Klausz Réka | Önmegvalósítás.hu

Klausz Réka

A Kahi Healing egy összefüggő gyógyítási rendszer, mely négy szinten gyógyít: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.

A KaHi gyógyítás összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással,és a legújabb orosz gyógyítási technológiákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően, a KaHi gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzákötve.

Ezáltal a KaHi Healing egy négydimenziós, egységes gyógyítási koncepció. Szelíd érintésekből áll, melyek megtapasztalása, egyfajta természetes élményt okoz. Egy KaHi kezelés így minden ember számára érzékelhető és átélhető. Az emberek öngyógyító ereje eközben felébred, és mint a homeopátiánál, hatványozódik. A változás már a gyógykezelés során is érezhető, rendkívül kellemes és felszabadító érzést nyújt.

A ThetaHealing technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket - négy, vagyis: lényegi, genetikai, történelmi és lelki síkon -, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Ez azonnali változásokhoz vezethet. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat egészségünkben és jó közérzetünket tekintve.

Telefon: 
+36309195443
Beküldte: | 2012. máj.. 26. szombat - 08:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre