Huszágh-Winkler Móni | Önmegvalósítás.hu

Huszágh-Winkler Móni

2007-ben szereztem meg kommunikációs és művelődésszervezői diplomáimat, valamint a kvantitatív és kvalitatív kutatási technikákat is elsajátítottam, kutatásokat végeztem, interjúkat készítettem.

2009-2011 között OKJ-s grafológusi képesítést szereztem. Másodállásban rögtön el is kezdtem vállalkozni, cégek részére vizsgáltam az álláspályázók készségeit, valamint a dolgozók munkahelyi kompetenciáit. E mellett személyes elemzéseket is készítettem.

2011-2012 között grafológiai ismereteimet a Rezonometria módszerével bővítettem, amelyet Dr. Szidnai László én írás-szakpszichológus alkotott meg és a kézírás tudatalatti vizsgálatának tudományát jelenti. Szerencsém volt közvetlenül Tőle megtanulni az elemzési technikát.

2012-2013 között Gyermek és Felnőtt Rajzelemzést tanultam.

2013-ban megismerkedtem a Nyírő Gyula Kórházban a Simeonton technikával, ami egy alternatív terápiás módszer, ami különféle vizualizációs technikák elsajátításával segíti a betegségben szenvedőket, belső egyensúlyuk visszaállításában és a betegség leküzdésében.

2014-2015 között a Nemzetközi Metafizikai Akadémián tanultam és sikeres vizsgákat tettem le, amelynek értelmében megszereztem a Metafizikai tréner és életviteli speciális tanácsadó, valamint a Metafizikai tréner oktatói minődítéseket.

2015-ben elsajátítottam a ThetaHealing® Alap, a ThetaHealing® Haladó, a ThetaHealing® Game of life, konzulensi tanfolyamokat, majd Athénben elvégeztem a ThetaHealing® Tanári DNS1 Alapkézést.

2016-ban Sankt Gallenben a ThetaHealing® Tanári DNS2 Haladó képzés megtartására jogosító végzettséget szereztem, ezt követően pedig jogosulttá váltam a ThetaHealing® Ritmus konzulensi tevékenység végzésére.

Ennek értelmében ThetaHealing® konzultációkat végzek és tanítom a ThetaHealing® Alap és Haladó tanfolyamokat.

Eddigi munkásságom során dolgoztam az üzleti és a közszférában egyaránt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2012-2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, a Gyermekbarát Igazságszolgáltatás programjaiban tevékenykedhettem, majd 2013-2014 között osztály-és titkárságvezetőként irányítási feladatokat is elláthattam az országos projekt keretében. Nagyon sokat tanultam ebben az időszakban.

Az életemben komoly változás következett, amikor 2013-ban mellrákot állapítottak meg az orvosok nálam. A kezeléseket nagyon nehezen viseltem, de végigcsináltam, mellette azonban alternatív módszerekkel is segítettem a szervezetemet. Mára abbahagyhattam az orvosi kezeléseket és tünetmentes vagyok. A betegség azonban teljes mértékben megváltoztatta a világról addig alkotott képemet és egészen más irányba terelte az életemet. Szeretnék segíteni minden hozzám forduló embernek abban, hogy megtalálja és megtapasztalja saját belső egyensúlyát és az élet örömének érzését.

Telefon: 
+36304358612
Beküldte: | 2016. jún. 10. péntek - 13:16

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre