segíthetek:
- egyéni konzultáció
- valamint különböző önismereti, és személyiségfejlesztő tréningek, tanfolyamok

Bővebb információ: https://www.stressz-oldas.com/

Telefon: 
+36703191029
Beküldte: | 2010. dec. 05. vasárnap - 12:45

Hozzászólások

0 hozzászólás