Kálazi Ági | Önmegvalósítás.hu

Kálazi Ági

1991-ben végeztem el a trad. reiki tanfolyamot. Tanultam még pszichotronikát, kineziológiát, radiesztéziát, feng shuit, meditációs és gyógyító technikákat.

1994-ben tanári pályámat hátrahagyva kezdtem meg trad. reiki mesteri, tanári utamat.

2003. szeptembere óta az Öt Kapu Szellemi Iskolát irányítom.

Egyéni tanácsadásokon főleg a betegségek mögött lévő lelki okokra irányítom a figyelmet és különböző technikák (belső utazás, meditáció, reiki) segítségével a megértés, az elfogadás, a megbocsátás gyógyító erejével segítem a hozzám fordulókat.

Ismerkedem magammal, a világgal, a belső világommal. A tapasztalások, a megértések, a felismerések visznek tovább és törekszem ezek által a hozzám fordulóknak segíteni, támogatást adni, irányt mutatni.

Kezelések, beszélgetések, klubok, összejövetelek, tanfolyamok, táborok, szellemi iskola, gyógyító utak, kirándulások, amelyeket vezetek, mind olyan lehetőségek, ahol útjaink néhány órára, napra, hétre vagy évre összefuthatnak. Pillanatok, hogy találkozzunk egymással, érezzük, szeressük egymást és részesüljünk egymásból. Mikor ezek a pillanatok tisztaszívűségben, szeretetben telnek, akkor örömet és gazdagságot teremtünk egymás számára. Ezek a pillanatok mindent megérnek... Várlak..."

Telefon: 
+36302163684
Beküldte: | 2008. aug. 06. szerda - 22:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre