Hornok Tiborc | Önmegvalósítás.hu

Hornok Tiborc

Szellemi tanítóként, alkotó emberként, művészként, "írástudó" szakemberként és oktatóként hivatásomnak a kulturális, világképi szellemi tartalmak, hagyományok átadást közvetítését tartom.
Mivel már elég régóta több szakmai téren otthon vagyok, - amelyek gyakorlásához a végzettségem is megvan és sikereket is érek el bennük, - egy modern polihisztor képe merülhet fel sokakban rólam, amit büszkén vállalok.
Író, tanító, alkotó tevékenységeim jól kapcsolódnak a gyógyításhoz (Reiki, alternatív masszázs, szellemgyógyászat, energetizálás) hiszen mindezek által az életfeladatomat; a közvetítést ég és föld, ember-ember között - teljesítem be. Weöres Sándor költőnk szavaival "vagyok a létra"

Fotóriporteri, filmes, tévés, színházi szakmai gyakorlatok után alkalmanként filmeket készítek, rendezek, de színházi előadások rendező-producere is vagyok.
Egyetemi oktatóként, kutatóként, középiskolai tanárként a kommunikáció valamint a kulturális antropológia tudományterületén belül a Kulturális és vizuális antropológia, Vallásantropológia, Filozófia, Esztétika, Filmelmélet-történet, Mozgóképkultúra tárgyakat oktattam, oktatom.

Immár 10 éve követem tudatosan a sámán és táltos hagyományokat életprogramként és életfeladatként. Míg az idegen sámán szó tudóst, a magyar táltos pedig "az ég feltáróját" jelenti, a "tátoson" lovaglás mellett (táltos paripa) (a táltost a középkori latin fordítások mágusnak nevezik) - mindkettő a közvetítésre utal az isteni és a földi világ között. Jóllehet már születésemtől fogva bizonyos testi jelek utaltak arra, hogy "kilógok a sorból", sokáig elsősorban lelki szinten tapasztaltam meg a spirituális tudat valóságát. Gyermekként lelkileg érettebb, idősebb, voltam a társaimnál, sokszor egyedül, meg nem értettnek érzetem magamat.

Több szakaszban és több életfeladat kapcsán kaptam meg a beavatásaimat éveken keresztül. Az ősi sámán gyakorlaton alapuló táltos technikák megismerése, a természeti, ill. a természetfeletti erők megtapasztalása, hozzásegített a velük való kapcsolattartás kialakításához és rajtuk keresztül önmagam testi, lelki, szellemi gyógyításához, fejlesztéséhez.
Az egész természetet a részemnek tekintem, mindent élőnek és mindent a rokonomnak tisztelek.

Az isteni, szellemi világtól hivatásként a spirituális tudás gyakorlását, átadását és képviseletét, az emberek tanítását, segítését, gyógyítását kaptam.

Táltos öleléssel, áldást hozva és adva: Tiborc

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 19. péntek - 15:44

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre