Rudnicai Margit | Önmegvalósítás.hu

Rudnicai Margit

„A reális önismeret szabadságélménye összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a félelem attól, hogy szembenézzek hibáimmal.”

Bak-Ikerként egész életemben azon fáradozom, hogy egészséges egyensúlyt tudjak találni a fönn és lenn, az anyag és szellem, a determináció és a szabadság között. Évek óta foglalkozom önmagam megismerésével, határaim tágításával (Osho módszerei, bioenergetika, médiumi területek, testmunkák, Megvilágosodás Intenzív, energetikai módszerek, családállítás, Avatar). Szeretem magam belevetni a mély változás lehetőségét adó technikákba és hagyom magam vezetni abban, mi után mi más következzen.
Kifejezetten izgalmasnak találom a tudat tanulmányozását, történjen ez egyéni szinten, egy csoport szintjén, vagy egy tágabb kollektív tudat szintjén.

Minden hozzám forduló esetében azon dolgozom, hogy közösen megtaláljuk azokat a sebpontokat, hitrendszeri gátakat, traumákat melyek nem engedik meg az élet teljességének befogadást. Mindig arra törekszem, hogy a tudat képes legyen egy új nézőpont megtapasztalására és ezen keresztül belső erőforrásainak növelésére.
Többféle technikával állok a hozzám fordulók rendelkezésére: Hellinger féle család- és rendszerfelállítás, szervezetállítás, coaching, Avatar (a tudatos teremtés művészete), traumaterápia, reiki, belső utazás.
Mostanában a változás pszichológiája érdekel és ezzel összefüggésben az NLP.

Telefon: 
+36206628741
Telefon: 
+36305686614
Beküldte: | 2009. jún. 30. kedd - 22:12

Hozzászólások

0 hozzászólás