Pécsi János | Önmegvalósítás.hu

Pécsi János

Pécsi János vagyok, immáron több, mint három évtizede foglalkozom az emberi problémák testi megjelenésének gyökeres megoldásával, és ezen "szolgálati idő" alatt sokan kerestek meg komoly betegségekkel, amelyek kezelése meghaladta orvosdoktoraik lehetőségeit. A bennem élő teremtő erő által elért enyhülés, és megszabadulás mindenkinek megváltoztatta az életét, aki beengedte a változást, mert egészen másként kezdte el nézni és látni a világ dolgait!

Hit vallásom, a Szent Biblián alapul, és Krisztus központú. Hiszem, hogy minden betegségünk elmúlhat, ha elfogadjuk azok üzenettartalmát, és beépítjük életünkbe azokat a változtatásokat,amelyek a kialakulásukat, továbbfejlődésüket megakadályozza. Nincs jó ember, vagy rossz ember! Csak olyan ember van, akit félelmek kínoznak, és önbizalomhiány! Döntéseinket pedig mindig az adott pillanat határozza meg, ezért akkor és ott csak jól választhatunk! Az általam nyújtott segítség abban támogat, hogy felismerjük döntéseink hátterét, és megbocsáthassuk önmagunknak saját gyarlóságunkat! Támogatom a felismerést, hogy "jól csak a szívével lát az ember", és hogy a jószándék jóval többet nyom a latban, mint az eredmény!

Várok mindenkit, aki megelégelte földi kínlódását, és kész tenni is a jobb, boldogabb életért! Segítek, hogy a felismerés, és a tenni akarás mellé a testi tünetek enyhülése, eltünése is meghozza a várva várt gyógyulást, és az új életet!

Telefon: 
+36203619502
Beküldte: | 2009. júl. 08. szerda - 09:52

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre