Horváth Károly (Oiolosselote) | Önmegvalósítás.hu

Horváth Károly (Oiolosselote)

apa.jpg

Kedves leendő barátaim!

Az előttünk álló Vízöntő-kor egy óriási átalakításon vezeti keresztül a Földünk lakosságát.
Ez az átalakulás roham léptekben szelektálja szét egymástól azokat, akik önnön vágyaikat követik, s egyre gyakrabban ártanak vele másoknak; azoktól, akik mindinkább arra hajlanak, hogy másokkal karöltve vezetődjenek át az előttünk álló nagy kataklizmákon, s segítsenek másoknak az azokat követő időket jól kihasználni.
Ez a kihasználás természetesen az új kor emberiségének igen nagy mértékű szellemi, spirituális fejlődésével jár. A föld ezeké az embereké lesz, mint erről a legtöbb szent könyv beszámol.
Mivel a mai társadalmak alapját a gazdaság képezi, ezért kézen fekvő, hogy ezzel az eszközzel lehet megalapozni azt a jöbvőbeli törekvést, hogy az átalakulás során és után egy jól fejlődő társadalom, és emberiség alakulhasson ki. Ezt a munkát szándékozom levezényelni, vagy, ha van, aki megteheti, segíteni őt.
A szellemi alapanyag készen áll, és folyamatosan dolgozom a továbbfejlesztésén.
Már csak segítőtársakra van szükségem a gyakorlati megvalósítás megkezdéséhez.
Csodálatos munka vár ránk. Egyre több és több helyesen gondolkodó elmére, és főleg szívre, de nem utolsósorban kézre van szükség a kivitelezéshez.

Kérek minden helyes szívállapotú barátomat, vagy embertársamat, nyújtsanak segítséget ehhez a munkához. Bármilyen érdeklődést szívesen veszek, az egészséges vitákhoz kesztyűt húzok, tanítok, és bárkinek a helyénvaló (közösséget segítő) elgondolását beleépítem a kialakuló szervezetünk munkájába. Nem utolsó sorban igen jó jövedelemforrásként is tekinthető.

Építsük fel együtt a jövőnk emberiségének előbb ideológiai, majd gazdasági, és társadalmi szerkezetét!

Reakciókat a következő címre várok: horvathkaroly15@vipmail.hu

Beküldte: | 2010. febr. 16. kedd - 11:06

Hozzászólások

0 hozzászólás