Palacskó András | Önmegvalósítás.hu

Palacskó András

Mindig is az foglalkoztatott, hogy a Titok film és könyv pozitív világképe, és kissé felszínes hurráoptimizmusa összeegyeztethető-e a Buddhizmus időtálló, és mély értékeivel. Létezik-e olyan megközelítés, ami egyszerre segít élni e világot, és túl is mutat rajta, maradandó dolgokra építve.

Tudatos Teremtés Iskolája néven indítottam egy programot, mely alkalomról alkalomra bővül, és fejlődik. 18 év ezoterikus tanulmányait, emberekkel való személyes foglalkozást és vallásbölcseleti képzést ötvöztem benne. Segít felismerni a szülők hatásait magunkon és tovább lépni rajtuk. Alapos magyarázatot nyújt a vonzás törvényének alkalmazásáról. Lila és rózsaszín ködöt is nélkülöző, érthető magyarázatok.

Elengedés címen tartok egy szenzációsan jó programot, ami agyazás nélkül segít továbblépni az ellenállásainkon, rossz tudatállapotainkon. Többen a megvilágosodást is elérték ezzel a módszerrel (pl. David R. Hawkins), de használható a pénzügyi, egészségügyi helyzetünk javítására is. Az első tanfolyam részvevői alig egy hónap után csodás eredményekről számoltak be. Félóra alatt állítottuk meg egy daganat növekedését, és szüntettük meg a velejáró fájdalmakat.

Rendszeresen tartok előadásokat Önbecsülés, Pénz és Spirituális párkapcsolat témakörökben.

Személyes konzultációra megkereshetsz gyakorlatilag bármilyen témával.

Telefon: 
+36204514569
Beküldte: | 2010. ápr. 02. péntek - 15:52

Hozzászólások

0 hozzászólás