Karina Hubert | Önmegvalósítás.hu

Karina Hubert

Spirituális Terápiák és Spirituális Tanoda

Hubert Karina vezetésével

Engedd meg kedves látogató, hogy pár sort írjak magamról bemutatkozásképpen:

Parapszichológusként, kineziológusként, spirituális életvezetési terapeutaként rendelkezem azokkal az információkkal, stratégiákkal, filozófiákkal, tapasztalatokkal, tudással és képességekkel, amelyek segíteni tudnak neked abban, hogy képes legyél az életed meg változtatására.

Tisztánlátó képességgel születtem egy spirituális családba, így gyermekkorom óta az életem része az ezotéria és a pszichológia, majd folyamatosan úgy alakítottam az utamat,hogy a leheto legközelebb kerüljek a spirituális,a Lélek Birodalmát érinto dolgokhoz.

Életvezetési terapeutaként éveket töltöttem bizonyos szakterületek tanulmányozásával és folyamatosan gyujtöm a kulcsfontosságú módszereket az eredmények gyorsabb eléréséhez.
Én sem hoztam mindig jó döntéseket, én is elszúrtam dolgokat. Ám egy nap úgy határoztam, hogy függetlenül attól, milyen döntést hozok, rugalmas maradok, levonom a következtetéseket, tanulok belolük és arra használom ezeket a tanulságokat, hogy a jövoben jobb döntéseket hozzak és átadjam a megélt tapasztalataimat. Neked.
Ha hasznosítod ezeket a tapasztalatokat, amiket megosztok veled, azonnali változásokat élhetsz meg az életedben.
Felfedezed, mi késztet arra, amit csinálsz; megtanulod, mely érzelmek erosítenek, melyek gyengítenek és hogyan alakíthatod át az életedet.
Az általam tanult technikák által helyrehozod a fizikai egészségedet is és úgy ébredsz fel minden reggel. hogy energikusnak és erosnek érzed magad, újult erovel kezdve a napot. A cél az, hogy ne csak jól nézz ki, hanem érezd is jól magad!

Küldetésemnek nem a népszeruség és ismertté válás a célja, hanem az, hogy minél több hozzám forduló embertársaimnak tudjak segíteni. Ha szeretnéd, hogy életed jobbra forduljon, hogy bármely problémád gyorsan megoldódjon, és sokkal elégedettebb legyél, akkor bátran fordulj hozzám segítségért.
Bátran fordulj hozzám,ha az életedben változások zajlanak vagy döntéseket akarsz hozni,ám szükséged lenne megerosítésre vagy éppen tudni szeretnéd,mire figyelj oda jobban,hol legyél kelloképpen óvatos.
Dolgozzunk közösen azon, hogyan tartsd kézben az Életedet egy olyan testben, mely vitalitást sugároz és lehetové teszi a céljaid elérését!

Az egész egy döntéssel kezdodik…Nem véletlenül kerültél ide,hiszen véletlenek nincsenek.

Ébredj fel és határozd el: felfedezed és megéled önmagad csodálatos teremto képességét!

Telefon: 
+36205185233
Beküldte: | 2011. júl. 27. szerda - 16:24

Hozzászólások

0 hozzászólás