Hermess | Önmegvalósítás.hu

Hermess

Gépészmérnök-üzemgazdászként kezdtem a pályafutásomat, jelenleg a felnőttoktatásban ténykedek. Jó tízenöt éve foglalkozom intenzíven ezotériával, ősi keleti bölcseletekkel és a tudomány, pszichológia, szociológia ősi tudást megerősítő legújabb felfedezéseivel. Sorsom akaratából lehetőségem nyílt az orosz parapszichológia eredményeinek és gyakorlatának alaposabb megismerésére is. Meglepetésemre, a hazai palettáról jórészt hiányzó, modern, de mégis az ősi alapokra épülő, az energiaszintünk és energiacserénk tudatos fejlesztését segítő hatékony gyakorlatokra találtam. Végeztem agykontrollt, kineziológiát, NLP-t, intenzíven tanulmányozom az Integrál pszichológiát, voltam a Magyar Teozófiai Társulat tagja.

Tisztelem mások hitét, azonban a túlságosan misztikus tanítások távol állnak tőlem. Inkább a mindennapi gyakorlatba áthozható, létünk minőségét javító, de mégis az Egységélményt kereső, a spirituális fejlődést segítő dolgokat kedvelem. Több forrásból is ellenőrizni szoktam az új ismeretek hitelességét és működőképességét, mielőtt beépíteném, hozzáadnám őket az eddigi kincseimhez, de főleg mielőtt másoknak továbbadnám azokat. Ezzel együtt Vízöntőként minden újra nyitott maradok, mindent elképzelhetőnek és kipróbálandónak tartok, ami nem az Univerzum törvényei ellen való, a földi élet tudatosodását, sokszínűségét és harmóniáját gyarapítja.

Amit elmondok az előadásokon és megmutatok a tréningeken - az több-kevesebb gyakorlással mindenki által elsajátítható. Nem kellenek hozzá született extraszenzoriális képességek, mint ahogyan nekem sem voltak. Pontosan az a cél, hogy újra feltárjuk, felidézzük magunkban azokat az elnyomott, elhanyagolt érzékelési képességeinket, amelyek segíthetnek az életünk és kapcsolataink teljesebbé, eredményesebbé tételében. Egy önelégséges, az Univerzum teremtő energiájához kapcsolódó, s ezzel a befolyásolhatóságot, elégedetlenséget és a különböző függőségeket megszüntető, öngyógyításra képes állapot visszaállítása a cél.

Mindemellett a lelki építkezésben való szorgos munkálkodás és gyakorlás az elsődleges, hogy kifejlődő képességeinket az emberi kapcsolatokban és környezetünkben csakis önzetlenül, minden élet tisztelete és mások felemelése céljából használjuk! Csapda lenne az elsajátított tudással és gyakorlatokkal a saját egónkat még tovább hizlalni, még önzőbbé tenni! Sokkal inkább fel kell készítenünk a spirituális energiák befogadására, és meg kell barátkoztatnunk a gondolattal, hogy igazi Önvalónk, a Felsőbb ÉN kezébe adja át életünk irányítását...

Szeretném megosztani Veled mindazt, amit sikerült megértenem és elsajátítanom a világ és az emberi kapcsolatok, a tudatos fejlődés működéséből. Teszem ezt annak reményében, hogy teljességének felismerésével mindenki számára egy élhetőbb, kevésbé önző és boldogabb világ kialakulását segíthetem.

Találkozásunkat szeretettel várva:

B. Kovács Zoltán - Hermess

Telefon: 
+36209735692
Beküldte: | 2010. márc. 24. szerda - 15:26

Hozzászólások

0 hozzászólás