Pozsgai Nikoletta | Önmegvalósítás.hu

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta7mini.jpg

Saját életem és klienseim tapasztalatai alapján folyamatosan kutatom azokat a mélyben megbúvó mozgató rugókat, amelyek meghatározzák döntéseinket, lépéseinket. Megértettem, hogy a valódi indítékaink a tudatalattiból erednek elsősorban és ha igazán változtatni akarunk sorsunkon nem elég pozitívan gondolkodni, nem elég teremtő gondolatokkal és kívánság táblával egy jobb világ után ácsingózni. A hitrendszerünket kell alapjaiban megváltoztatni ahhoz, hogy valóban változást érjünk el életünkben. Megtaláltam azt a módszert, ami számomra leginkább a kiutat jelentette a hitrendszeri blokkok fogságából: a kineziológiát. Ezen kiváló módszert sikerrel alkalmazom a terápiás folyamatokban is.

A munkám során kialakult egy speciális terület, amihez kapcsolódón a legtöbben felkerestek: ez a női önmegvalósítás témaköre. Ezen a területen, több mint öt éve dolgozom egy általam összeállított és tökéletesített módszeregyüttes - a holisztikus karrier-tanácsadás segítségével a hozzám forduló pályaválasztás előtt álló fiatal nőkkel, pályamódosítást fontolgató középkorú asszonyokkal. Életcélt és életutat elemzünk, tehetséget keresünk és karrier-utat tervezünk.

Így, női önmegvalósítás specialistaként, jellemzően két terület hozzájárulásával, holisztikus karrier-tanácsadóként és kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük. A női értékek tudatosításával igyekszem a nők önbecsülését és így kiteljesedését elősegíteni.

Szívesen fogadoma a kérdéseket a http://noionmegvalositas.wordpress.com vagy a http://csaladeskarrier.wordpress.com oldalakon.

Telefon: 
+36703363529
Beküldte: | 2008. szep. 12. péntek - 21:25

Hozzászólások

0 hozzászólás