Miklós Gabriella | Önmegvalósítás.hu

Miklós Gabriella

'81-ben születtem Budapesten.

2008-ban ismerkedtem meg a Reikivel, mert válaszokat kerestem életem azon szakaszának dolgaival kapcsolatban. Aztán megfogott benne a gyógyítás lehetősége, és az, hogy esetleg segíthetem más emberek életét is. 2009-ben lettem mester. A Reiki volt az, amely elindított azon az úton, melyen ma is járok.
A reiki nem csak gyógyításról szól, nagyban segíti az egyén spirituális fejlődését is - ezt saját magamon tapasztaltam elsősorban.

Végzettségemet tekintve alternatív mozgás- masszázs terapeuta vagyok, de jelenleg elsősorban masszőrként (Thai masszázs) lehet velem találkozni, és Reikit tanítok.

Elvégzett tanfolyamaim:
- reiki 1, reiki 2, reiki mester
- pszi-sebészet 1, pszi-sebészet 2.
- talpmasszázs
- angyalkommunikáció
- villámolvasás
- természetgyógyászat - ETI vizsgával
- thai masszázs továbbképzés
- frissítő olajos masszázs

Ezeken a tanfolyamokon megszerzett ismeretek és tapasztalatok, megváltoztatták az életemet és az életszemléletemet egyaránt.
A Reiki tanításának kezdetben ellent álltam, magam sem tudom miért - többen kerestek meg, hogy jönnének hozzám tanulni, pedig akkor még eszemben sem volt. Azóta tudatosabban figyelek a jelekre. Rájöttem, hogy a tanítás, nem csak az átadott Reiki szintekről szól, hanem további tanulásról, megtapasztalásról és ami nagyon fontos, spirituális fejlődésről.

Akik megkeresnek, igyekszem a tőlem telhető legjobb segítséget nyújtani, legyen szó útkeresésről, masszázsról.

Aktualitásokat a honlapomon találják.

Beküldte: | 2011. jún. 12. vasárnap - 17:29

Hozzászólások

0 hozzászólás