Pálvölgyi Krisztina | Önmegvalósítás.hu

Pálvölgyi Krisztina

Skorpió nappal születtem, azt hiszem, ez sok mindent megmagyaráz. A vonzódásomat a misztika, a pszichológia, a lélek felé, hogy egészen kicsi korom óta keresek. Tanítókat, mestereket, önmagamat, a saját utamat. Szerencsém volt, mert a „véletlen” mindig jó irányba terelt. Mindig megtalált AZ az ember, AZ a könyv, AZ az egy mondat, amire akkor és ott, szükségem volt ahhoz, hogy haladni, fejlődni tudjak.

Hitem szerint átutazók vagyunk a világban, ebben a fizikai testben. Fejlődni jöttünk, tanulni, hogy minden egyes megtestesülésünkkel magasabb szintre emelkedhessünk, míg el nem érjük a végső, megtisztult állapotot, ahol képessé válunk az önzetlen, viszonzást nem váró szeretetre.

Régóta foglalkoztat a sors, a karma kérdése. Hogy mi célból születünk éppen akkor, éppen oda, ahova... - miért azok az emberek vesznek körül bennünket, akik? Miért érezzük néha azt, hogy egy-egy mágikus pillanat, vagy találkozás kifordítja a világot a négy sarkából?

Hiszem, ha egy-egy elakadásban nem problémát, hanem megoldandó feladatot látunk, ha hittel, és kellő elszántsággal indulunk neki, be tudjuk teljesíteni az általunk vállalt sorsot. Ezen az úton segítek haladni a hozzám fordulóknak is, hogy ki-ki önmagát megismerve közelebb juthasson ahhoz a belső maghoz, a tiszta bölcsesség hangjához, ami mindenkiben ott lakozik, ami képes őt átsegíteni a nehézségeken. Segítek, hogy rátalálhasson az útra, ami számára rendeltetett, az útra, ahol megláthatja, és megismerheti végre valódi önmagát, és megtanulhat újra boldognak lenni.

A jelen élet problémáinak nagy részét már a születésünk előtti időkből, a magzati korból hordozzuk. Fájdalmas-katartikus élmény, újra megélni egy-egy ilyen pillanatot. Felnőttként megtapasztalni, megérezni az akár csak néhány hetes embrió érzéseit, újra élni sok év távlatából az akkor elszenvedett traumát. A felismerés magában hordozza a tudatosulást, a megértést, és ezáltal a gyógyulást is. Egyfajta megvilágosodás ez, felébredés, a sok kis részlet egy nagy egésszé áll össze általa. Segítőként soha nem a patológiát, a tünetet gyógyítani a feladat, hanem megtalálni az okokat, feltárni a probléma gyökerét, onnan elindulni, biztos alapokra építkezni. A megoldás mindig bennünk van.

Nem véletlen, hogy Ön most e sorokat olvassa.

Talán dolgunk van egymással… - talán elakadt, talán csak egy mondat, vagy néhány konzultáció szükséges ahhoz, hogy újra megtalálja a helyes irányt. Az is lehet, hogy hosszú, kemény és küzdelmes munka vár ránk, de érdemes belevágni. Önmagunk megismerése, a belső mag, a lélek felfedezése sokszor fájdalmas, de csodálatos élmény.

Sosem késő elindulni, a boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út…

Telefon: 
+36303970725
Beküldte: | 2013. dec. 10. kedd - 13:01

Hozzászólások

0 hozzászólás