Kalló Melinda | Önmegvalósítás.hu

Kalló Melinda

Néha elveszettnek érzed magad az élet labirintusában. Az élet elmegy melletted. Úgy érzed, hogy csinálnod kell valamit - de mit? Máskor nem vagy elveszve csak megtorpanttál. A dolgok nem úgy alakulnak ahogyan szeretnéd. Hirtelen az egyszerű dolgok bonyolultnak tűnnek; régi, hivatlan sémák előtörnek és az addig erősnek hitt kapcsolataidat is megrontják. Az önbecsülésed mélyrepülésbe kezd.

Megtanulhatod hogyan kapaszkodj fel ezekből a szakadékokból, hogyan szabadíts fel magadat azokból a csapdákból, megtanulhatod meglátni az életedben a lehetőségeket. Elkezdhetsz újra álmodni. Kezedbe veheted újra életed irányítását, elengedheted a múltat és magabiztosan haladhatsz előre az életben. Megalkothatod azt az életed amire vágyakozol.

Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Nekem is megvoltak a saját démonaim amiket le kellett küzdenem az életben. Két gyermekem születése után sok minden átértékelődött bennem és gyökeres változásokat kellett foganatosítanom az életemben. Rájöttem hogy az addigi szakmámat már nem tudom szívből csinálni és akkor ebben az irányba terelt a sorsom.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy válaszút elé érkeztél és szeretnéd tisztán látni a megoldásokat, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha szeretnéd felismerni azokat a blokkokat amelyek eddig megakadályoztak abban hogy teljes életet élj, ha szükséged van harmóniára az életedben.

Telefon: 
+36208063433
Beküldte: | 2010. márc. 14. vasárnap - 15:38

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre