Mészáros Rezeda | Önmegvalósítás.hu

Mészáros Rezeda

A gondolatok és az elme működésével foglalkozom, de nem a megszokott hagyományos módon Mert minden fordítva van. A megszokások pedig folyamatosan ismétlődő élethelyzeteket produkálnak, pont olyanokat, amin változtatni szeretnénk.

„Amikor nagyon szenvedünk mindent és mindenkit meg akarunk változtatni, csak a látásmódunkat nem”.

Egész életünkön át a gondolatainkhoz fűz a legszorosabb kapcsolatunk. Velük fekszünk, kelünk és mindenhová elkísérnek minket. A gondolatok a fejünkben jönnek-mennek egész nap. Figyeld meg egyszer, hogy pillanatok alatt megváltozik a kedved. Egyszer jól vagy aztán rosszul. Ennek az oka, hogy akaratlanul el hisszük a gondolatainkat pl.: a párkapcsolattal, munkánkkal, vagy akár a pénzügyi helyzetünkkel vagy bármivel kapcsolatban.

Folyamatos hullámvölgyek jönnek attól függően, hogy melyik gondolati mintába ragadtunk bele. Az elme nem tud különbséget tenni a gondolatok és a valóság között! Ezért keveredik össze minden, és ez szüli a kilátástalanságot, félelmet, bizonytalanságot, betegséget, depressziót, boldogtalanságot… stb.

Megtanuljuk a környezetünkben élők gondolatait és el hisszük, hogy ezek a sajátjaink és elindul a szenvedés, ami végig kíséri az életet, pedig ezek a gondolatok nem a tieid és nincs bennük semmi személyes, hiszen mindenki ugyanazt tanulta generációkon keresztül. Ha ezt meglátod és meg is érzed, pillanatok alatt elindul a változás.

Megnézzük, melyek azok az elhitt és gátló gondolatok, amik miatt nem tudsz lépni, és változtatni. Gyakorlatias konkrét segítséget adok egy egyszerű, mégis hatalmas erejű módszerrel, ami a félelmeket, hiedelmeket, rossz érzéseket… stb. kérdőjelezi meg és a saját válaszainkkal juttat el a gondolatok mögötti valósághoz.

Sokszor hívtak rádiós műsorokba, cégekhez, iskolákhoz előadásokat, segítséget nyújtani és több mint 12 évnyi tapasztalás után úgy érzem, hogy az embereknek a mai napig szüksége van arra, amit csinálok.

Várlak szeretettel, ha elég nyitott vagy és nem riadsz meg egy életre szóló változástól.

Beküldte: | 2012. febr. 22. szerda - 10:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre