Péterfy Erzsébet | Önmegvalósítás.hu

Péterfy Erzsébet

honlap bemutatkozó fotóm.jpg

Péterfy Erzsébet kineziológus vagyok. Az egészségügy számos területén dolgoztam. Mindig élt bennem a vágy, hogy segítsek embertársaimnak, részben ezért is tanultam pszichológiát, karakter numerológiát, feng shui-t.
A kineziológia számomra egy életprogram. Fantasztikusnak tartom, hogy azt csinálhatom, ami egyben a hobbim is. A módszer nagyszerűsége véleményem szerint abban rejlik, hogy javítja életünk minőségét, növeli tudatosságunkat, így életünk irányítását valóban mind nagyobb mértékben kezünkbe vehetjük. A problémákat már nem problémaként, hanem megoldandó feladatként kezdjük el kezelni. A kineziológia segítségével számos testi és lelki probléma megoldható és ez által jelentősen javítható életünk minősége.
Egyéni oldások formájában segítem a hozzám forduló embereket életszemléletük megújításában, képességeik felismerésében, személyiségük fejlődésében. Tapasztalatom, hogy néhány kezelés hatására a szervezetünkben megbomlott egyensúly képes visszaállni, öngyógyító folyamat indul be az adott problémához kapcsolódó érzelem feldolgozásával, megértésével és nagyon egyszerű korrekciós módszerek alkalmazásával.
A kezeléseim során a kineziológiának számos módszerét alkalmazom, esetenként a Bach-virágterápiával kiegészítve.
Szeretettel várom Szegeden vagy Budapesten.

Péterfy Erzsébet
kineziológus
www.peterfykineziologia.hu
E-mail: erzsebet@peterfykineziologia.hu
Mobil: +36/70-216-66-88

Telefon: 
+36702166688
Beküldte: | 2010. febr. 16. kedd - 18:09

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre