Kovács Nóri | Önmegvalósítás.hu

Kovács Nóri

Kovács Nóri vagyok, meditációs tréner, hipnoterapeuta, léleksegítő, támogató, a Fejlődésterápia megalkotója. Célom, hogy aki hozzám fordul, kérdéseire választ, problémáira megoldást találjon. A kezelések során fontos számomra, hogy megkönnyebbülten, feltöltődve távozzon mindenki. A problémától függően többféle meditáció alapú technikát alkalmazok. Hiszem és tapasztalom, hogy a fizikai világunk mellett létezik egy láthatatlan világ, mely megismerésével, felfedezésével az élet könnyebbé, szebbé válik. Nincs lehetetlen, bármit képes vagy megteremteni! Megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül a nagy világban, mindig van segítség!
Sosem tudtam kiegyezni azzal az elmélettel, hogy szenvedni kell. „A szépségért meg kell szenvedni.” „A jó dolgokért mindig meg kell küzdeni.” „ha nem küzdöttél meg érte, nem fogod megbecsülni.”…stb. Ezeket mindig nehezen fogadtam el, nem értettem, ha jó, akkor miért kezdődik rosszal?
Ezt a hozzáállást hoztam magammal, és törekszem minden egyes kezelésem során arra, hogy a lehető legkevesebb szenvedés árán jussunk el közösen a megoldásig. Ennek a szemléletnek megfelelően a cél mindig az, hogy az az út, amerre szükséges mennünk a fejlődés, a problémamegoldás érdekében, az tetszetőssé váljon, mielőtt arra rálépünk. Célom, hogy a fájdalmat minimalizáljuk. Nem hiszem, hogy a szenvedés (esetleg önsanyargatás) által kerülünk közelebb a harmóniához. A tapasztalás, fejlődés, elengedés, bölcsesség és alázat, de legfőképp a szeretet és elfogadás teljes megélése vezet a harmónia felé. Előfordul, hogy útközben fájdalom ér, de a fájdalom megtapasztalása is emelkedhet egy olyan szintre, ahol ez nem egy kellemetlen érzés, hanem inkább elfogadása annak, hogy a fejlődés, változás része.
A meditációs kezelések során fantasztikus élmény látni és érezni, hogy az, aki hozzám fordul, ugyanazokon a tapasztalásokon megy keresztül, mint én: érzi és egyre tisztábban látja, ki ő valójában, egyre könnyedebbé, szabadabbá válik, megszabadul a problémáitól, életeken át hurcolt blokkjaitól a segítségemmel.
2015-ben egy szerelmi bánat adta meg nekem azt a löketet, mely a meditáció felé sodort. Így visszagondolva, hihetetlen, hogy pont egy szerelmi bánat indított el az úton, hiszen sosem voltam az a nagy párkapcsolatokért rajongó valaki, a férfiakban sosem bíztam annyira, hogy lehetőséget adjak neki arra, hogy a szívemet teljesen össze tudják törni. Nos, az életben vicces fordulatok vannak…
Korábban is éreztem, hogy szeretek segíteni másoknak, azaz imádom azt az érzést, amikor mások segítségére lehetek, de ez ennél több. Egy-egy meditáció egy újabb darabka ént mutat meg, egy újabb darabját a nagy kirakósnak, mely én vagyok. Rájöttem, hogy egy teljesen új világ vár felfedezésre, ami nem máshol, mint bennem található.
Szabályszerűen rákattantam a felfedezésre, elkezdtem habzsolni a tanfolyamokat, előadásokat: tanultam Omyno-t, utaztatást előző életekbe, számmisztikát, kapcsolatfelvételt őrangyallal, belső mesterrel, szellemidézést, vagy épp ellenkezőleg, szelleműzést, hipnózist, energiakapuk használatát, ásást, szomatodrámát, kristályterápiát, Tarot kártyavetést, Thetahealinget, pszichodrámát…stb.; eljártam női körökbe, közös meditációkra, családállításokra, indiai jógik előadásaira, Krisna előadásokra, Pál Feri méltán híres előadásaira, pszichológiai előadásokra, az Anamé programba, igazából bármire, amit csak találtam és szimpatikus volt. A könyvek terén sem volt más a helyzet, talán csak annyi különbséggel, hogy azokat már célirányosan, őrangyalom/belső mesterem javaslataira választottam ki. A legtöbbje spirituális vagy pszichológiai témájú volt, egyet emelnék ki, amit abszolút nem ebbe a körbe tartozik, mégis eme téren járult hozzá a fejlődésemhez, az az Egri csillagok Gárdonyi Géza tollából.
Mindezek egyvelegéből formálódott ki az, ami és aki jelenleg vagyok, és amivel a Te fejlődésedhez hozzá tudok járulni.

Telefon: 
+36308933508
Beküldte: | 2019. szep. 18. szerda - 12:33

Hozzászólások

0 hozzászólás