Kisnémet Mónika | Önmegvalósítás.hu

Kisnémet Mónika

Kisnémet Mónika

Pszichológusi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Intézetében folytattam, 2011-ben végeztem. 2009-2010-es évek a természetgyógyászi alapok és a kineziológia (One Brain és az Edukineziológia) elsajátításával is teltek. Kineziológus szakvizsgával rendelkezem. A Három-Az-Egyben (One Brain) kineziológiai ágon belül konzultáns facilitátori szintet értem el.

Nagyon fontosnak tartom szakmai ismereteim folyamatos bővítését, mélyítését, 2010-2012 között családterápiás módszerspecifikus képzésen folytattam tanulmányaimat, s így szupervízió mellett családterapeuta jelöltként ma már családkonzultációkat is végezhetek. Szupervízorom: Kovács Miklós kiképző családterapeuta.

A humán területeket érintő tanulmányaimat megelőzték az üzleti élettel kapcsolatos iskolaévek. A BGF Külkereskedelmi Főiskolán közgazdászként végeztem nemzetközi marketing és TQM szakon 2001-ben.

Munkám során az emberi értékeket, a kiteljesedést és a boldogságot helyezem fókuszba. Legyen az akár egy üzleti HR projekt, vagy akár a lelki segítségnyújtás, vagy az ismeretek, lehetőségek megmutatása. Köszönve a vállalatmenedzsmenti tanulmányaimnak, a kineziológia és a pszichológia áldásos segítségének, valamint a 15 éves munkatapasztalatomnak ma már eljutottam oda, hogy én is tudok segíteni cégeknek, vezetőknek, embereknek, hogy sikeresen megoldják problémáikat és elérjék céljaikat. Legyenek azok akár magán, akár karrier vagy a szervezet emberi erőforrásával kapcsolatosak!

Meggyőződésem, hogy mind a nyugati tudományokra, mind az alternatív technikákra, módszerekre szükség van, és ezek nem egymás ellenében mennek, hanem nagyon is egymást kiegészítik. Rendszerszemléletű vagyok, és holisztikusan tekintek az embere, és annak problémájára. A természetgyógyászat egészség fogalmát, miszerint “az egészség az a természettel harmonizáló, testi (beleértve az energetikait is), lelki, szociális és életszemléleti (szellemi) dinamikus egyensúlyi állapot” teljes mértékben magaménak érzem, és mindig szem előtt is tartom. Így képzéseim magukba foglalják mind a nyugati tudományokat (közgazdaságtan, pszichológia, családterápia), mind az alternatív erőforrásokat (kineziológia, facilitátori tanácsadás, AFT).

Beküldte: | 2013. máj.. 04. szombat - 20:40

Hozzászólások

0 hozzászólás