Pongrácz Rita | Önmegvalósítás.hu

Pongrácz Rita

2006-ban indultam el céltudatosabban az önismeret útján, életem egy érzelmi viharos időszakában. Az út elvezetett több tanítóhoz és többféle módszer kipróbálásához. Nem titkolom, magamat akartam „megszerelni”!
Megjártam táborokat, az Éden Felnőttképző Központ spirituális önismereti tanácsadás képzését, Numerológia szakot és rövidebb-hosszabb tanfolyamokat végeztem egyre növő lelkesedéssel és tudásszomjjal. Majd megérkezett az életembe az SVT - Spirituális Választerápia csodálatos világa, amely elvarázsolt, és amelyben folyamatosan mélyítem megértésemet. Ekkor már másokat is szívesen „szerelgettem”.

2013-ra megerősödve éreztem magam ahhoz, hogy közgazdasági pályámat egy másfajta életre cseréljem. Már nem csak magamon és családomon szeretnék „szerelgetni”, örülök annak, ha bárki hozzám fordulónak segíthetek tudásom, eszközeim által.

A Szivárvány Forrása Központ berobbant az életembe, úgy jött életre, hogy észre sem vettem, mikor „fogant”. Meg akart születni, hát utat tört magának. Köszönöm Szellemnek és Segítőimnek, köszönöm Férjemnek, köszönöm Családomnak, hogy töretlenül mögöttem állnak! Köszönöm a csodálatos Társaknak, akiket Szivárvány Forrása által ismerhettem meg és nyitottan állok csodás közös kalandjaink elé!

Ennél bővebben: Minden pillanat értékes. Teljes életet csak úgy élhetsz, ha mindenben tudatos maradsz! Ehhez segítelek hozzá kezeléseimmel, amelyet jelenleg 2 formában nyújtok: SVT-Spirituális Választerápia valamint Access Bars kezelések.

Telefon: 
+36309706006
Beküldte: | 2014. szep. 04. csütörtök - 15:15

Hozzászólások

0 hozzászólás